Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 9. juli 2012

Muuusestille

Det har vært muuusestille på Bustebloggen noen dager. Ikke fordi det var planlagt, men det bare ble sånn. Liksom. Det er sommer, og som vanlig er det mye som skjer her i Bustehjemmet. Vi har hjemmesommer i år, men det betyr ikke at vi ligger på latsiden av den grunn. Tvert i mot. Her skjer det noe hele tiden, og snart kan vi, for eksempel, skryte av et splitter nytt tak.


I dag har jeg tilbragt store deler av dagen i ulike møter, men nå er det snart slappe av-tid. Busteliten er i seng, og om ikke lenge kommer min gooode venninne, Mummimamma, på besøk. Etter at vi kom hjem fra Estland i mai, har vi nesten ikke rukket å se hverandre, men i kveld har vi Dallas-date med hjemmelagde oreokuler (gårsdagens husmorsyssel) og Pepsi Max. We like!


På vegne av hele den store, lille Bustefamilien, må jeg bare få si at vi er overveldet av responsen i jakten på en reserve-Ulf. Det er mange der ute som hjelper til med å lete, og Trine har sågar vært i kontakt med KappAhl direkte, for å høre om de kunne hjelpe. Det kunne de desverre ikke, men vi er utrolig takknemlige for at Trine tok jobben og undersøkte. Mange har også delt innlegget om Ulf, og det setter vi stor pris på. Vi er glade for all den hjelp vi kan få, og håper på at det vil dukke opp en Ulfe-bror til slutt.


Jeg ser at det ikke bare er Bustebloggen som er i sommermodus for tiden; det gjelder de fleste. Likevel må det skjerpings til fra denne kanten! Det er jo så mye av det som skjer her i Bustehjemmet som jeg har lyst til å dele med dere. Ja, jeg har jo ikke engang rukket å vise frem vårt nyeste familiemedlem, enda hun har bodd her i flere uker allerede! Hva sier dere? Skal vi hilse på henne i neste Busteblogg-innlegg?

Nå skal jeg se å få unna litt husarbeid (blæh), og så er det tid for date. 

Nyt sommerkvelden og ha en fortryllende uke!
Kanskje har du ferie?

Vi blogges!

 

2 kommentarer:

RoseSommer sa...

Hallo! Flott dere koser dere OG får gjort noe praktisk rundt dere. Samme her, men med vi koser oss nok mer enn vi jobber.
Ulf har jeg også sett etter, men fant bare massevis av de nye modellene. Så kanskje redningen kan bli at arvingen din liker den supersøte sauen de har fått inn med like skrevende ben som Ulf. Nære på at jeg kjøpte en selv.
Fortsatt god sommer.

Anonym sa...

Du må ikke glemme bloggen, er så mange forsømte blogger for tiden at jeg blir rent trist.

Er spent på hva/hvem minstebusten er!

Related Posts with Thumbnails