Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 24. juni 2010

En tale for de tykke og de smale

I løpet av bare et par dager har følgerskaren min økt med nesten ti personer, og jeg må si jeg er både imponert og smigret. Imponert over at så mange har funnet veien hit til Bustebloggen på så få dager, og smigret for at så mange syns at bloggen min er en blogg det er verdt å titte innom igjen. Besøkstallene stiger for hver dag, og jeg syns det er kjempestas! I begynnelsen blogget jeg mer eller mindre bare for meg selv, og fordi jeg syns det var gøy, men det blir mer og mer morsomt når jeg nå ser at fler og fler leser det jeg har å komme med. Tusen takk til alle som titter innom, kommenterer og følger!


Jeg begynner imidlertid å lure litt på om jeg har gitt et feilaktig bilde av med selv. Kommentarene dere er så snille og legger igjen her på bloggen, kan tyde på det. Ord som morsom, festlig, ha-ha og herlig er gjentatt opp til flere ganger. Utsagn som du er sikkert en person det er morsomt å være sammen med og morsomste bloggen jeg har lest på lenge skremmer meg litt. Jeg bukker, takker, nikker og neier for alle lovord, og blir nesten rørt - jeg setter stor pris på godordene. Men, jeg går jo ikke rundt og er morsom sånn til vanlig. Jeg er jo bare helt vanlig. Helt meg (mulig at det er der problemet ligger også?). Ikke legger jeg an på å være så fryktelig morsom når jeg skriver innlegg heller forrresten, de bare blir sånn. Ordene kommer liksom av seg selv. Ofte litt for mange ord ad gangen også. Men nå, nå kjenner jeg nesten tegn til prestasjonsangst! Uansett setter jeg stor pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg får! De leses opptil flere ganger alle sammen, og de varmer et Bustehjerte.


Bloggingen hadde heller definitivt ikke vært like artig, hadde det ikke vært for alle dere fantastiske bloggedamer jeg har møtt her i Blogglandia. Dere er herlige alle som én, og dere gir meg masse glede, inspirasjon, latter og ord til ettertanke. Noen av dere har blitt som gamle, gode venner, og det er spennende å få følge dere på deres vei. Etter hvert som fler og fler tar turen innom Bustebloggen, og fler og fler legger seg til som følger, er det ikke bare, bare å holde tritt. Jeg prøver så godt jeg kan å titte innom de fleste av dere og legge igjen noen ord, men tilgi meg om jeg ikke har nådd målet. Om jeg ikke tar turen innom akkurat deg, er det ikke fordi jeg ikke setter pris på at du har vært hos meg, eller fordi jeg vil overse deg - det er rett og slett fordi at tiden ikke strekker til!


Bildene er fra gårsdagens St. Hans-feiring. Bustepappa og Bustestemamma tok med alle sine undersåtter (les: stesøster og stesvoger, min mann og meg) på restaurantbesøk.
Kinarestaurant for å være nøyaktig. Der fikk vi god mat, hyggelige samtaler og mye latter.
Alle fikk mat, selv om det ikke ser slik ut:


Jeg fikk forresten avslørt enda en "livsløgn" i går. Jeg, som ikke kan fordra reker (eller sjømat overhodet), elsker rekechips (!). Og jeg som bare trodde det var noe stæsj laget av mais. Ja, ja.


I dag har jeg hatt en runde med healing (!) for nakken min som fortsatt er vond, en liten svipp på kafé med en venninne, og i ettermiddag har jeg vært på jobb. Nå blir det sofa'n og TV resten av kvelden. Deilig å slappe av litt!

Håper dagen din har vært bra, og måtte kvelden bli god.

Titt innom Bustebloggens Give Away før du stikker.


Busteklem fra
11 kommentarer:

Lina sa...

Det er jammen ikke enkelt å følge med på alle bloggene, og kommentere hver eneste en man kommer over. For i bloggland er det så MAAAAAAANGE. Det er flott det altså, men det gjør at jeg sitter alt for lenge foran skjermen og surfer rundt i alle kriker og kroker av landet. Man kommenterer jo ikke alle, men som du sier så setter man pris på å le litt, fundere, fnyse osv av det folk skriver. Det er givende på en måte internett bare kan.... ;)

Flott blogg!

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Nam, den isen så bare helt sykt deilig ut!!

Noatunfrua sa...

Hei søte!
Nå har jeg oppdatert meg litt her inne hos deg... Er jammen ikke så flink å besøke alle jeg burde besøkt her i blogglandia, jeg heller... Burde nok begynne å trene kondis og lime fast klokka på armen ;)

Men du! Du ER morsom, altså! Du SKRIVER iallfall morsomt :) Har humret godt når jeg har lest her hos deg :)

Takk for at du legger igjen så koselig hilsener hos meg! Setter stor pris på det!
Klem!

Noatunfrua sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Noatunfrua sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei kjære deg ! ♥

Du skriver så superbra og veldig morsomt ! ♥ Og jeg er helt sikker på at du er ei like sprudlende jente "live" og at humoren sitter lett hos deg. ♥ Men forstår jo at du ikke går rundt og er morsom 24 timer i døgnet, hihi... ☺ Og vi har jo sett flere andre sider av deg her på bloggen også. ♥ Hadde vært veldig gøy om vi traff hverandre på bloggtreff en gang. ☺ Jeg er veldig sjenert blant nye mennesker jeg da, men det syntes kanskje ikke så veldig her inne. ☺

Nam, den desserten så veldig god ut ! ♥

Natti natt vennen, sove godt ! ♥

Stor klem ☺

Madame Mim sa...

Du har ingenting å føle prestasjonsangst for Bustevennen min.
Du blir bare bedre og bedre!

Shy sa...

Førr ei dame som du....He, he. Du ER god til å skive!

Randi sa...

At ordene bare liksom kommer av seg selv, er jo det som gjør det så gøy å ta turen innom deg:) Legg prestasjonsangsten til side du, og fortsett å bare være DEG!
Kos deg i helgen:)
Klem, Randi

Huldra sa...

Helt enig; Vær DEG! Det er jo nettopp det som er så godt ved å være her inne hos deg. Du er levende og ærlig, og skriver fra både hjertet og levvæ`rn. Jeg skjønner du får en form for prestasjonsangst med mange følgere, for jeg kjenner allerede på det selv. Jeg har ikke vært her lenger enn en måned, og da visste jeg jo ikke om det kom til å bli en dagbok for meg selv, eller om noen faktisk kom til å lese det jeg skravler om. Nå da det popper opp noen følgere hist og her, og jeg kjenner det er litt skummelt. Skummelt, men samtidig veldig hyggelig, og det tror jeg du synes også. Det ER mange her, og når man får så mange følgere som du har fått, så håper jeg da også de ser at det ville vært en heldagsjobb å svare tilbake på alt som kommer inn.

Fortsett å være deg! -Så tror jeg så absolutt folk koser seg med det, og heller tar det som en hyggelig bonus om du titter innom sånn her og der. :)

Nå fikk du forresten en "stalker" til. ;)

Anonym sa...

Excellent being here, one of the best looking forms I've seen in terms of design.Believe I can get to meet a lot of you, read a lot of good knowledge as well as contributing my own share.

I just come from an other site with lots of very usefull important information about
[url=http://www.spiegel.de/netzwelt/web/0,1518,492612-4,00.html]copyright watch unterlassungserklärung[/url], if someone also wants and needs to know about that field see my signature.

Related Posts with Thumbnails