Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 23. mai 2010

Det aller helligste - med en rosaorgange dinosaurus i

Jeg lærte tidlig at Bustemannen tidvis kunne ha behov for litt drahjelp hva romantiske handlinger angikk (og fortsatt angår). Det er ikke alltid slik at blomsterbuketter og søte, små lapper kommer helt av seg selv. Det betyr ikke at det aldri skjer, men Bustemannen er, etter hva jeg forstår, typisk for sin art.


Da jeg i tredje klasse på videregående skulle opp til eksamen, gav jeg Bustemannen (som dengang var Bustekjæresten) i oppdrag å finne noe vakkert jeg kunne ha med meg på eksamensdagen. Dere vet, en slik ting som får frem smilet når man sliter som verst med håpløse oppgaver; en påminnelse om at det finnes vakre ting her i verden også - ikke bare matematikkoppver. At Bustemannen gikk til verks med liv og lyst ville være en overdrivelse, men mens jeg satt og drømte om et lite vakkert hjerte, en blomst eller noe tilsvarende, fant Bustemannen frem noe fra skattollsskuffen min.


Vakker? Ikke akkurat.
Dog er det øyet som ser, og den gjorde nytten sin hva smilet angikk.


Nå har den fått fast bolig i pennalet mitt, og henter frem smilet mitt både titt og stadig. Og apropo, mens andre kvinner fyller håndvesker med alt nyttig og unyttig man kan tenkes å få bruk for og slettes ikke trenger, gjør pennalet mitt samme nytten.


Foruten slike livsviktige ting som fargeblyanter og Diddl-blyantvisser, gradskive, viskelær og min kjæreste eiendel - etter kalkulatoren selvsagt - trykkblyanten (eller snarere restene av den), finner jeg en liten formue i småmynt, lusespenner til en hel brudefrisyre, hårstrikker (som jo er særs praktisk når håret ble klippet kort for flere måneder siden?), lypsyler i alle tenkelige varianter, nødlinser med altfor svak styrke, poseklemmer...


Om jeg skulle deltatt på Robinsonekspedisjonen, tror jeg at jeg hadde gjort lurt i å velge pennalet som min personlige eiendel - i god Macgyverstil kunne jeg overlevd de mest utenkelige situasjoner med dets innhold! 


Og sånn for å rettferdiggjøre min kjære, så har jeg også noe i, eller rettere sagt , pennalet mitt som han har gitt meg helt uoppfordret også. Det er to små hjerter i koppertråd som han hadde laget i lunsjpausen på jobben.


♥ Pennalet mitt ♥

Busteklem fra busteNERDEN7 kommentarer:

A K sa...

Hei :) Nå er dere vel på grilling dere?! Godt for snekker`n å få noe tid med kona si i dag også, etter super innsats her hos oss!! :) Vi går og beundrer vinduene og har sagt sikkert 100 ggr allerede at "det blir SÅÅ fint og det er SÅÅ spennende å se det ferdig etterhvert" :)

Jeg undrer med stadig over at blomster, kort og andre søte oppmerksomheter kom oftere for 3 års tiden siden enn nå?! hm... men å hinte og få "pliktblomster" er heller ikke aktuelt ;) hehe
Harald er veldog flink til å sende meldinger som varmer langt inni hjerterota til konemor i løpet av arbeidsdagen da :) til hans forsvar!

søtt med hjertene som er laget på egen initiativ da!! Og kjekt med penal som har det nødvendigste ;)

klem

RoseSommer sa...

De hjertene var gull verdt! Ta vare på den mannen.

Martilie sa...

Herlig! Hjertene veier opp for all annen mangel på romantikk! :)

Pennalet ditt er som en kvinnes håndveske, rommer det utroligste :)

Nyt kvelden!

Klem fra Tove

Elisabeth, innerst i veien sa...

Søte hjerter og kult lykkedyr, da. Nå fikk jeg lyst til å finne fram mitt gamle pennal, der ligger det nok også en hel del småtteri av ymse slag. ☺

Camilla sa...

Så god mannen er *fnis*
Pennalet mitt ja, hmm.. det ligger vel i boden sammen med russeklærne etc tenker jeg ;)

micano sa...

morsom historie og søte hjerter <3

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hihi, du får alltid smilet fram hos meg ! :)
Sytes mannen din er flink jeg. Søt liten dino som bor i pennalet ditt, og de hjertene var kjempesøte. :) Alt som kommer fra hjertet er gull verdt ! ♥

Ønsker deg en strålende kveld videre. Her er det
kombi blogging og tv titting. ;) Takk for gode ord vennen. ♥

Stor klem fra Anette

Related Posts with Thumbnails