Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 19. februar 2012

Ufrivillig pause

Det har vært stille på Bustebloggen noen dager. Internettet har vært mer nede enn oppe de siste dagene, og det har blitt en ufrivillig bloggepause. All den tid jeg ikke har kunnet blogge, har jeg jo kunnet gjøre mye annet rart, og blant annet har jeg både påbegynt og avsluttet et håndarbeide. Hva det er skal dere få se en av de nærmeste dagene. 


Ellers har jo våren kommet og gått en fire, fem ganger siden onsdag. Snø, regn, sol, sludd. You name it; we've got it. På fredag var det så nydelig vårvær at jeg til og med kunne kaste strikkagenseren når Busteliten og jeg var ute og gikk tur. Deilig, deilig! Kanskje kan vi snart begynne og titte etter hestehov i veikanten også? Bildene i innlegget her, tok jeg da vi kom tilbake fra gåturen. Været var rett og slett for fint til at jeg klarte å gå inn igjen, så i stedet lekte jeg meg litt med kameraet.


 I dag er det jo fastelaven, og fastelavensriset står her så fint i Norgesglassene sine. Det har blitt dårlig med boller i dag, men kaffekos har det da blitt likevel. Busteliten fikk besøk av bestemor og bestefar i ettermiddag, og da fant vi frem noen muffins fra fryseboksen. Det eneste problemet, er at de ikke spiste dem opp, så nå står de på salongbordet og frister oss resten av kvelden. Det er jammen godt det ikke er mandag før i morgen.


Nå er Busteliten vel i seng, og vi voksne har planer om å slenge oss på sofaen for å fullade batteriene til en ny og hektisk uke. Bustemannen er i gang med et stort byggeprosjekt på jobb, og Busteliten og jeg har avtaleboka full. Onsdag skal vi på helsestasjonen, og det skal bli spennede å se hvor stor han har blitt siden sist. Vi får oss stadige overraskelser når vi kler på ham om dagen, for plutselig har det som har vært for stort, blitt for smått. Vi får se om det ikke dukker opp en liten Bustelitenoppdatering her etter hvert også; jeg gjetter på at det er noen av dere som er litt nysgjerrige på hvordan det går med veslekæll?


I morra titter jeg innom med et lite middagstips om kamuflert mat, så titt gjerne innom igjen da. Og til nye følgere som har dukket opp: Velkommen! Så koselig at dere fant veien hit til Bustebloggen. Jeg håper du har hatt en fin helg, og at du får en flott uke. Kanskje har du vinterferie?

Vi blogges!

4 kommentarer:

sylvia sa...

kjedelig med dårlig nett,
håper det er ordnet helt nå,
nydelige bilder du har tatt,
ha en fin kveld vidre,
klem

Pia sa...

Vinterferie neste uke:)

eventyrLise sa...

Spennende, jeg vender stadig tilbake :)

Her ble heldigvis alle fastelavensbollene spist opp i dag. deilig å slippe den fristelsen ;)

sisselastrid sa...

Dårlig med vinterferie her - men storegutane har fri, so vi må vel finne på eit eller anna ;)No er mellomste luring på overnatting med søskenbarn, største luring har overnattingsbesøk i campingvogna på tunet og minstegull søve søtt og skal endelig i barnehage i mårgå etter tre vekers pause (kanskje dette kvalifiserar til vinterferie???)

Lo godt av innlegget under her og vesle Sophie som måtte få eiga seng ;) Gutane våre har lagt i senga vår til dei har vore både 2 og 3 år - trur ikkje verken vi eller dei har tatt skade av det ;) Og eg tippar at minstemann blir liggande der til han er tenåring!!!! (hjelp - men har er bortskjemt av heilt gyldige grunnar)....

Ha ei super veke!

Klem

Related Posts with Thumbnails