Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 25. januar 2012

En liten oppdatering om alt og ingenting

Det er en hektisk uke i Bustehjemmet, men i dag nyter vi en rolig formiddag. Busteliten koser seg i lekegrinda si, mens jeg koser meg i sofakroken. Bustemannen hadde tent opp i ovnen før han dro på jobb i morges, og da vi stod opp var det godt og varmt i hele huset. Litt hverdagslykke, rett og slett.

  
Senere i dag skal vi på babysvømming for aller første gang. Vi gleder oss veldig, og er spente på hvordan Busteliten vil trives i vannet. Det skal bli fint å ha en felles aktivitet som familie, og ikke minst gi Busteliten muligheten til å utvikle seg enda mer. Ja, for her skjer det saker og ting om dagen. Busteliten er ikke lenger en liten baby med sine tre måneder. I lekegrinda her ligger det en bestemt kar, og han ligger ikke stille ett minutt. Favorittaktiviteten er for tida å stå oppreist i fangene våre, og skravla går i ett; tåteflaske i munnen er ingen hindring. 


Det nærmer seg februar, og jula har omsider takket for seg på Bustebloggen også. Jeg oppdagen plutselig at det fortsatt var glade jul i headeren, og slik kunne det jo ikke være helt til påske! Ny header er derfor på plass, og jeg har endelig fått oppdatert bloggrolleren min også. Busteliten har dessuten gått fra å være "på vei" til å være "ankommet". Bedre sent enn aldri er mottoet, og nå er ting endelig litt på stell igjen. Og til alle nye følgere: Hjertelig velkommen! Ille stas!


På stell er det ikke i Bustehjemmet, og hybelkaninene er i ferd med å ta fullstendig overhånd her. Jeg teller timer frem til fredag, for da har jeg endelig tid til å ta i et skikkelig tak her hjemme. Det skal bli deilig! Da er det frem med kost og såpevann, og herr og fru Hybel er bare pent nødt til å finne seg et annet hjem. Støvsugerposen for eksempel. Ingenting er som å gå helga i møte med et rent og pent hus, og det ser jeg veldig frem til akkurat nå. Lufta gikk liksom litt ut av oss etter dåpsfeiringa, så det har gått litt på halv tolv her den siste uka, men nå er det slutt!


Og apropo dåp: Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene på dåpsinnleggene. Det har vært veldig moro å dele med dere, og jeg håper dere ikke gikk helt lei? Nå er det imidlertid tilbake til den vanlige bloggingen, med hverdagsprat og interiør. Jeg har allerede lovet dere Bustemannens noe sære versjon av Bustelitens unnfangelse, og den kommer i neste innlegg. 


Nå er det på høy tid å starte dagen for alvor. Skittentøysdunken er nok en gang full og stinker av sur melk, og badetøy må finnes og pakkes også. Det er liksom alltid nok å ta seg til når man er hjemmeværende. Det er langt mellom de dagene man kan tillate seg å bare daffe. Uansett hva du skal bruke dagen til, håper jeg at den blir fin. Den koselige lyslykta på bildene, står i gangen her hjemme, og vi fikk den til jul. Elsker den!

Vi blogges!   


 

8 kommentarer:

Maria sa...

Jeg har fått meg hyttepudler. Hybelkaniner var rett og slett ikke nok.

Ingamor sa...

Lykke til på babysvømminga. Det er kjempe gøy og håper dere blir å syns det samme. Er lov å være skeptisk i starten, men jeg tror at lille Bustebabyen blir å elske det :D

Renate sa...

Så kjekt med babysvømming! Vi gikk også på det med eldstemann. Veldig koselig med sånne hele-familien-aktiviteter!
Ha en fin dag!
Klem

Anonym sa...

Hehe, hybelkaniner er det her også. Så det spørs om jeg ikke må gjøre en avtale med mannen i morgen om at han tar seg av ungene i stua så jeg får vasket ungenes rom, og de andre "innerste" rommene også kan jeg ta de andre rommene når ungene er i seng :)

Anonym sa...

Tok meg en tur innom blogggen din en onsdags ettermiddag.
Her var det mye koselig og inspirerende :)
Ha en fortsatt fin dag!
Hilsen Konglemor

rockefår sa...

Babysvømming har jeg aldri fått prøvd til mine barn, prioriterte det ikke med førstemann og seinere synes jeg ikke det var tid til det, men det trur jeg er veldig bra.

Babysang har jeg vært på med de to eldste og det har også vært stas. Nå tenker jeg at jeg burde jo ta med minsten på det også, men tida går utrolig fort nå som eldstemann har begynt på skolen. Jeg synes ikke jeg har mer enn kommet hjem igjen etter jeg kjørte de til skole og barnehage før vi må ut og hente igjen, og sånn går nå dagan - den ene tar den andre.

Kaniner er faste beboere her, men det er deilig når de reiser en tur, om ikke annet for noen timer...
Gleden over et nyvaska gølv varer til neste måltid - men jeg er velsigna med god evne til å vasse gjennom smuler og støv noen dager. Ellers kunne man gått med klut og støvsuger hele tida.

Tida med de små går utrolig fort, nyt hvert øyeblikk

rockefår sa...

Glemte å skrive at headeren var veldig fin!

Monica fra Moxas Univers sa...

Håper det gikk bra på babysvømminga? :) Babysvømming snakket vi alltid om også da ungene var små.. men vi kom oss liksom aldri avgårde ;p

Her hjemme har jeg alltid fast vaskedag på torsdager.. men siden jeg begynte på skolen er det bare å innse at jeg aldri klarer å bli ferdig før på fredag. Jeg er som deg.. jeg vil møte helgen med et ryddig og rent hjem ( i alle fall er det greit å vite at man faktisk prøvde..)

Fin header du har fått deg ;)

Klem Monica

Related Posts with Thumbnails