Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 14. desember 2010

Sånn i forbifarta

Juleforberedelsene er for alvor i gang i Bustehjemmet. Dette merkes best ved akutt tidsnød. Jeg har plenty av den. Nøden altså; det er dårlig med tid. Da jeg i går formiddag skulle en liten tur til byen for å gjøre unna noen småærender, trodde jeg faktisk at det skulle tilte for meg. Parkeringshuset på kjøpesenteret var smekkfullt, og det på en mandag midt på blanke formiddagen. Kjøpesenteret var ikke mindre fullt, og antakelig var det bare jeg som ikke hadde fylt bilen med pensjonister og fjortiser før jeg dro hjemmefra. Ouæ!


I går hadde vi storstilt kjøkkentjeneste, både Bustemannen og jeg. Resultatene av det får bloggifiseres ved en senere anledning, men som en følge av denne kjøkkentjenesten rakk jeg aldri å trekke vinneren av Bustebloggens Bursdagspressang. Nå er det imidlertid gjort, og min hjerteskatt CASIO CFX-9850GB PLUS kom ved hjelp av formelen Int(Ran#×85)+1 frem til at eieren av lodd nummer 34, var den heldige vinneren. Lodd nummer 34 var det sangfuglen Cesilie som hadde trukket. Hadde jeg hatt operakoret i ryggen her, Cesilie, kunne vi sikkert fått til en hurra-sang for deg, men du for klare deg med et gratulerer for nå.


Det skranter med tiden også for bloggen om dagen. Jeg ser mange bloggere som sliter med dårlig samvittighet om dagen, og jeg er én av dem. Jeg rekker rett og slett ikke innom dere alle med kommentarer nå i julestria. Denne uka er så full som bare en juleuke kan bli, og blogging er naturlig nok ikke førsteprioritert. Uansett vil jeg bare få si tusen takk til dere alle som titter innom Bustebloggen. Og for alle kommentarene dere legger igjen. De blir lest igjen og igjen, og jeg setter stor pris på alle de hyggelige ordene som er adressert til meg. Tenke seg til!


Nå er det flere arbeidsoppgaver som kaller. Plutselig dukker det opp noen velvalgte ord igjen, så følg med. Titt gjerne innom Bustenellik på Facebook også, oppdateringene kommer nok i raskere rekkefølge der enn her i dagene fremover.


Ha en fin desemberkveld!

 

11 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis til heldig vinner :D
ha en fin førjulskveld
/myr

Hegeslilleboble sa...

Gratulerer til vinneren! Sliter med tid til bloggen jeg også.... Satser på at det blir bedre etter jul igjen;). Ha en fin førjulstid.

RoseSommer sa...

Jeg får bidra med de beste trøstens ord jeg vet:
"Ta det med ro. Det er stress nok til alle."

Shy sa...

Gratulerer til vinneren! Stressar ikkje eg, ikkje er eg ferdig heller, e`kje det god tid att då?? ;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer til den heldige vinneren.
Kos deg og la blogginga være en overskuddsgreie, ikke en dårlig samvittighet.

Christine sa...

Kjenne te da m tid ja..døgnet skulle hatt fleire tima..Men da blir jo jul likavel om ikkje ein rekk å gjera alt ein vil og planlegg. Viktig å kosa seg og :)

Lekkert brett du har laga te :)

Klemmer.

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Noatunfrua sa...

Grattis til heldig vinner!
Og hei til deg, snuppa! Blogging får være blogging nå i julestria.. Det lar seg bare ikke gjøre her i huset ialfall! Hehe!

Akkurat nå har jeg imidlertid om å få lagt inn et lite innlegg... Tenke seg til! Midt i håndballkampen..

Ha en flott uke, snuppa!
Klem!

Huldra sa...

Grattis så mye til vinneren! :)

Roa nerva og pust med magen,- får jeg si til deg. La julestri og familie komme først, så blogges vi alle mann alle litt mer etter jul. Det er så absolutt i orden. :)

fryd&forandring sa...

Heldiggris av en vinner!! Du, jeg klarer ikke å la være -du må være forsiktig med å ha brennende lys oppi norgesglass, de er potensielle brannbomber.. alle glass, vaser etc med "innsnurping" på toppen er potensielle brannbomber, selv om det bare er litt innsnurping! -Ikke meningen å gjøre deg ille til mote eller noe altså!
Klem

Camilla sa...

Fine bilder av koselig pynt!

Ja julestria er stri, men husk å ikke stresse for mye.. da ender man bare opp syk og sliten når julen endelig kommer.

Klem fra meg.

Related Posts with Thumbnails