Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 26. mars 2012

De små gledene...

... som i grunnen er ganske store! 

Jeg stod på hodet ned i vaskebøtta lørdag formiddag da jeg hørte "mamma, mamma" fra gangen. Da jeg kom ut, ble jeg møtt med en stor Bustemann-neve med hestehov i, og en Busteliten som smilte betydningsfullt. Det var tydelig at han skjønte at her hadde han og pappa gjort en god gjerning. 


Det er vel unødvendig å si at et mammehjerte og konehjerte smeltet fullstendig?


Hestehov er den absolutte favorittblomsten min, og det er like stas hvert eneste år når de titter frem. Enda mer stas er det selvsagt når gutta plukker med seg en liten bukett for å glede meg, når de er ute på trilletur mens jeg vasker huset. Nå står den og flotter seg på spisestuebordet, og strekker seg etter solstrålene som sniker seg gjennom et møkkete vindusglass.


Det har vært en bloggefri helg, men nå er jeg tilbake igjen, klar for en ny uke! Jeg ser det har kommet til flere følgere, og velkommen skal dere være alle som én. Jeg kjenner jeg blir litt svett når jeg ser det stadig økende følgerantallet og antall sidevisninger per dag, for plutselig har det blitt ille mange som følger med på vårt gjøren og laden her i Bustehjemmet, men det er innmari morsomt, altså!


I uka som kommer har jeg planer om å skryte av både hekleferdigheter og påskepynt (med mindre ikke bloggerne allerede er i gang med å forberede 17.mai, da?), og kanskje er det noen som har lyst på en liten Busteliten-oppdatering også? Litt fjaseri skulle det vel kanskje også dukket opp snart, så vi får se hva vi finner på. Følg med, følg med. Men først, skal Busteliten og jeg avgårde på lunsjdate, og det gleder vi oss veldig til!


Ha en strålende dag, alle sammen!


Har du store planer for uka?

Og har helgen vært fin?
Jeg håper det!


So long, godtfolk!

  


 

8 kommentarer:

Størstepia sa...

Så herlig med nyplukkede hestehov fra gutta dine, slike 'gaver' er jo de beste å få!!;)
Kos deg på lunsjdate og riktig god ny uke!!
Klem fra størstepia

eventyrLise sa...

Så koselig gjort av gutta :)

Her skal uka bli brukt til å klargjøre for påskeferie. Og trening da, men det er jo ikke noe uvanlig.

Ha en flott dag og uke!

Jijji sa...

Jeg husker du kommenterte hos meg for et år siden da min lille prins kom hjem med hestehov til mamma'n, og hvor mye du gledet deg til å oppleve det selv. Det er så lite, men allikevel noe av det aller største et mamma-hjerte kan oppleve; å få selvplukkede blomster fra de man er aller mest glad i.

Nydelig det brettet ditt på bordet med masse herlig pynt på! Jeg synes godt du kan vise litt mer "interiørbilder" -du har det jo så koselig!

Klem fra Jijji
-som ønsker deg en herlig ny uke!

sisselastrid sa...

åååå - han e no litt romantisk han Bustemannen din ;) Kjekkaste som finst her i huset er når skitne små barnehender har plukka kvitveis til mamsen <3 (vi har ikkje hestehov her med oss)

Ønske deg ei strålande veke - her var helga fin. Litt sjukdom, men ser ut som det går bra...håpar eg i alle fall ;)

Eg har laga lerkekrans i dag - som har fått plass på inngangsdøra :)

Klem

Ps. eg er ikkje klar til påske, og har alldeles IKKJE tenkt på 17.mai (i og med at vi kjem frå syden natt til 16.mai, så skal eg ikkje tenke for masse på det heller;))

verdens heldigste mamma sa...

Så deilig og se hestehov a !! :) Nå er det våååår !!! Jeg er veldig glad for tiden :)) Snille gutter du har <3

Renate sa...

Så koselig! Ingenting er som sjølplukka blomsterbuketter! :)
Liker veldig godt mor-barn-figuren din :)
Klem

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Det er jo så koselig med barn som kommer med hestehov til ho mor.
Har fått slikt i helgen jeg også
Elsker i tillegg den Willow three figuren din...
Ha en knall fin uke
klem

Vivishagerom sa...

Så heldig du er som får slike skjønnheter! Herlig vårblomst!

Related Posts with Thumbnails