Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 14. mars 2012

Endelig gult!

Formen er fortsatt shabby, men det hjelper litt for hver dag. Nesespray og lommetørkle er aldri langt unna, men jeg er hvertfall forbi det stadiet der Paracet er påkrevd for i det hele tatt å komme seg gjennom dagen, og da klager ikke jeg. De lange formiddagsturene må vi vente litt til med, men en liten rusletur om dagen blir det i allefall . Da passer det bra at Bustemannen jobber like i nærheten, og å besøke pappa på jobben har vært målet for gåturene til Busteliten og mamma denne uka.


I dag var det ekstra koselig å besøke ham, for på vei ned til byggeplassen fant vi masse hestehov i grøftekanten. Endelig! Jeg blir alltid like glad hver gang jeg ser disse vakre bustehodene titte opp av bakken etter vinteren. Å kjenne lukten av hestehov og vår er verdt tre kvarter med snufsing og pollenplager, for det lukter jo så godt av vår!


På vei hjem la vi turen om lekeplassen, og Busteliten fikk sitte på huske for aller første gang. I en halvtime satt han musestille, uten et pip, på mammafanget, og han er både utålmodig og skravlete av seg, så dette var tydeligvis noe som falt i smak. Jeg syns også det er moro å huske, så det blir nok ikke lenge til vi tar turen tilbake for å svinge oss litt i lufta. Nå som det er så deilig, gjelder det å kose seg så mye man kan utendørs.  


I skrivende stund er Bustemannen ute med klubba og skaffer mat (les: med VISA-kortet i Sverige), mens Busteliten sitter her på fanget mitt. Det er egentlig langt over leggetid, men veslekæll er ikke i nærheten av trøtt, så da så. Bare han er i seng før TV-kvelden og Lilyhammer, så får det være bra. Med de vakreste hestehov på stuebordet, kan det bli vanskelig å følge med på TV, men jeg skal nok klare det!

Jeg ønsker deg en fin kveld, og håper du har kost deg i vårsola i dag, du også!
Og velkommen til alle nye følgere - så moro!

 

7 kommentarer:

sisselastrid sa...

Så skjønne hestehov :) Deilig med slike vårteikn som dukkar opp! Bra at sykja er på retur med deg - ser ut som den er det her i huset også :)

Ha ein deilig tv-kveld, det skal eg også :)

Klem

Anonym sa...

Gult er kult!! hehe... :) Håper formen bedrer seg i heimen. Hestehov er nydelig, men har ikke sett noe til det her enda. Kommer nok:) Alle vårtegn er godt nå om dagen.

Shy sa...

Alltid kjekt å finne den fyrste hestehoven. Har ikkje sett den enno her på nordvestlandet. Men i dag har det vore mildt, 9 grader, så det er håp no!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så flott med Hestehov, man kan jo ikke la være å bli glad!

Mormorfarmor Inger sa...

Å så herlig med hestehov!
Første husketur med Busteliten er også et flott vårtegn!

Lindas Lille Leilighet sa...

åååh..gleder meg til de gule små kommer hit og:)

Jijji sa...

Jepp, hestehov er bare fantastisk. Da er det endelig vår! -Og jeg liker det:)

Ha en fantastisk torsdag! Håper formen er bedre.

Klem fra Jijji

Related Posts with Thumbnails