Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 11. oktober 2010

Kykkelikokos!

Sånn innimellom får jeg for meg de mest søkte ideer. Sånn som i helgen for eksempel. Da skulle jeg bli kokosbollebakemester. Jeg liker ikke engang kokosboller, og negerboller er det jo ikke lenger lov å lage om jeg har forstått loven på rette måte.

Om ikke kokosbollebakemester, ble jeg hvertfall kokosbollebaker. "Du har den rette konsistensen, hvertfall," konstaterte Bustemannen. "Smaken er ikke så ulik den heller for såvidt...". Jeg ante en litt lunken mottagelse etter første smakebit, men han gikk jamt og trutt og hentet seg en til, og en til, og en til hele gårsdagen gjennom, så helt bort i natta var det nok ikke.


Sånn helt serveringslekre ble de nok ikke, men øvelse gjør kanskje kokosbollebakemester?
Og jada, det ble noen politisk ukorrekte negerboller også. Off the record selvsagt.  


Klin Kokos-hilsen fra

 

8 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Mmm, så kjempegodt ut da:)

Er en Give Away hos meg for slikkmunner nå, kanskje det hadde falt i smak;).

Ha en fin uke:)

RoseSommer sa...

Har prøvd å lage kokosboller EN (1)gang, og aldri mer. Verre kliss/mislykkethet skal en lete lenge etter. Det ble mye klin i kokosen, kan du si.
Men smaken kan jo være god for det, slik jeg skjønte på din manns kakeoppførsel. Og en skal jo ikke skue hunden på hårene, eller negerbollene på kokosen.
Hva med å prøve deg på noen Sarah Bernard neste helg. De er også litt vriene, innbilder jeg meg?

Frøydis sa...

Sikkert så snaddergode atte :-))
Send over en så skal jeg bedømme selv ;-))

Ha en flott dag videre og klem fra meg

Mona Christin sa...

Hei.

Du er klin kokkos. At du turte å lage slike. Jeg har tenkt på det mange ganger, men aldri fått meg til det. Dette er lissom greit å få ferdig servert, men gjerne hjemmelagde (bortelagde).

Klem Mona C

Tove sa...

Hei hei
Så flink du er da. Jeg lagde kokos bolle kake for en stund siden. Den skulle vispes så lenge at kjøkken maskinen gikk varm og plutselig stoppet. Men kake ble det til slutt. Så mye styr og jeg likte den ikke engang. Sverger til de ferske på butikken.
Ha en fin kveld
Klem Tove

Pia sa...

De så gode ut! Prøv afroboller neste gang;)

Camilla sa...

Har aldri prøvd meg på det selv, men har skjønt at det er mye jobb ;)
Kokosboller er veldig søtt, men også innmari godt, en gang iblandt.

Klemmer, Camilla.

A K sa...

de så kjempegode ut :) Men noe sier meg at det kanskje ikke er det man baker sammen med barn? vi har liksom nok med gjærbakst vi ;)

klem

Related Posts with Thumbnails