Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 26. juli 2010

En deilig sommerhelg

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer som har kommet i løpet av helgen.
De settes stor pris på, og varmer et bustehjerte.

Datamaskinen har vært skrudd av nesten hele helgen, og det har vært deilig å slippe unna litt. Det blir lett til at man "bare skal" titte innom en liten tur når den er påskrudd, og plutselig er en time bortevekk.
Jeg har hatt frihelg, og helgen har vært en riktig drømmehelg, med masse tid til å gjøre akkurat hva jeg ville. Vekkerklokka fikk fri både lørdag og søndag, og jeg har kost meg med late sommermorgener med Bonanza som underholdning.

Til tross for strålende solskinn på lørdag, klarte jeg ikke å la det forsømte husarbeidet ligge, og koste meg i et rolig puslerusletempo med klesvask, støvtørking og rydding på formiddagen. Jeg hadde endelig litt energi, og det var godt å få brukt den til noe fornuftig. Når huset var strøkent, gikk turen til butikken, og sammen med matvarene fikk noen nye blomster bli med hjem.


Litt tid til å late seg i solsteken fant jeg også, og bikini, solkrem og en god bok ble funnet frem. Jeg innser at "bli neger"-prosjektet mitt går litt dårlig, men det var uansett deilig å bare slappe av uten tanke på gjøremål og forpliktelser.


Søndag morgen våknet vi opp til gråvær og regndråper, og bikinien som jeg hadde latt ligge fremme fra lørdagen kunne ryddes inn i skapet igjen. Sammen med en venninne dro jeg til Gamlebyen og frimarkedet der i håp om å finne noen glemte skatter, men det ble dårlig med fangst. I stedet fikk disse nydelige skålene fra Ib Laursen bli med hjem. Jeg syns de var så festlige, formet som muffinsformer, og nå gjør de nytten som telysholdere i stua og på kjøkkenet.


Vel hjemme var det frem med joggebukse, ullsokker (!) og en god bok. Sommerværet var ikke mye å skryte av, så i stedet koste vi oss inne med stearinslys og sofakroken. Med jordbær og is til søndagsdessert forsøkte vi å få en viss følelse av sommer, men det tunge været ute la liksom en demper på det hele. Om ikke så lenge drar vi på en liten ferietur, og vi håper på bedre vær dit vi skal.


Tross vekslende skydekke, har helgen vært alle tiders. Jeg har klart å hente meg litt inn igjen, og det har vært godt å ikke ha noen planer. Jeg vil prøve å bli flinkere til å ha slike helger utover høsten også, de er deilige pusterom i en ellers altfor hektisk hverdag.


Med ønske om en god uke til alle mine lesere

 

 

5 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Skjønne "muffinsformer" :-)
Ja, det er av og til godt å forbli avkoblet i mer enn en time eller to :-)
Kjenner den følelsen av bare å sjekke noe.... Og jeg som tenkte at jeg ikke trengte internett her i huset. Ha-ha-ha
Klem fra Liv

Elisabeth, innerst i veien sa...

Deilig med sånne frihelger hvor man kan pusle rundt i sitt eget tempo. Håper du har fått ladet batteriene, ønsker deg en super uke.

Madame Mim sa...

Nå vet jeg akkurat hvordan du har hatt det i helgen. Godt når en finner roen og kan kose seg med støvtørkingen. Skulle gjerne vært med på marked ,det er såååå spennende. Snart ser du nok merker ettet bikinien på en solbrun kropp. Ha ei fin uke.

Huldra sa...

Høres ut som du har hatt en super, rolig helg. Godt å legge fra seg stress og press til tider, og det å ha nettfri ibland er også behagelig til tider. :)

Klarte faktisk å bli solbrent i helgen jeg da, for jeg satt med boken i fanget i solen på hytta til svigers i Gressvik. De hadde vært og overvært et bryllup i gamlebyen, og da de kom hjem så hun på meg med et lurt smil, og sa jeg helt sikkert hadde kost meg med markedet der. Godt jeg ikke var med, for lommeboken støver.. :)

Håper du fikk ladet godt opp til ukens strabaser ja. :)

InstatreffNorge sa...

Har vært litt skuffa på frimarkedet noen ganger jeg også..syns det bare blir dyrere og dyrere der.. nå håper jeg heller på å gjøre noen kupp i Danmark:)
Er ikke mye bikinivær om dagen nei..igår slo jeg på varmeovnen, og det er IKKE normalt i juli:P

Hvor skal dere på tur da?

Klem klem

Related Posts with Thumbnails