Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 4. mai 2012

Helg og Ekeberg og party og! Og! Og!

Fredag igjen - hvor blir enk'li alle dagen av?

Det har vært et fantastisk vårvær denne uka, men i dag var det både grått og guffent da vi stod opp. Busteliten og jeg tok derfor en tur på kjøpesenteret og skaffet til veie litt 17.mai-stæsj. Busteliten fikk utvidet lekesamlinga si også, men det kan jeg vise dere litt senere. Nå sitter vi bare og venter på at pappa skal komme hjem fra jobben, og så er det helg.


I morgen durer hele Bustefamilien avgårde til Ekeberg i Oslo for å dra på loppemarked. Jeg skal på skattejakt sammen med noen supre bloggedamer, mens Bustemannen og Busteliten skal gå på skattejakt litt sånn for seg selv. Bustemannen hadde nemlig også lyst til å gå på loppis. Om det er fordi at han syns det er litt gøy, eller om det er fordi han tenker at dersom V50'n er full av mann og barn og barnevogn, så shopper Bustenelliken mindre; se det er uvisst. 


På kvelden skal mor i huset fine seg opp til fest. Da er det nemlig Sex and the City-party med jentegjengen. Gjett om jeg gleder meg! Endelig en anledning til å bruke de høyhelte skoene som hittil kan anses å være mitt livs mest ufornuftige kjøp (et ytterst sjeldent MÅ-ha-eksemplar av et par sko). Og siden jeg er mer enn dårlig til å mikse drinker, bidrar jeg i stedet med husmorferdigheter og køppkeiks, så i ettermiddag er det baking som står på planen. Vertinnen, vår helt egne Samantha (som i rettferdighetens navn ikke er på langt nær like utagerende som originalen), har lovet både konkurranser og partyleker, så dette tror jeg kan bli gøy!


Noe annet som er gøy, er resultatet etter gårsdagens lille dilemma. Jeg trodde jeg var helt alene i verden om å velge bort telefonen (for det ville jeg nemlig gjort uten å blunke. Synes egentlig hele mobiltelefonen kan bli litt stressende til tider.), men det var faktisk fler som ville valgt aldri mer mobiltelefon. Det var imidlertid god balanse her, for faktisk så var det akkurat 50/50-fordelt mellom aldri mer mobiltelefon og aldri mer PC. Det var moro å se at så mange kastet seg med. Er dere klare neste torsdag? Har du forslag til et dilemma er det bare å rope ut!

Den oppegående ser forresten kanskje at bildene i dag er ulike versjoner av det bildet jeg publiserte tidligere i uka, bare med ulikt fokus. Men nå! Nå er det på tide å få unna litt husarbeid. Skittentøysdunken er full igjen. Oppvaskmaskinen er full av rene ting, posene flyter på golvet etter dagens lille shoppingrunde, køppkeiks skal bakes... Nevnte jeg noe med helg? 

Men dere? Ha en fin helg da! Kanskje skal du noe spennende? 
Kanskje skal du til og med på Ekeberg du også?

Vi blogges!


 

, fortsatt solbrent.

5 kommentarer:

Miip sa...

Høres ut som en flott helg :) Skulle gjerne dratt på skattejakt selv, men blir nok hjemme pga av streikende bil... Kos dere masse!
Helen

Mormorfarmor Inger sa...

Ekeberg! Der har jeg vært mye som liten! Kos dere og kjøp masse fint da :)

Villa Wonka sa...

Så heldig du er som skal på Ekeberg! Lykke til på skattejakt :-) Og god helg!

sisselastrid sa...

åååå - misunnelig på ekebergtur ;) Det kunne eg ha tenkt meg!
Ha ei strålande helg :)
Her er det konfirmasjon og pakking til Mallorcatur - er ikkje så værst det heller ;)

Klem

Berre Kristin sa...

Lukke til med alle planar, ser ut som ei knallhelg:)

Related Posts with Thumbnails