Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 27. oktober 2010

Livstegn

Ute er dagen tung, grå og våt. Hvor ble det av kuldegradene fra i går? Hadde det enda snødd, hadde jeg sluppet å skifte til tørre klær når jeg kom hjem fra skolen. Mens bukse og genser henger til tørk foran ovnen, koser jeg meg i superundertøyet og tar en liten pust i bakken før det er tid for å lage middag. Taco står på menyen; siden det ikke er stemning ute, får vi skape stemning inne. Det handler om de enkle hverdagsgledene.


Tusen takk for alle de fine kommentarene på mandagens innlegg. Små hverdagsgleder - vel, kanskje er det klisjeer, men det er nå tross alt de som teller, er det ikke? Jeg ser at to nye følgere har funnet veien hit også, og velkommen skal dere være.

♥ ♥ ♥

Det blir desverre så som så med tid til bloggen om dagen. Dagene er smekkfulle av alskens festlige og ikke fullt så festlige gjøremål. Man kommer liksom ikke unna de hverdagslige pliktene selv om man vil aldri så gjerne. Jeg forsøker å titte innom dere i små pauser, men det er ikke alltid jeg rekker å legge igjen en kommentar. Jeg håper å komme sterkere tilbake om ikke så altfor lenge.

I dag skal vi besøke oldemor, og det skal bli hyggelig. Hun er jo bare så fantastisk kul, så vi gleder oss til å tilbringe noen timer i hennes selskap. Da skal vi kose oss med sjokoladekake og historier fra gamledager. Om hun hadde skjønt seg på dette med data og slikt, og kunne hatt en blogg, så tror jeg den kunne vært godt lesestoff.

Bustebloggens give away trekkes fredag 5.november. Så langt har 77 trukket lodd på den flotte lykten fra Brynem, og har du ikke meldt deg på ennå, så er det bare å klikke seg inn og trekke et lodd eller to. Hatten med lodd oppi, er ennå ikke tom.


Sånn helt på tampen, så må jeg også takke pent for awarden jeg fikk av Hege. Jeg lar det imidlertid bli med dét siden jeg har mottatt samme award tidligere også, men jeg er takknemlig for at du husket på nettopp meg, Hege. Har du ikke besøkt Hege før, bør du ta en titt inn i hennes vesle, hyggelige boble.

Ha en flott dag, enten det regner, snør eller hagler!

Busteklem fra

5 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Så deilig med taco på en onsdag, her har vi kost oss med "Løvestek" i dag som ungene kaller det ;) Ris og mais til. Godt det også. Surt høstvær i dag så riktig en fin dag å kose seg inne. Nydelig bilde av edderkoppspinn med dråper på.

Lykkeliten sa...

Vil bare stikke innom med en liten hilsen i hverdagen.
Kos dere på besøk!

Klem Lykkeliten

Karen i hagen sa...

Heldig du er som har oldemor, da! KOS DERE DER!

Huldra sa...

Likte både utestemningen i dette innlegget, og sjelestemningen i det forrige jeg. Tror det er summen av de små gleder som faktisk skaper de større. Er ikke så sikker på at man skal måtte bruke en hel masse penger og tid for å få opplevelsene å mimre om på gamlehjemmet, men noen drypp av de er jo snacks å ta med seg. Jeg for min del har en plan om å rælle rundt i rullestolen på gamlehjemmet i rødvinsus, og gjøre alle pleierne sprø. All "snillismen" skal legges bort, og jeg skal leve til siste rest. Vil du værra med å rægge i gangene så heng deg med. =D

Hegeslilleboble sa...

Nydelig bilde av edderkoppnettet!!!!
Helt i orden at du lar det bli med det:)

Håper du får en fin dag!

Related Posts with Thumbnails