Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 26. januar 2012

Sær unnfangelse

Busteliten har omsider rundet tre måneder, og vi får nå lov til å forsikre ham. Forsikringsselskapene har av en eller annen merkelig grunn vegring for å forsikre snørrunger under tre måneder, så det har vi måttet vente med. Men, forrige uke var altså tiden inne, og Bustemannen satte seg pliktoppfyllende ned med forsikringpapirene.

"Komplikasjoner i forbindelse med svangerskap/fødsel," leste Bustemannen opp fra papirene. "Han ble jo unnfanget med sugekopp, da?" Bustemannen ser spørrende på meg.

Noe svar fikk han aldri, for jeg knakk fullstendig sammen i krampelatter.
Bustemannens ansiktsuttrykk endret seg raskt fra spørrende til uforstående.

"Jammen han ble jo unnfanget med sugekopp!" insisterte Bustemannen, 
om enn noe usikkert.
"Er du helt sikker på det?" kvekket jeg frem mellom latterhikstene. 
"Ja?" svarte den forvirrede mannen.
"Det er jo et år siden, men jeg kan ikke akkurat si at jeg husker det slik", svarte jeg, mens jeg forsøkte å legge ansiktet i litt mer alvorlige folder.
"Hæ? Nei nå får du gi deg! Et år siden? Guttungen er jo tre måneder, jo!" 
"Alvorlig talt, kjære deg, mener du virkelig at barnet ble unnfanget med sugekopp?" Jeg begynte å lure på om mannen var blitt riv ruskende gal der han satt, og tenkte at med den kunnskapen han sitter på, så er det jo nesten helt utrolig at barnet i det hele tatt ble unnfanget. 

Men, da ler Bustemannen også. På den måten som bare Bustemannen kan. Da han omsider klarer å stoppe opp, forsøker han seg på nytt: 
"Han ble forløst med sugekopp, kanskje?" 

For jada, den vesle kællen ble forløst med både vakuum, to svære legenever (!) og attpåtil med tre av syv hvitkledde pluss en pappa som bokstavelig talt dyttet ham ut. Det var en heftig forløsning. Men unnfangelsen, den har vel strengt tatt ikke forsikringsselskapet vårt noe som helst med?


 

som av innlysende årsaker ikke har illustrert dagens innlegg

18 kommentarer:

Ingamor sa...

Hahaha ler så jeg griner jeg nå. Genialt!!

Gotteriogsann sa...

Fantastisk.
Ler så tårene triller

Guro og Alma sa...

Haha :)
Men med dagens forsikringsregler så vet jeg nå sannelig ikke. De spør og graver jo om alt mulig, for å forsikre seg om at de skal slippe å betale noe om uhellet er ute. Men enn så lenge så får du ha unfangelsesprosessen for deg selv ;)
God torsdag!

Fru Andersen sa...

Hahahaha! Stakkars Bustemannen, ikke lett alltid når man sitter der med så alvorlige papirer og greier;-) Men godt å høre at det ikke var sugekopp inne i bildet ved unnfangelsen da;-)

Nydelig dåpskjole!
I vår familie er dåpskjolen laget av min bestemors brudekjole, hele hurveslekten er døpt i den, og navn og dato på hvert enkelt dåpsbarn brodert inn nede på kanten av kjolen. Nydelig tradisjon..Som jeg plutselig brøt på vår kant da jeg aldri kom meg til å døpe ungene. Uff, litt synd da. Men brydde meg ikke om det da Elvira ble født og så ble det bare sånn med de andre også...

Nå nærmer det seg visitt, og jeg GLEDER meg! God klem:-)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Herlig hverdagshumor. Nei, detaljer som evt. hjelpemidler brukt ved unnfangelsen får folk holde for seg selv.

A K sa...

Hahaha, genialt ;)

Oi oi, er busteliten 3 mnd alt? Når vi endelig får til å hilse på han er han kanskje så langt i oppdragelsen at han tar oss pent i hånda og sier god dag?! Håper vi ser dere snart :)

Klem

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jobber i forsikringsselskap og kan bekrefte at unnfangelsen ikke er relevant, med eller uten sugekopp! hohoho! denne var bare helt fantastisk bra :D Og flott at dere forsikrer gullungen, altfor få som gjør det. Busteliten har vært heldig med foreldrene sine ;) *♥*

Shy sa...

Ha,ha,! Han er jo bare ein mann;-)

Pia sa...

Enten "hahaha" eller "huff";) Litt av en måte å bli unnfanget på...;)

Anna sa...

Moahaha!! Råbra...ler meg ihjel! =)

Anna sa...

Moahaha!! Råbra...ler meg ihjel! =)

Mormorfarmor Inger sa...

haha - den var ny!
(men hadde nesten ikke blitt forunda om forsikringsselskap skulle hatt greie på det også ;)

Anonym sa...

Ikke lett å holde alle ord og uttrykk fra hverandre, innimellom. ;)

Godt det kom til han til slutt. :D

RoseSommer sa...

12 poeng!!
(I beste MGP-ånd, for snart braker det løs her i Larvik!)

Lillis verden sa...

He he, Ja tenk bare om forsikringsselskapet skulle ha noe med unnfangelsen å gjøre og... de blander seg godt nok opp i mye, men ett sted MÅ grensen gå ;) Ang det med bildet mitt på din fb, så er det kjemperart..Men vet at -fb har slitt de siste dagene. Kanskje der det er noe feil?

Ragnhild sa...

Den var innmari bra!

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

For en morsom historie, selv om fødselen ikke hørtes så god ut.!
Så koslig at du likte bloggen min!
Gleder meg til å følge deg videre også!

Klem fra Gøril

Huldra sa...

Dere er bare herlige.. Takk for tårevåt latter! =D

Related Posts with Thumbnails