Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 3. februar 2010

Gårsdagens outfit og husets kjeftesmelle

Min fascinasjon for outfitblogger vil ingen ende ta, så jeg gir etter for presset og kaster meg på otfitbølgen! Da t-skjorta var full av tomat innen kveld ble til natt, så var det bare aktuelt å vise oufiten fra knærne og ned, så dere får nøye dere med det kjære (tre? fire? fem?) lesere! Den utvaska jeansen (som har erstattet den buksa som egentlig erstattet denne) er kjøpt på - hold dere fast - Lindex (ja, det går faktisk an!), de hvite strømpebuksene på Säppäla og de rosa Hello Kitty-sokkene på H&M. Løp og kjøp!

Spøk (les: ironi, irritasjon... det som passer deg!) til side. "Greia" her var egentlig Selma; den lille rakker'n vi deler bo med, ja, for i hennes verden er det vi som bor hos henne, ikke omvendt. Hun har en mening om absolutt alt jeg ikke trodde det var mulig for en katt å mene noe om, og i går var det altså sokkevalget mitt det tydeligvis var noe riv, ruskende galt med. Om hun så en mulig rival i Kitty, om det var fargevalg eller noe helt annet skal være usagt, ikke vet jeg hva som er "hot or not" i disse dyras verden. Hver gang hun så føttene mine, ble hun helt spinnvill; kastet seg over dem, knurret og sparket, småbet og dasket. Til slutt ble hun nærmest som en unge som klamrer seg fast i fars bukseben; slippe taket skulle hun ikke, samme hva jeg gjorde. Løftet jeg på bena, klamret hun seg fast og forsatte med sitt. Rare vesen!

1 kommentar:

Anonym sa...

He-he..så søtt med den lekne pusen. Du skriver godt. :)

Related Posts with Thumbnails