Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 20. juni 2012

Hårde husmortider

Bustemannen syns det er veldig kjekt å ha en husmor til kone,
men nå har han plutselig begynt å stille krav?


T-skjortene skal visstnok brettes slik, sier han.


Plassbesparende, påstås det.


Stryke dem før bruk, skal jeg visst også. 


Men jeg tror ikke det. Jeg tror jeg går ut i streik.
Husmorstreik. Detta får'n gjøra sjøl! 

(Eventuelt be byggevarebutikken som han
har fått t-skjortene av, ta seg av jobben.)

- Er du opptatt av å spare plass? - 

7 kommentarer:

Mormorfarmor Inger sa...

Haha... du kan bruke dem som belegningsstein :)

Stine Westmoen sa...

Hehe. Denne skal vel strengt tatt legges i vann for å få den brettet ut... Men spare plass, ja takk! Jo mer som kan kastes, jo bedre.

Guri sa...

Spare plass? JA!
Får jeg det til? NEI!

Du får i alle fall ikke meg til å brette skjortene slik ;)
Lykke til!!
Klæm

Anonym sa...

Kom på denne:)

" Fikk aldri streiket på jobben ( heldigvis)! Så derfor har jeg organisert meg i husmorforbundet, og blitt tatt ut i streik fra i morgen kl 07.00. Dersom partene ikke kommer til enighet vil kjøkkenet og vaskerommet bli stengt til en løsning finner sted. Kravene som blir tatt opp til forhandling er som følger; flere sove-lenge-mens-noen-andre-står-opp-før-fuglan-fis-dager, flere sitte-i-sofan-og-drikke-øl-mens-noen-andre-tar-oppvasken-og-legger-barna-kvelder, retten-til-å-gå-i shabby-klær-uten-at-noen-bryr-seg-dager, retten-til-å-kun-tenke-på-seg-selv-når-det-skal-pakkes-til-ferie-mens-noen-andre-pakker-for-hele-familien-dager, retten-til-å-spise-hva-man-vil-uten-å-legge-på-seg-dager... Eventuelt kan medlemmene få ny tittel som far, så er konflikten løst...

Klem fra tante Tøtte.... <3

Monica sa...

Hei på deg.
Ha, ha...
Jeg bretter og bretter...., prøver å overbevise resten av familien av det blir bedre plass i skap og skuffer da..., men men.. ;))
Ønsker deg en riktig glad dag ;)
Smil og klem fra Monica

Anonym sa...

Så at du i en tidligere blogg har brukt magnettapet. jeg finner den bare i ruller på 0,95x10 m, og da svært kostbar. Hvor har du fått tak i magnettapet? Lever i håpet om at det finnes flere forhandlere enn Borge..

VeroNot sa...

Jeg har gitt opp for lenge siden...
Min kjære klarer det rett og slett ikke...hehe.. Men han skjønner at han må brette handuker skikkelig slik at han får plass i baderomsskapet! :-)
Hehe... Ha en finfin dag!! :-)
Klemmer

Related Posts with Thumbnails