Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 9. juni 2011

I-stedet-for-husarbeid-blogging

I dag er det skikkelig sommervær utenfor Bustehjemmets vinduer. Regner spruter mot hellene på trappa, og Selma kom spurtende inn med halen mellom bena så fort hun fikk sjansen. Nå ligger hun og ruller seg rundt i senga vår og koser seg verre, mens jeg sitter her ved datamaskinen og samler pågangsmot til litt husmorarbeid. Bustemannen har akkurat vært hjemme til lunsj, og tross ruskeværet har det vært en koselig start på dagen.


Det kompenserte litt for en dårlig natt. Til tross for at jeg var dødtrøtt og i seng før halv ti i går, har det blitt heller dårlig med søvn. Lufta er varm og klam om dagen, og det gjør det vanskelig å sove. Tordenværet uteblir, så det ser ut til at vi bare får finne oss i det. Det blir ikke akkurat lettere å sove når det er en liten kropp som sparker så hardt som den bare kan, akkurat i det man er i ferd med å duppe av. Vi er ikke helt enige i døgnrytmer og leggetider, Busteliten og jeg. Jeg syns det er ille stas med disse livstegnene, men kanskje ikke akkurat når jeg prøver å konsentrere meg på date med Jon Blund. Den eneste som kan hjelpe litt på situasjonen er Bustemannen, for hver gang han legger hånden på magen og kjenner etter de sparka mor maser så fælt om, blir det helt stilt. Merkelig, det der.  


I kveld blir det klassefest med byggklassen, og det skal bli hyggelig å se igjen "hverdagen" min. Siden Busteliten forårsaket hyperemesis og dermed tre måneder i horisontalstilling med en spysjuke jeg helst vil glemme, måtte jeg ta en ufrivillig pause fra skolearbeidet. Selv om det har vært veldig deilig å bruke de siste månedene på akkurat det jeg har hatt lyst til, såfremt formen har tillatt det, har jeg likevel savnet den vante hverdagen med skole og alt som hører med. Derfor skal det bli litt ekstra hyggelig å se igjen folka, og være med på å feire at sommerferien endelig er her. Jeg gleder meg!


Men, så var det dette husarbeidet som burde gjøres unna først, da. Det frister mer å krype opp i sofaen med en god bok, men kanskje...? Hvis jeg er rask og effektiv, at jeg kan gjøre det etterpå? Det høres jo egentlig ut som en god plan, så kanskje jeg bare skulle løsrive meg fra datamaskinen før latskapen tar meg igjen.

Hva er dine planer for dagen?7 kommentarer:

Ingamor sa...

Dagens plan: Male male og male. Skal jo se bra ut til dåpen vettu :D

Unknown sa...

Dagens plan, var som deg . husarbeid,
Men jeg sitter fremdeles og ser hvor mange unnskyldninger det går an å finne, for å drøye starten på det
Ha en fin dag, og kos deg på klassefest
:-))

RoseSommer sa...

Hvis du leser dette, så sitter du vel fremdeles og glor på skjermen!
Det kan ikke fortsette, så hva med å bake noen kaker idag? Jeg har allerede 3 på gang, og driver egentlig og leter etter oppskriften på en honningkake jeg så i et ukeblad nylig. Og spiser lunsj. Nå som det er sommer og mer gjester, så blir jeg litt mindre stresset når jeg vet det ligger kaker i fryseren som bare skal ha et lett lag melisstrøssel på seg, så er de klare til servering.

Hvis du ikke leser dette, så har du kanskje fulgt skiltet du viser her på innlegget. "Er i havet?", eller "Er i havn?" Ikke rart du ikke sover da, for da er du vel ET SKIP I NATTEN.

Mie fra Mies Mirakler sa...

Så deilig med lesbar skrift her igjen, juhu! Kjenner igjen det med døgnrytmen og babyer som er våken til litt feil tid, dette er noe som ofter varer til lenge etter fødselen ;) men det går seg til etterhvert heldigvis! *♥*

Hegeslilleboble sa...

Hei på du:). Så koselig at du skal ut en tur å treffe klassen, håper du har hatt det kjekt!!

Her har jeg jobbet hjemmefra, hjemmekontor. MED to syke unger.... jaja, sånn er det jo. Blir jo litt opp og ned med jobbingen da, men det er nå så.
Håper du får sove godt i natt:)

Mona Christin sa...

Husarbeid kan alltids vente, men det er koseligere å ta helga med ryddig og rent hus. Ønsker meg fri på fredager for å gjøre akkurat dette.

Jeg innrømmer glatt at jeg har satt meg foran pc'en istedet for å ta en husvask. Det er lov det, er det ikke??

Klem Mona C

Anette (Hvit Romantikk) sa...

God morgen vennen ! ♥

Hadde du det fint på klassefest i går da ? Håper det... :)Ingenting som minner om sommer her enda, men i det minste har det tordnet litt i dag. Hurra ! ;) Så da får vi kanskje puste normalt igjen ?! Husarbeid ja, har en diger oppvask som stirrer på meg her, blæh...

Ha en superfin dag videre, kose deg masse ! ♥

God klem fra Anette

PS: Ikke tenk på dette med kommenteringen, er ikke noe flink selv. :(

Related Posts with Thumbnails