Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 11. april 2011

Vår! Energi! Blomster!

Det er vår. Endelig. 
Snøen er borte. Været er varmere. 
Energien har også kommet tilbake, og jeg nyter den i lange drag. 
Etter mange uker på sofaen, er det godt endelig å orke å gjøre noe igjen.
 Også Bustemannen setter pris på at hans kone tilsynelatende er ferdig med å rope på elgen; endelig kan han ta av seg husmorforkledet og gjøre det han er best på. Det er ikke å støvsuge eller å vaske klær, for å si det sånn. 


Nå som våren har kommet, var det også på høy tid å shine opp på trappa her. Vissen lyng fra i fjor, brunt granbar og slappe kongler skriker ikke akkurat vår. Det gjør derimot påskeliljer og små, søte stemorsblomster, og det er nettopp det som pryder trappa vår nå etter en tur til Plantasjen i går formiddag. Det gjorde seg med en våropprydning, og heretter blir det nok mye hyggeligere å komme hjem også.


Bustehjemmet forøvrig har også fått gjennomgå i helga. Du verden så deilig det var å kjenne duften av friskt vaskemiddel spre seg fra rom til rom, og å kunne sette seg ned i sofaen etterpå med verdens reneste samvittighet. Fantastisk!


Et rent hus er dessuten et godt utgangspunkt for uka som er startgropa. Den blir mer enn hektisk, og både fysioterapi (hurra for bekkenløsning), flyskrekkterapi, IKEA-tur, Sverige-tur, bursdagsfeiring og bukse- og skojakt må gjennomføres før vi fredag formiddag, forhåpentligvis uten besvimelser og hysteriske anfall, setter oss i hvert vårt trange sete på et Ryanair-fly. Det minner meg på at jeg for all del ikke må glemme pakkingen. Den grusomme pakkingen!


Hvor mye tid som blir igjen til bloggingen, får vi se underveis. Jeg er en dårlig bloggebuddy om dagen, og det er jeg veldig lei for. Jeg forsøker så godt jeg kan å både lese og kommentere hos de fleste av dere, men det er ikke alltid jeg rekker begge deler, desverre. Jeg håper det finnes tilgivelse for forsømmelsen - det skyldes ikke mangel på interesse; det er tid jeg mangler.

Men, nå skal jeg avgårde til terapitimene.
Mon tro om jeg kommer hjem som et nytt og bedre menneske?

Let's hope!
So long!


 

5 kommentarer:

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Høres ut som en hektisk uke, men fine gjøremål du skal fylle den med, da! :D
Lykke til med flyskrekk-terapi!

Pia sa...

Godt at du er over den verste kvalmen! Ta vare på deg sjøl!

ceciliumkulinarium sa...

Såååå fine blomster og sååå flink jente :)) Du er jammen effektiv! Håper vi ses før dere drar :)

Christine sa...

Hei, snuppa!

So vårlig og koselig da blei på trappa deka. Alle vårtegn e kjærkomne no :)

Høyres ut so du får ei travel veka.. håpe de får ein flott tur te Sverige. Kosa deko maaassseee ;)

Klem frå Christine

Alexia sa...

Så fint det ble på trappa!

Håper du får en grei flytur, og ei flott uke!

Related Posts with Thumbnails