Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 5. mai 2010

Jeg har vært skikkelig dust og teit - mot meg selv!

"Tenk før du snakker" var et visdomsord jeg lærte av gamle lærer Hansen på barneskolen. Rådet var ikke nødvendigvis rettet direkte mot en liten Bustenellik med fregner og musefletter, men jeg har likevel tatt det til meg. At jeg har tatt det til meg, innebærer ikke nødvendigvis at jeg følger rådet, men jeg gjør mitt ytterste. Mandag glapp det. Det skjønte jeg allerede etter noen minutter, da den første kommentaren tikket inn etter jegskalsyetskjørt-innlegget mitt. Gjennomgangen i samtlige kommentarer til innlegget var "ah, det gleeeeeder vi oss til å se". Ja, det gjør dere helt sikkert! En god latter er viktig sånn i hverdagen, og dere ser sikkert med stor forlystelse frem til den dagen hvor skjørtes mitt skal bloggwalkes. Jeg har så smått lurt på om jeg skal rømme landet i anledningen - ikke fordi jeg tror folk vil stå og hamre på dører og vinduer, ivrige etter å få et eksemplar, men fordi det blir tidenes mest pinlige øyeblikk! Er dere klar over at jeg ikke er i stand til å sy en prøvelapp engang?


Jeg har lurt på hvordan i alle dager jeg kunne være så dum å skrive at "jeg skal sy et skjørt", og er ikke noe nærmere svaret på den gåten enn hvem som kom først av høna eller egget. Greia er jo bare den, at nå må jeg jo gjøre ord til gjerning; det sitter jo noenogtredve folk og venter på å se dette skjørtet! Tro for all del ikke at jeg feiger ut, for det gjør jeg så absolutt ikke, men jeg satser på at innen skjørtet er ferdigsydd så har det gått så lang tid at dere har glemt hele greia og jeg slipper å bloggwalke kreasjonen!10 kommentarer:

A K sa...

Du klarer helt fint å sy ett skjørt :) Velg en enkel model å begynne med så blir det så flott atte!! :) du kan jo sy voksen str av slike jeg har sydd til jentene? Jeg tenkte å sy ett slikt til meg med mer fall og enda mer tyll under i lyse farger og med blonder på til sommeren :)

Heia bustenellik!! ;)

Klem

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Du må for all del ikke tro at jeg glemmer dette skjørtet, hihi... Og du inspirerer jo andre "også meg" til å gjøre det sammen. Ser jo at flere får det til uten å ha gjort det tidligere, så hvorfor ikke vi !!!??? ;) Jeg må først få tak i en symaskin vel å merke, men har veldig lyst til å prøve meg. Og har jeg nevt tidligere at jeg ikke har rørt en symaskin siden barneskolen !? Jeg er fryktelig sta, men veeeldig utålmodig, så dette kan bli et problem da....

Jeg sier som fruen over her, heia bustenellik !!! ♥

Ønsker deg en herlig onsdag ! :)

Nå må jeg løpe...

Klem Anette

Camilla sa...

Jeg har også lyst på symaskin... men om jeg kunne lært meg å bruke den, det er et annet kapittel ;)

verdens heldigste mamma sa...

Men nå gleder jeg meg jammen til å se sjørtet ditt!! Jeg har VELDIG LYST til og sy ett sjørt. Men kjenner jeg meg rett så blir det med snakket ... :(

Lykke til!

InstatreffNorge sa...

Uff...tusen prosjekter oppe i hodet mitt, og flere hundre halvferdige..bare ett par helt ferdige! Slitsomt!
Lykke til med skjørtet, det klarer du fint;)

Ha en flott dag:)

Klem

RoseSommer sa...

Husk at Obama sa: YES, WE CAN.
Og han har mer å stri med enn deg.

Fru Andersen sa...

HA, jeg husker som en elefant! Har IKKE tenkt å glemme at du skal vise frem ett hjemmesydd skjørt! Hihi!

Paris kassen kjøpte jeg i samme nettbutikk ja, synes den var litt dyr, men trykket "kjøp" før jeg rakk å reflektere mer over det!

Ha en fin dag ved symaskinen da;-)

Frihet sa...

Hiv deg over oppgaven, vi venter :0

God sykveld!!

yesheimen sa...

Hahahaha, den var god. Men dette glemmer vi aldri, så kom igjen!!!!!

Klem Ann<3

Siv sa...

Hei på deg :)

Sagt er sagt..hi hi..
hopp i det !
Du har ihvertfall en symaskin, heldige deg :) noe annet med oss andre som må sy med hånda ;)

Gleder meg til å se,,,

Ha en herlig uke videre ved symaskinen din vennen ♥

Related Posts with Thumbnails