Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 22. oktober 2010

God fredag

Om det finnes en award for minst aktive blogger, så tror jeg muligens at jeg kan ha gjort meg fortjent til en slik en denne uka. Jeg hadde store planer om å være aktiv blogger denne uka, men at ting ikke alltid går som planlagt er vel en erfaring de fleste har gjort seg i løpet av et kort eller langt liv.

Det har vært en hektisk uke med forelesninger på skolen, egne vakter og ekstravakter på jobb, kurs, dårlig form, hit og dit og frem og tilbake. I dag skal Selmavesle til dyrlegen, stakkar, så da ble det en uplanlagt fridag for matmor. Det er nesten så man begynner å lure på om det er kastet en forbannelse over kattene våre, for nå er det sjette gangen vi skal besøke dyrlegen bare i år. De er visst to ulykkesfugler, Soodus og Selma.


I dag våknet vi opp til et teppe av snø, og det var i grunn veldig koselig. Hvertfall for meg som ikke skulle starte på jobb klokken syv og som i tillegg slipper å jobbe ute.
Slik som Bustemannen. Han hadde imidlertid omsorg for sin kone,
og jeg stod opp til fyr i ovnen og varmt hus ♥
Et varmt hus er langt fra en selvfølge hos oss; da jeg kom hjem etter en lang dag i går kveld, viste gradestokken 12 varmegrader. Innendørs.

Innen leggetid var huset riktignok godt og varmt, men ingen hadde husket å sette opp døren til soverommet i god tid. Men, med varmeflasker under dyna, strømpebukser under pysjen og en katt i fotenden ble det fort varmt. Vinteren har helt klart sin sjarm, selv om den kanskje kom litt plutselig i går.


Etter en lang og deilig morgen med sofakos og eventyrsjokolade (hysj), er det nå på tide å starte dagen. Om en liten time bærer det av sted til dyrlegen, og deretter tror jeg huset skal få seg en omgang med mikrofibergjengen (én klut til støv, én klut til glass, én klut til kjøkken, én klut til øvrig...) og vaskevannet. Ingenting er som et nyvasket hus til helgen.

Jeg håper dagen din er god, og ønsker deg og dine en herlig helg - med eller uten vinter.

Busteklem fra
 

10 kommentarer:

Pia sa...

God helg til deg og dine! Snø her og....

Elin sa...

Stakkars pusekatter!!!

Ha en fin dag, og ei riktig god helg du og dine også;)

Klem Ea

Randi sa...

Håper det går bra med pusen din:)
God helg til deg også, her står laging av snømann på programmet for helgen. Ungene elsker det, og jeg tenker i mitt stille sinn at det egentlig er en ok måte å bli kvitt litt av snøen som har bredt seg utover;) Ihvertfall få litt samling på den... :)
Kos deg!
Klem, Randi

karen i hagen sa...

Dagen er absolutt ikke god. Men litt bedre når jeg leser hos deg:)
Ha en fin helg!

SjarmogKaos sa...

Hei skjønne deg! Alltid koselig å stikke innom bloggen din, du skriver så levende! (selv om livet ikke alltid er så greit!) Håper helgen din blir fin-fin!! Klem Cecilie

Noatunfrua sa...

Vinteren kommer plutselig hvert år den ;) Men 12 grader inne hørtes ikke spesielt behagelig ut... Da er det fordel å bo i 4. etg i en blokk hvor man får varme fra alle etg under og av den grunn aldri har mindre enn 20 grader i stua... hehe!

Uansett! Ønsker deg en deilig lørdag!
Stor klem til deg!

mammaKine sa...

Så pene katter. Lykke til hos dyrlegen i dag. Vinteren har sin sjarm! Hihi. Klem fra Kine.

LykkeLise sa...

Haha...vettu hva:P Var oppe på Brynem her om dagen for å få premiene som Trude ville gi meg til Give awayen. Men hun hadde venta på lyktene.. så hadde hun gitt den til deg sa ho, for du hadde nevnt de damene fra oslo og derfor trodde ho det var en connection mellom oss??:P Så nå må jeg vente litt på noen nye varer hun skulle få inn;) Hun følte seg litt dum tror jeg..
Men kanskje jeg vinner lykt hos deg da:)

Håper du har kosa deg i helga:)

Klem Lise

Unknown sa...

Litt vinter og litt ikkje-vinter her i helga :o)

Håpe helga blei fin sjøl om kattene må på så utrivelige besøk.

Hos Jorunn sa...

God bedring til kattene, håper de har det bra! Jeg synes det er fint når sneen kommer, da blir det lysere ute på kveldene og litt enklere å se hvor jeg går når jeg er på tur med hunden. Ha en fin uke, klem fra Jorunn

Related Posts with Thumbnails