Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 14. januar 2011

Rolig fredag

Så var årets første uke med ordentlige hverdager ved veis ende.
Etter å ha arbeidet hele dagen med metalliske materialer, har jeg med god samvittighet satt meg godt til rette i sofakroken nå i kveld. Med fyr i ovnen og levende lys i alle kriker og kroker, koser jeg meg riktig så ille. Bustemannen er opptatt med snekkerier i kveld, så jeg er hjemme alene og nyter stillheten. Det er virkelig traust fredag, med Norge Rundt og resten av gullrekka på NRK. Et glass med Pepsi MAX har jeg også unnet meg, siden det jo tross alt er fredag.


For første gang siden syvende klasse, har jeg funnet mot til å finne frem ekte, ordentlige, klirrende strikkepinner. Etter åtte mislykkede forsøk, vokser det sakte, men sikkert en kjøkkenklut frem. Det er så moro å se at man klarer å skape noe, til tross for dårlige erfaringer fra tidligere (hadde den ikke ligget gjemt på loftet, skulle jeg vist dere mitt siste ferdige produkt, ormen Omar).


I løpet av uka ser jeg at det har lagt seg til to nye følgere, og det syns jeg er utrolig stas. Selv Bustemannen, som viser en heller laber interesse for blogging, syns det er stas! Hjertelig velkommen skal dere være! Og kjære pappa: Jeg vet du syns jeg filosoferer over mye rart, men jeg vet også at du er glad i meg likevel. Du skal være glad du, at jeg filosoferer, for da slipper du. Noah kunne ikke leve på bare melk og egg i førti dager, kan du vel skjønne!

Jeg ønsker dere alle sammen en god helg!
Jeg har helt tomme kalendersider for denne helga, og skal riktig nyte den i fulle drag.

Busteklem fra

 

5 kommentarer:

Shy sa...

God helg til deg! Og ta deg for all del litt Pepsi Max. Verkar som om det er mange på den bølgen ;) Eg likar ikkje det. Kaffi og litt vin her!

Randi sa...

Det går i Pepsi Max her også i kveld. Og gulrøtter og appelsiner, helt tydelig at det er januar og tid for gode nyttårsforsetter, ja;)
Ønsker deg en nydelig helg, nyt fridagene!
Kelm, Randi♥

Pia sa...

Pepsi max her og;)
Du må vise fram Omar!

Sanne sa...

Fin og koselig blogg du har:-)

Jennys fire vegger sa...

Koslige bilder! :o) Og lykke til med kjøkkenkluten! Jeg strikket en for en stund siden, men hva gjør man med alle trådene som henger ut?? Hihi...

Ha en fin lørdagskveld videre.
Klem Jenny

Related Posts with Thumbnails