Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 30. november 2011

Hipp hurra og trekning

I dag er et nøyaktig to år siden Bustebloggen så dagens lys for første gang, og i løpet av disse to årene har jeg blitt mer og mer glad i den. Jeg elsker å skrive, og i en hverdag som (normalt sett) er fylt med tall og enda fler tall, er det godt å ha et sted å få utløp for både ord og tanker. At noen faktisk liker å lese alt visvaset jeg skriver også, gjør det hele ekstra moro!

For å feire både toårsdag, men også 400 innlegg (og vel så det), har det jo vært give away på gang et par måneders tid nå. Siden give away-innlegget ble publisert har jo Busteliten flyttet inn, så da kan vi jo liksom feire det litt også i samme slengen. For øyeblikket er pjokken opptatt med å høre på Sesam Stasjon, så da kan jo vi andre bruke tiden på å trekke tre vinnere.

Det ble trukket 121 lodd, og vinnerloddene var det 


 Englehagen


Mette


og  Ann-Helen (ann_helen1989@hotmail.com)

som stakk av med. Gratulerer så mye alle tre! E-postadressen min finner dere i margen til venstre; send navn og adresse, så sender jeg premie. Deal? 

Følgertallet kryper mot 200, og det er ikke umulig at det blir en ny give away når telleren når 200. Følg med, følg med! Og til alle dere som deltok denne gang: Tusen takk for at dere ville bli med! 

Nå er det visst på tide å snu Sesamkassetten her (don't ask - I'll tell later), så da er det best å løpe før det blir bråk! Etter å ha funnet en alliert i O. Tidemann & co, skal dere ikke se bort i fra at jeg titter innom igjen før helga med litt mer svada fra familien Bust a.k.a. Klin Gæren.

So long!

 

6 kommentarer:

Mette sa...

Ååå så kjekt :D:D Tusen takk :D:D
Klem :)

Noatunfrua sa...

Gratulerer til heldige vinnere :D

RugdeLykke❤ sa...

Gratulerer så mye til de helige vinnerne og ikke minst til deg som har så mye å feire!! Keep up the good blogging, Bustenellik ;) Kommer garantert til å titte innom her flere ganger:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer med toårsdag!

Englehagen sa...

Så koselig å vinne:) Jeg vant jo på din forrige giweaway også.Kos dere i adventstiden.Klem

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Gratulerer så mye til vinnerene, og god helg til den bustete familien! Her har det kommet snø!

Klem Cathrine :-)

Related Posts with Thumbnails