Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 10. mai 2010

Stemorsglede på en mandag

Puh. Endelig mandag. Trodde aldri jeg skulle ytre slike ord, men det var faktisk den følelsen jeg våknet med i morges. Mai er en hektisk måned der alt skal skje på én gang, og jeg tar meg selv i å vente på at denne måneden er over. Juni også for den saks skyld, for da er det eksamen. Ikke mindre enn syv skal gjennomføres om alt går etter planen, og jeg kjenner at jeg får lyst til å bare legge meg under dyna og bli der til alt er over og sommerferien kan starte. Jeg lurer litt på hva jeg har gjort som begav meg utpå nok en bachelor, men det får vi la være en annen historie.


Helgen har vært fylt med husvask, jobb, sangoppdrag, besøk, enda mer jobb og dårlig samvittighet for alt jeg ikke rakk. Derunder bloggrunder og å besvare kommentarer. Jeg beklager, men lover å komme sterkere tilbake så fort tiden strekker til. Jeg trøster meg med at det er fler som har hektiske dager, og at ting med tiden vil roe seg ned.


 Dagen i dag skal brukes til å lese mekanikkfag, men først tenkte jeg og vise dere litt fra gårsdagens innsats utenfor døra. På trappa vår har det vært vinter på overtid, men i helga fikk vi endelig fjernet vinterstæsjet, og i går var jeg på Plantasjen og kjøpte masse stemorsblomster.Stemorsblomster får meg alltid til å tenke på kattunger. Bestemor og jeg hadde når jeg var liten, en enighet om at de lignet så fælt. Utseendemessig altså. Med litt fantasi, kan jeg fortsatt se likheten, men det er lettere når man ser et lubbent, lite nurk med knallblå øyne midt i masse pels, enn når man ser blomsten.


Ved siden av trappa har vi et blomsterbed hvor ugresset hadde tatt overhånd etter noen relativt varme vårdager. Av all verdens ting å ramme det inn med, har det fått Lecablokker på høykant som gjerde, og det er jo aldeles forferdelig!


Jeg har konkludert med at det bare kan være gamle mennesker som står og klør seg i hodet og tenker at "Lecablokker, det hadde sannelig vært flott å pynte med!" De vi kjøpte huset av var nemlig rundt de 80, og våtromstapetet (!) i stua var festet med spiker og limpistollim der det hadde løsnet. "Man tager hva man haver" er en fin tanke dèt, men estetikk er også en fin ting. Uansett, etter mye graving, røsking og flytting av jord, fikk jeg nå endelig bedet til å se sånn noenlunde ut igjen.


Hageredskapene har jeg latt stå i en bøtte på trappa,
så kanskje jeg klarer å være flink til å luke litt underveis.


Nå kaller virkeligheten, så jeg får gjøre et tappert forsøk på å løsrive meg fra Blogglandia for noen timer. Jeg ser at jeg har hatt trofaste besøkende gjennom hele helga til tross for mangel på nye innlegg, og det er så koselig å se at noen tar seg tid til å stikke innom den vesle bustebloggen min. Jeg koser meg så enormt med blogging, og har funnet en kjær (og tidkrevende) hobby. Det er masse inspirasjon å hente i Blogglandia, og i tillegg er det et fint sted å legge fra seg sine egne tanker.

Ha en flott mandag!

Busteklem fra


5 kommentarer:

A K sa...

Hei og tusen takk for besøk :) Syns det var veldig koselig vi og har stor forståelse for at man ikke alltid klarer å være like opplagt når man jobber og leser osv osv :) Veldig kjekt når man kan ta ting enkelt og på sparket og få en koselig kveld med venner :) Så det er bare å si ifra når det blir roligere tider igjen og det er tid for besøk :)

Snekkern ser vi etterhvert og vi gleder oss så mye til å endelig bli ferdige med vinduene!! :)

Du får lese og stå på, her ligger også bøkene klare, bare en tur innom å hilser på bloggene når jeg spiser litt :)

klem

RoseSommer sa...

Trivelig innlegg. Jeg er på vei ut for å kjøpe mer maling, men nå blir det nok en tur innom en eller annen butikk på veien. Kanskje jeg også finner noe nytt å pynte med?! Bedet ble så flott! Husk å knip av visne blomster så de ikke går i "frø", så har du plantene lenge. Ei jeg kjenner tar seg en kniperunde hver kveld, og jeg tror det er hennes meditasjonstid. Fred og ro og blomster før sengetid må vel være fint?

Martilie sa...

Så flott det ble på trappa og ute hos deg!

Tror det koker seg litt til for oss alle innimellom, hverdagen er allerede fullpakket -og dette koselige universet her tar tid, men jeg synes det er ren kos å titte innom andres blogger, lese og nyte deilig inspirasjon. Tror tiden hadde blitt brukt til TV hvis ikke, litt av den i alle fall ;)

Les og kos deg!

Klem fra Tove

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Sånn er det jo bare med oss alle, man får rett og slett ikke tid til alt ! Helt ærlig har jeg egentlig ikke tid til blogging, så derfor blir det mye "nattblogging" på meg i perioder. Absolutt tidskrevende, men veldig koselig da syntes jeg. Er veldig glad for å ha truffet deg her inne, og hadde jeg ikke blogget hadde jeg ikke truffet nettopp deg. ♥ Men det kommer nok perioder der man rett og slett trenger litt pause fra bloggingen.

Veldig fint du har ordnet det på trappen syntes jeg. Synger du sier du ? Så gøy da ! :)
Forstår at du blir litt stresset med tanke på eksamentid. Du får ha lykke til når den tid kommer. ♥

Natti natt vennen, sove godt ! ♥

Klem Anette

Hos Jorunn sa...

Hei og takk for koselig hilsen! Nå ble det fint på trappen din, koselig med blomster på trappetrinnene! Skjønner veldig godt at du ikke rekker over alt, sånn er det med de fleste av oss tror jeg. Ønsker deg lykke til med eksamen, det er jo den du må prioritere nå fremover...regner ikke med at du har begynt på skjørtet..hehe. Klem fra Jorunn

Related Posts with Thumbnails