Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 21. mai 2012

Mandag og leker

Så var det mandag igjen, og en helg som har gått så fort at jeg nesten ikke husker at den begynte, er over. I dag er det strålende sommervær her vi bor, og både Busteliten og jeg har trukket i sommerklær. Det er imidlertid begrenset hvor mye vi har kunnet nyte sommerværet i dag, for Busteliten er veldig plaget med pollenallergi. Han er ikke gammel nok til å få medisiner, så løsningen blir, desverre, å være inne det meste av tiden. 

Krabbeteppe fra Princess

Et kvarters tid har vi imidlertid rukket ute, før plagene ble for ille. Da koste vi oss med de nye utelekene. Veslekæll syns det er veldig stas å finne frem lekekassene ute; mange fine farger, og leker som han ennå ikke har rukket å utforske fullt ut. Det er jo alltid spennende med det som er nytt.

Trekasser fra loppis, leker fra BR Leker og -nille

Nå er Busteliten vel i seng, og jeg skal snart avgårde til naboen. På fredag reiser vi på husmorferie til Tallinn sammen, så i kveld har vi glede-vårs-date for å lade opp til spabehandlinger, shopping, god mat...  Det blir litt leit å reise fra Bustegutta, men det skal bli veldig deilig med en jentetur også. Fire små dager igjen, og så er vi på tur!


Flere av dere humret over Duplo-kampen i går, og til dere som advarte meg mot tapene som vil komme, så kan jeg betrygge dere med at de har allerede kommet. Et av dem får dere lese om i morgen. Sukk og atter sukk. Jeg syns forresten det er veldig hyggelig med alle de koselige kommentarene dere legger igjen; de settes stor pris på! Det gjør også alle besøkene deres innom Bustebloggen - dere gjør bloggingen gøy!

Å henge opp klær, det er slettes ikke gøy, men vaskemaskinen er ferdig, og det er det som står på agendaen nå. Arbeid først, så fornøyelser!

- Har du hatt en fin dag? - 

Vi blogges!

 

8 kommentarer:

Guri sa...

Trivelig at du har hengt deg på bloggen min :)

Men ikke spesielt trivelig å ha pollenallergi i disse tider.... Får håpe det går seg til :)
KLæm

Åshild sa...

Du er faktisk nr 2 jeg leser i dag som skriver om tøyvask. Jeg har lurt på når folk flest vasker klær. Men jeg forstår også at det nok er for kjedelig å skrive om.

RoseSommer sa...

Jeg har hatt en fin dag i varmen. Og i tilfelle jeg blir stående på hodet i noen blomsterpotter de neste dagene, så ønsker jeg deg god tur allerede nå! Så gøy :)

Så synd med arvingens allergi. Ikke så moro for barn å gå glipp av utetid i den beste årstiden.

Renate sa...

Så deilig med sommervarme!
Visste ikke at man kunne få påvist pollenallergi på små barn.....har lurt på om Minsten her kan reagere litt, men trodde ikke det gikk an å få det påvist så tidlig..det må du gjerne informere meg litt om :)
Husmorferie til Tallin høres topp ut! Da må du kose deg masse!
Klem

Mormorfarmor Inger sa...

Ja sommer'n kom plutselig! Herlig! Og det meldes jo bra vær hele uka her ☼
Stakkars Busteliten som er allergisk da... uff og uff... håper det "går sæ te" etter hvert.
Nydelige totelotter ♥

Shy sa...

Her har vore ein nydeleg dag; 20 grader og sol.
Ikkje godt for Busteliten med pollenallergi. Det har eg også, men har medisin som virker godt.

Størstepia sa...

Huff da, stakkar liten. Ikke lett å være plaget av pollen når han er så liten... Husker storebror her også var plaget av pollen da det sto på som verst, men de på helsestastjonen mente at små barn ikke kunne ha pollenallergi... Han har heldigvis vokst av seg både det og atopisk eksem, og det er enda godt, for han var veldig plaget av begge...

Vi får håpe han har noen fine dager, selv med pollenallergi.

Og du må ha en SUPER tur til Tallinn!!! Kjempeviktig å komme seg litt bort innimellom, være litt deg selv og ikke bare mamma. Jeg rakk nesten ikke savne mann & barn da jeg var på jentetur i 5 dager for et par uker siden, for det skjedde så mye hele tiden, og tiden bare fløy.
Misunner deg de spabehandlingene altså!! Kos dere med god og billig mat & drikke:-)!

Klem klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

Æsj, kjedelig med pollenallergi...kjedelig med klesvask også. Men sol er fint og tur til Tallin høres flott ut.

Related Posts with Thumbnails