Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 6. februar 2011

Bustenellik: Bypatriot, sikkerhetskritiker, og skuffa over misterkåring

Så dere på NRK i går, eller?
Så dere den flotte byen min på TV i går?
Sarpsborg?
Ah, Sarpsborg ♥


Vi så ikke den flotte byen min på TV i går, for vi satt i salen under gårsdagens MGP-show. Og hvilket show! Vi var heldige og fikk gode plasser, like ved green room, og fikk således et lite gløtt av det som hendte backstage også. Kjendisene myldret rundt oss, og Christer Tornell satt så nærme at vi kunne ha kastet popcorn på ham og truffet. Dersom vi hadde hatt popcorn da. Det hadde vi ikke. 


Jeg stusser imidlertid noe på sikkerheten i forbindelse med gårsdagens arrangement. For det første så har jeg noe helt inn i hamper*va vondt i korsryggen i dag, etter å ha sklidd på glattisen foran inngangen. Det er jo én ting, men da vi skulle inn, kom det en slik stor, barsk kar og veskevisiterte veska mi. Om jeg hadde noen flasker i den? De to spisse strikkepinnene i storleik fem var imidlertid ikke noe å henge seg opp i! Jeg hadde ikke hjemmebrent i veska, men strikkepinner - dét hadde jeg faktisk.


Jeg mener... Hvilken potensiell fare kunne ikke de utgjort for Per Sundes for eksempel? Vesle karen? Strikkepinnene er jo omtrent like lange som Sundes selv, og hva om jeg tilfeldigvis skulle mistet den ene pinnen, hvorpå Sundes tilfeldigvis hadde tråkket på den og den pinnen tilfeldigvis hadde kommet til å spidde ham i øyet som en annen rive? Sånn tilfeldigvis? Ikke at jeg har noe i mot Sundnes, men man må da tenke sikkerhet? 


Jo! Også er jeg litt skuffet over at ♥ pappa ♥ ikke ble Mr. Sarpsborg. Han hadde jo fortjent det så! Gratulerer til min gamle lærer Knut med tittelen, men pappa hadde fortjent den mer syns jeg. Pappa er jo tross alt pappa'n min! Helten min. For meg vil det alltid finnes kun én Mr. Sarspborg, pappa, og hadde Sigrid møtt deg, tror jeg nok hun hadde vært enig.


Litt brannskader i panna etter pyroshowet til Susperia, og øresus som følge av hørselskade påført av fansen til Use Me og The Lucky Bullets som satt henholdsvis bak oss og foran oss (vi satt midt i en klynge av familie og nærmeste venner til deltakerne), må man jo bare regne med. Kvelden forøvrig var vellykket på alle måter, og som ektefødt Sarping er jeg fantastisk stolt over å være nettopp det. Sarping. 


I dag ligger vi rett ut på hver vår ende av sofaen. Trøtte. Slitne. I dårlig form. Vi var klinkende edru helt til vi gikk og la oss 23.30 i går kveld, og krysser fingrene for at det ikke er en ny runde med sykdom som er i ferd med å erobre Bustehjemmet atter en gang. I ovnen står det som snart skal bli til deilig, hjemmelaget Napoleonskake, og vi satser på en fin søndag i slow motion. 


Jeg håper søndagen din er fin også.

Vi blogges! 

Og frem til det, kan du jo melde deg på give away om du ikke alt har gjort det?
(Jeg har kommentarmoderering, så ikke få noia om kommentaren din "forsvinner".)


 

12 kommentarer:

Anneli og Emma-Sophie sa...

Aaah, I wish I was there!
Vi fikk sett fyrverkeriet da fra stuevinduet da. Stas!

Frøydis sa...

Så gøy å ha vært med på :-)) Kjente nok at det var noen som tenkte på meg igår kveld ja..så det var du...som ønsket jeg var der!! Takk!! :-))

Flott du hadde med deg strikkepinner! Du kunne jo kastet de og sett hvor langt de kom, og hvor lang tid det tok før du ble kasta ut...men neida, dêt gjorde du ikke nei...Tenk, du kunne kommet i AVISA!
"Bustenellik arrestert for å ha forstyrret ro og orden" mhm..ser det for meg...

Ha en flott dag videre, gubben er og trener og jeg...ja, jeg er jo her som vanlig ;-))

Klem

RoseSommer sa...

.....eeeeeh...strikkepinner på MGP??
Godt du ikke datt på veska di, spør du meg!

Unknown sa...

Hei på deg, så fint at du kommer på bloggtreffet. Også så fint at jeg fant den fine bloggen din, her legger jeg meg til som følger vet du. I går var den lille nevøen min Jesper den som åpnet Grand Prix i Sarpsborghallen, skulle ønske jeg kunne vært der. ÅÅÅ jeg gleder meg så masse til å treffe dere alle. Kikk gjerne inn til meg på bloggbesøk om du har lyst også. Klemmer fra Wilhelmine

Unknown sa...

...men i alle dager jeg var jo følger jo...hi,hi...ja, ja sånn er det i bloggverden

Shy sa...

Oi,oi! Kan no vere lurt å ha med seg strikkepinnar i veska, hehe!
Sikkert stor stas å vere der! Sjølv om eg ikkje er nokon melodi grand prix fan, så hadde det vore kjekt å fått med seg showet :)

Pia sa...

Jasså, så du var der? Så deg ikke på TV, men nå visste jeg jo ikke hva jeg skulle ha sett etter...
Mr Sarpsborg? He he he....
Apropos Sarpsborg - var hos reguleringstannlege i Sarp i min ungdom...

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hvorfor i all verden hadde du strikkepinner i selskapsveska??? Jammen godt de ikke ramla ut og spidda Per, ja, he he.

InstatreffNorge sa...

godt å høre at du er stolt sarping;) hehe;)

Høres ut som det var en vellykket kveld, selvom det ble noen småskader...heldigvis skadet du ingen med strikkepinnene da;) Skulle du strikke tilfelle det ble kjedelig?? ;)

Ønsker deg en finfin uke uten sykdom:)

Klem klem

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg så MGP på tv, men noen fin by så jeg ikke... ☺☺ Men skimtet litt av en fin by i horisonten på enkelte bilder.

Jeg vil nesten si at det var synd at Per ikke ble spiddet. For en type. Passer ikke i MGP, spør du meg. Men showet var fint ellers. Synes Anne Rimmen er ei herlig jente som ledet det hele med sjarm og dyktighet. Bra arrangert, Særp.

Klem Mona C

Unknown sa...

Snakk om elendig sikkerhet!
Eg e opprørt! Dog takknemlig for å kunne få lesa di fantastiske side av saken ;o)

Ser ut te å ha vore ein superduper kveld.
Håpa søndagen har fart godt med dåkke då, og neste lørdag treffes me altså?!!!
Nå blei eg vel g l a d ska du veta!

Snakkes snart faktisk. Ha det så bra så du barra kan så lenge!

Huldra sa...

Regner med opplevelsen dog letter litt på den svulne følelsen av isfronten mot ryggen. Må jo ha vært kjempegøy å være med ja. :)

Jovisst var søndagen fin. Jeg er så heldig å være grandtante til ei nydelig jente som ble døpt på søndag, festen ble topp med ei særdeles våken jente. :)

Related Posts with Thumbnails