Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 13. april 2011

Sirupsnippen

Jeg har sirup i baken i dag, og i dag er en fryktelig dårlig dag å ha sirup i baken på. Om under 48 timer sitter vi på flyet, og innen den tid må det ha skjedd en del endringer på hjemmefronten. For eksempel, bør skittentøysdunken som nå er full bli tom, og kofferten som nå er tom bør bli full. Siden brorparten av tøyet i skittentøysdunken skal opp i kofferten, begynner det å skorte på tiden også. Kofferten, eller faktisk koffertene, bør må være ferdigpakket innen leggetid i morgen kveld, og vått tøy ved avreise resulterer sjelden i suksess.


Herr og fru Marsvin skal dessuten også sendes på påskeferie, og før de kan avleveres til feriekolonien bør de helst ha et rent bur og fulle matspann og grønnsaksbokser to go. Soodus og Selma skal være alene hjemme, og det bør tas en ekstra runde i heimen for å forsikre seg om at det tåler en støyt. Blomsterpotter bør ikke stå ubevoktet i vindusposter, gule påskekyllinger med høy affeksjonsverdi bør gjemmes forsvarlig, og et lager med lekemus bør klargjøres slik at Selma har noe å henge labbene i. Soodus er ute på vift uansett, og gir beng i lekemus og innekos. Og bare for ordens skyld, så er det besørget både mat og tilsyn hver eneste dag


Matskapene skulle aller helst vært både tømt og fylt før kursen settes mot øst, men jeg tror vi får si oss fornøyd om de i det hele tatt blir tømt. Noen Sverigetur rekker vi ikke, men IKEA-turen fikk vi klemt inn i går ettermiddag. Gid så godt det var å svi av noen tusen sånn like før man skal på ferie. Godt for kropp og sjel, virkelig! Det var forøvrig mange damer som kastet misunnelige blikk i min retning, der jeg ble ledsaget av ikke mindre enn to herremenn, og det på selveste IKEA. Helt sant assa! Jeg ble imidlertid litt lei av å planlegge kjøkkenløsninger sammen med gutta, og tok en runde på egenhånd. Her bør ikke nevnes hverken sum eller hvor smart akkurat den ideen var, men gjort er gjort og spist er spist.


Nuvel. Gjøremålene minker ikke akkurat av at jeg ligger på sofaen og blogger i vei om alt som skulle vært gjort. Skjønt, det hadde ikke vært å forakte. Hokkus pokkus! ... Nei... Søren. Men, i kveld får pakking være pakking. I kveld skal vi nemlig feire min kjæreste oldemor, som fyller 93 år i dag. Spreke dama! Jeg må bare finne noe annet enn en joggedress å ha på meg, og det er ikke lett når de to buksene som passer ikke har tid til å bli møkkete (for man kan jo være sikker på at det er når man ikke kan søle at man virkelig kliner det til), og... Shit! Her er det bare tiden av veien!

Vi bloggæs! 


 

, som viser glimt fra den forestående reisens to destinasjoner.

8 kommentarer:

Frøydis sa...

Innom og ønsker deg en skikkelig herlig tur, hvorenn nå dere skal ;-) Klarer ikke å tolke slikt fra bilder, jeg må ha ting inn med te-skje skjønner du..
Vi reiser også om mindre enn 48 timer og kommer hjem mandag, og i påska havner vi på firma-hytta :-)) Skal bli DEILIG!!!

Ha en fin kveld og klem fra meg

Fru Andersen sa...

Å men straks dere sitter på flyet så er dere jo på vei og da kan skittentøyet hjemme og alt det andre bare seile sin egen sjø;-) Sikker på at dere får en herlig ferietur!

Så fint det hadde blitt på trappen din også da! Jeg er på jakt etter slike ovale eller avlange blomsterpotter, som du hadde. Hvor er dine fra?

Og så må jeg jo bare si at aprislspøken til mannen faktisk var litt god da;-) Han fikk deg jo til å sjekke hårstatusen, hihi!

Mange gode klemmer! Nyt ferien!

Ps Hurra for 93-åringen!

RoseSommer sa...

I et forsøk på å rette opp tingenes tilstand, så fikk det siste bildet fikk meg til å tippe overende i sofaen.....Zzzzzz...

God tur!

InstatreffNorge sa...

Har du ikke skjønt det snuppa, du må ta med tom koffert på tur og shoppe klær dit du skal???:D Mye lurere...så kan du ta skittentøyet når du kommer hjem...;)
Tror jeg leste på fb at dere skal til Tallin? Fint der:) Brudeparet vi feiret i helga dro dit på bryllupsreise:)

Grattis med sprek oldemor vennen, du er heldig:)

Ønsker dere begge en superduper tur, så prekæs vi når du er tilbake:)

Klemmer

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Ja, er det ikke rart at man er som mest nedklisset i lekker sirup når ting haster???
Kos dere masse i påskeferien!!

Solbakken sa...

er det mulig kjære bustenellik å få ned på papiret det du tenker og ikke tenker på samme tid som du planlegger hva du skal tenke videre.....

du har en herlig fremstilling av hverdagen.

god påske og god tur hvor nå du enn skal

Mona Christin sa...

Hei.

Kjenner til det der. Men som Lise sier så reiser du med en "tom" koffert. Kun ha med det nødvendigste. Den feilen gjorde jeg da jeg nylig var i London. Litt mye baggasje hjemmefra.

Ha en fin tur.

Klem Mona C

Hegeslilleboble sa...

God tur og god feiring i kveld!!

Related Posts with Thumbnails