Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 23. april 2010

Hverdagsmorsomheter

"Pølse og lompe" Det var innholdet i en SMS som tikket inn i forleden dag fra ukjent avsender. Javel, tenkte jeg, og skrev tilbake: "Med sennep og ketchup? Bare ketchup eller bare sennep?" Sekunder senere fikk jeg svaret: "Tja, fritt valgt på øverste hylle". Greit, da blir det både òg. "Brød er imidlertid bedre enn lompe, så jeg hadde valgt det om jeg var deg...", la jeg til, og trykket SEND. Man får ikke mer moro enn man lager selv. "Pølse er best. Brød har jeg sjøl." stod det i neste melding. "What the...? Fy skam deg!" Hvilken gris av et kvinnfolk var dette, liksom? Æsj!

Telefonen var stille en halvtimes tid, før det på ny tikket inn en melding fra samme, ukjente nummer: "Så fort syklene er ferdige". Greit nok, tenkte jeg, er det moro du vil ha, er det moro du skal få, og svarte at "så demonterer vi dem". Tilbake fikk jeg et "ha-ha", og jeg mente at nå fikk det være min tur. "Hva er likheten mellom en struts?" Dette er begynnelsen på favorittvitsen min, og jeg ventet i spenning på svaret. "Kanskje ta med resten også? Jeg har snart tomt kort." "Det er ikke noe resten. Svaret: Begge bena er like lange, særlig det venstre. Det er ikke min sak hvem jeg snakker med selvsagt, men hvem er du?" Gikk moroklumpen snart tom for penger på kortet, skulle jeg da hvertfall vite hvem det var (Gulesider hadde ikke vedkommende i sine registre). "Mor di!" Ja, ja, tenkte jeg, og lurte på om det var telefondekning seks fot under? "Da har du fått det gamle nummeret til min datter. Sorry." Yeah right, DRITTUNGE! På dette tidspunktet hadde jeg det ustyrtelig festlig der jeg satt lent over Trehusboka mi og leste til prøve. "Da er det på høy tid at du tar kontakt med "datteren" din - dette nummeret har vært mitt i 11 år." Dette var jo like gjennomtenkt som den "spørreundersøkelsen" jeg fikk halv elleve en lørdagskveld for noen uker siden. "Kan være jeg har tasta det feil inn på telfonen. (...)" Det var jo en sannsynlig forklaring? Uansett lyste det hvertfall opp en kjedelig ettermiddag for meg. Så får vi håpe at vedkommende finner riktig nummer til sin "datter" før det har gått nye 11 år...

Ha en fin fredag!
Selv skal jeg frem med kost og såpevann etter en liten tur til frisøren.

 

5 kommentarer:

RoseSommer sa...

Kjempemorsom. Skulle gjerne sett spørsmålsansiktet på denne forvirrede moren. Sånne morsomme historier pleier å komme når en har gjester og serverer en kopp kaffe med litt god kake ved siden av. Så herved sender jeg deg et stort stykke "virtuell" Verdens Beste som takk. Håper det smaker!! God helg!

Fru Andersen sa...

Haha, for en historie! Ler høyt her jeg, ogmå fortelle jentene min hva jeg ler av. " Nei, det var en som bare tullet litt på sms..." Hihihi! Men for en "mor" (?) da, litt av noen meldinger :-/

Håper du får mannen med på prosjektene dine! Er det hans eller dine ting som skal ut slik at det blir "mer luft" rundt deg?! Eventuelt kan du jo stappe alle hans ting opp i peisen;-)

Ha en flott helg søte deg! HERLIG å ha møtt deg her inne i bloggeland!

cecilie sa...

Jammen sa jeg smør........ :o) For en underlig hendelse :)

God helg :)) Håper vi ses snart!

Mona Christin sa...

Du har fått noen merkelige sms'er i dag du da. Litt komisk da.

Ha en fin helg.

Klem

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hehe, nå måtte jeg le litt altså ! ;)
Da er du en "snodig" opplevelse rikere, hihi...
For håpe hun fikk tak i dattern sin til slutt da ! :)

Frisøren skulle jeg gjerne vært en tur også, lenge siden sist nå, og har en "herlig" ettervekst her. ;)

Ønsker deg en superfin lørdag ! ♥

Klem Anette

Related Posts with Thumbnails