Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 16. september 2011

Lav partyfaktor

For en herlig gjeng med lesere Bustebloggen har!
Alle de koselige kommentarene dere legger igjen, selv når jeg bare blogger svada, gjør meg varm om hjertet. Slikt gjør bloggehobbyen ekstra koselig, og jeg setter utrolig pris på at dere tar dere tid til både og titte innom og å legge igjen noen ord. Tusen takk!  


Det har vært et par rolige dager i Bustehjemmet, nå. Bekkenet har gått fra løst til låst, og jeg har blitt tvunget til å holde meg litt i ro. I grunnen har det bare vært deilig, og jeg har kost meg på sofaen med godt lesestoff og puslet med litt småtteri hist og her etter innfallsmetoden. Jeg har blant annet kommet i mål med å gjøre Bustemannens arbeidstøy klart for vinteren, og pologensere og stillongs er lappet sammen etter alle kunstens regler. Det har ligget på vent siden forrige vinter, og det var godt å få det unna.


Etter at sommeren ble ryddet bort fra inngangspartiet her forrige helg, har høsten fått gjøre inntog i løpet av uka. Lyng og sølvplanter pynter opp på trappa, og vedkurven har kommet på plass i kroken sin. Forhåpentligvis går det enda litt tid før vi skal begynne å tømme den, men når tiden er inne skal det i allefall ikke stå på tilgjengeligheten!


Da jeg var innom Plantasjen tidligere i uka, fant jeg dessuten denne flotte kransen av lyng. I utgangspunktet er jeg temmelig skeptisk til kunstige blomster og planter, men for denne kransen var jeg villig til å gjøre et unntak. Den ser jo ganske ekte ut, syns dere ikke? (Og joda, den henger midt på, selv om bildet antyder noe annet.)


Og med det var dere vel egentlig oppdatert på siste nytt fra Bustehjemmet. Partyfaktoren er som dere skjønner høy her i heimen, når lapping av tøy og høstlyng liksom er ukas store høydepunkter. Men, vi nyter det så lenge vi kan. I går var det nøyaktig fire uker til Bustelitens termindato, så action blir det nok mer enn nok av ganske snart uansett.


Jeg ønsker alle som titter innom en fantastisk god helg!      
Noen som skal noe spennende kanskje?


 

9 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Jeg skal ikke no' spennende i helgen, men slenger inn en kommentar alikevel.
Likte den kunstige kransen din kjempegodt jeg, lyng som drysser fra døra er jo ikke noe vakkert syn...

Ønsker deg en god helg.

Lykkeliten

Shy sa...

Fin krans. Eg likar å plukke lyng, og har hengt opp ein kvast på ytterdøra.
God helg til deg,- og fire veker går fort :)

Hegeslilleboble sa...

Fin krans :). Her står det fotballturnering for snuppa på programmet i morgen. Ellers skal jeg bare stelle minsten som kaaaaanskje har fått kyssesyke viser dt seg, etter nok et legebesøk i dag....

Elisabeth, innerst i veien sa...

Flott krans! Om du tar en titt på headeren min så ser du en annen falsk variant. :-).

Her har Mannen dratt utenlands på guttetur så her regjerer vi jentene. Og hva var Trollets høyeste ønske for helga med mor? -jo, McDonalds.......ok.

Lammelåret sa...

Jeg har begynt å fordype meg i Nøstebarnkatalogen helt og fullt på egne vegne. Anbefales for låste eller løse bekkener (og for andre som vil sitt legeme vel).

God helg!

InstatreffNorge sa...

Masse fin lyng hos deg vennen:):)
Men kjedelig å høre om bekkenet:( Håper du orker å komme på mandag!

Nyt helga på sofaen:)

God klem:)

Anonym sa...

Høsten har også sin sjarm, når det er slikt vær som i går og i dag. :)
Lyngkransen var fin, et greit tips. :) God bedring med bekkenet og ha en fin tid framover!
Mcath

No.15 sa...

Eeeeelsker høsten :)

Du får lade opp som best du kan. Plutselig melder lille sin ankomst. Egentlig er jeg litt misunnelig for at du har så kort igjen *vil også* ;)
Jeg får ruge litt til.

Ha en fin mandag, ta vare på deg selv.

klem, Lise

hh sa...

Spennende! Det går fort nå, så jeg håper du får kost deg den siste tida, til tross for plagene. Enig med deg. Kransen var kjempefin. Jeg blei inspirert, jeg nå!

Related Posts with Thumbnails