Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 27. september 2012

Dilemma på en helt vanlig torsdag no.11

Nå er det jammen lenge siden forrige dilemma (og innlegg) her på Bustebloggen.
Siden det tilfeldigvis viser seg å være torsdag i dag, så passer det jo utmerket å dra til med et nytt dilemma, eller hva tycks?

Dagens dilemma er tilsynelatende enkelt, men tenk deg godt om...


Aldri mer snakke eller aldri mer lytte?

- Hva velger du? - 


 

6 kommentarer:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Veldig enkelt... aldri mer snakke.
Mister man hørselen blir man veldig isolert og uten mulighet til å delta i samtalene. Ved å ikke prate kan man delta ved å høre hva andre sier og heller bidra ved å skrive.

Mormorfarmor Inger sa...

Ikke lett... godt jeg slipper å ta det valget på ordentlig!! Men siden jeg nå har hatt dårlig hørsel en stund, så vil jeg ikke miste den. Men jeg kan skrive, så da hadde det blitt mye papir og blyant!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, jeg så for meg selv prate på innpust og utpust helt uten evne til å lytte ette hva andre sa, sånn veldig egoistisk og uinteressert i andre enn seg selv. Det hadde jo på mange måter vært veldig behagelig å slippe å forholde seg til andre....

Men med "å lytte" regner jeg med at du mener hørselen, ikke bare det å lytte til andre. Og hørselen er en viktig sans, den vil jeg beholde. Jeg skulle sikkert funnet andre måter enn snakketøyet å få formidla hva jeg hadde på hjertet.

Hilde sa...

Hørselen vil jeg svært gjerne beholde, så snakketøyet får vike i så fall (noe mannen nok ikke tror er mulig).

Bergljot sa...

Aldri mer snakke går jeg for. Men hvis et av alternativene hadde vært aldri mer se - ja da hadde jeg nok valgt det. Blind hadde jeg strevd med.

Hegeslilleboble sa...

Blir aldri mer snakke hos meg også :)

Related Posts with Thumbnails