Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 2. juni 2011

Litt om lite

Tusen takk for alle de koselige kommentarene som har ramlet inn etter forrige innlegg. Det er nesten litt synd at den personen som hang opp lappen med lykke, ikke kan se hvilken effekt den enkle lappen hadde. Jeg var en kjapp tur innom butikken igjen i går, og da var det ikke mange lykkelappene igjen, så det er tydelig at det er mange som har satt pris på den enkle, men dog store, gleden.


I dag er det fridag, og det er koselig å ha Bustemannen hjemme hele dagen. Tross husmortilværelsen, klarer jeg fortsatt å skille hverdag og helg, og dager som i dag settes høyt. Særlig når man til og med klarer å sove helt til halv syv! Kroppen har tillagt seg en ny døgnrytme som jeg ikke er helt fortrolig med, og jeg er som regel lys våken allerede i femtida. Altfor tidlig etter min mening, men den er det visst ingen som bryr seg om. Aller minst Busteliten, som nok har skylden for at det har blitt sånn.


Det er mange som spør hvordan det går med Busteliten, og med Busteliten går det bare bra. Forrige uke feiret Bustemannen og jeg halvgått svangerskap med en bedre middag og kino, og det er nesten skummelt så fort tiden går. Jeg har liksom ikke tatt sikte på å være en gravidblogger, men kanskje det snart er på tide med et lite oppdateringsinnlegg?


I går ble hele Bustehjemmet ryddet og vasket før langhelgen, og kalenderen viser ingen planer for de nærmeste dagene. Det er visstnok meldt sommer her i helgen, og det skal bli deilig å kunne nyte den utendørs med god samvittighet. Og skulle det bli drittvær, kan jeg jo bare sitte inne og nye synet av alle de vakre blosmtene jeg hentet inn fra hagen i går kveld. Det skal i det hele tatt bli deilig å slappe av noen dager. Kanskje rekker jeg å hekle litt mer på vognteppet til Busteliten også. Det er halvferdig allerede, men det hjelper jo lite når halvparten fortsatt gjenstår. 


I dag skjer det heller ikke stort i Bustehjemmet. Bustemannen flislegger badet i bryggerhuset, mens jeg baker muffins. Vi skal på en bitte liten Paradise Hotel-finalefest (jada, jada) hos de kjære naboene våre i kveld, og med finale og allting, blir det litt ekstra kos. Bakelysten er forøvrig stor i dag, men et er vel begrenset hvor langt man kommer med ett egg og halvannen kilo hvetemel. Bustenellik bedriver nemlig prosjekt "rydde-og-bruke-opp-i-matskapene", og da er det etter hvert et begrenset utvalg av råvarer å ta av.    


Jeg ser at jeg har fått en ny følger siden tirsdag, og hjertelig velkommen skal du være! Det er alltid moro når nye mennesker titter innom, og attpåtil trives så godt at de kommer igjen. Jeg ser at telleren min snart runder 20 000 også. Vi får se om vi ikke finner på noe i løpet av sommeren!
Nå skal jeg ta meg en tur tilbake til kjøkkenet, også håper jeg at alle sammen har en fantastisk fridag i dag! Vi blogges.


7 kommentarer:

Shy sa...

God søndag til deg!
Misunner deg sommaren som er meldt, den er iallefall ikkje på vestlandet. Men tur til hytta skal vi prøve å få til likevel ;)

Shy sa...

Eh! Søndag var det vel ikkje, men nesten ;) Ha det fint uansett dag!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Muffins og Paradise Hotel, for en skjønn kombinasjon. ☺ Ha en flott helg...eller nei, det er jo ikke helg riktig ennå.

Unknown sa...

*smil*

Siven sa...

Høres ut som fine dager.

Ang. gravideblogger: Det er vel naturlig at tema og tone forandrer seg i en blogg når bloggeren går gjennom nye faser. Har sett det flere ganger.

Så lenge du beholder ditt eget særtrekk og ikke bare skriver om vondter og (etterhvert) bleieskift så skal det vel gå greit. ;)

Gotteriogsann sa...

Lurer på om det er meg som er den nye følgeren. Jeg har tittet innom deg før også, og falt for den lette måten du skriver på. Og dessuten synes jeg vi østfoldinger må holde sammen...

God helg og kos deg i varmen!

Heidi!

RoseSommer sa...

OO <------- Mine øyne.


Da jeg leste det om Paradise......

Related Posts with Thumbnails