Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 7. juni 2011

Minibloggtreff og avsløring

Vips! Så var det kveld igjen. Jeg stiller spørsmålet ofte, men jeg sliter med å finne gode svar og forklaringer, og spør igjen: Hvor i alle dager blir tiden av?


Det er ikke så ille lenge siden jeg snublet inn døra her hjemme, og jeg burde satt på en vaskemaskin og gjort litt forefallende husarbeid (igjen), men jeg har egentlig ikke så ille lyst til å ødelegge humøret med slike hverdagsligheter som fint kan vente til i morgen. Dagen i dag har vært en fin dag, og det kan den egentlig få lov til å fortsette å være.


Store deler av dagen, all den tid jeg ikke har stått i kø inn og ut og inn og ut av Oslo, har jeg tilbragt sammen med Fru Andersen, og det har vært så koselig. Timene bare fløy avgårde mens vi snakket om alt fra store mager til gamle møbler. Og kjære Fru Andersen: De "ubloggbare realitetene" du bekymret deg slik for, kan jeg ikke si jeg så noe særlig til. Hjemmet ditt er like fantastisk flott som det ser ut til på bildene. Du burde ta deg en tur til Bustehjemmet, så kan vi godt ta en diskusjon på det der med ubloggbare realiteter. Her er det for tiden oppvask på kjøkkenbenken, ufremkommelig i gangen, fuglefjør på soverommet (jeg har ikke rukket å støvsuge opp etter den pokkers katta enda!), og halvdøde blomster i vindusposten. 

Også må jeg bare fortelle dere, damer: Jeg gjorde IKEA på en halvtime i dag! Utrolig, men sant! Trikset er rett og slett å vite akkurat hva man skal ha, og å være drittlei hele IKEA etter å ha besøkt butikken tre ganger på fire uker. Simple as that!


Jeg har forresten fått tillatelse til å dele en liten hemmelighet med dere. I helga fikk jeg nemlig en mail fra en vakker ung jente på 17 år som jeg kjenner: "Hei du! Så blogginnlegget ditt om lykke og den lappen, og jeg så også innlegget etter hvor du skrev at det var synd at den personen ikke fikk se hvilken virkning den hadde. Man kan vel si det sånn at personen som skrev den, og hang den opp der, så innlegget og alle kommentarene, og ble så rørt at tårene rant. Ikke visste hun at en så liten lapp kunne ha en så "stor" innvirkning. Det å vite at jeg fikk noen til å smile er en av de beste følelsene som finnes :-)" Det hele viste seg å være en del av en skoleoppgave med temaet lykke. Lappen endte som et eksperiment "for å se om noen faktisk tok noen lapper. Og det var det jo! Hadde ikke i mine villeste fantasier trodd at den skulle ha en sånn type effekt!" Du har gledet utrolig mange mennesker med denne lappen din, og jammen traff den ikke flere enn oss som stikker innom nærbutikken for litt melk, brød og Grandiosa også.
Tusen takk for at du er så kreativ, og for at du har et varmt hjerte ♥


Tja... Jeg hadde da mye mer på hjertet i det jeg satte meg til ved datamaskinen, men det var visst da. Nå er hodet nesten helt tomt. Igjen. ("Igjen? Er det ikke alltid tomt, da?" ville sikkert Bustemannen spurt dersom jeg hadde sagt noe slikt høyt.) Et litt kjedelig godt-og-blandet-innlegg dette, men vi får satse på bedre tider utover i uka. For eksempel er vi i innspurtsfasen på bryggerhuset, så det blir nok en oppdatering eller to fra den kanten av tunet i løpet av uka. Nå blir det iallefall sofakroken og hekletøyet resten av kvelden. Nyt tirsdagskvelden folkens! Og hjertelig velkommen til dere to som har lagt dere til som følgere på Bustebloggen. 155 stykker; jeg blir helt målløs!

So long!

 

, som fant en humle fra i fjor i bildearkivet sitt.

8 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så utrolig gøy at lykkelappmakeren fant blogginnlegget ditt og alle de positive kommentarene. Tanken at det kunne være et skoleprosjekt, slo meg ja.

RoseSommer sa...

Herlig dag for dere gravide damene. (Upppps! Nå skrev jeg egentlig feil, og skrev DERE GRAVIDE SAMENE! Godt jeg fikk se det så det ikke kom på trykk.)
Rukket IKEA også? Min rekord der er 5 timer, og en gang var jeg førstemann inn. Men nå skal jeg ikke dit på en stund. Huset er på en måte fullt.
Morsomt med den 17-åringen. Tipper HUN vil huske den greia. Min manns barnebarn skrev nylig leserinnlegg i lokalavisa fordi så mange må stå på skolebussen. Dette var også et skoleprosjekt; medias makt. Så laget avisa førstesideoppslag av det, og vips så var hun invitert av en stortingsrepresentant inn på Stortinget, og han ville ta opp saken og be om lovendring. Så det nytter. Og bestefaren var stolt.
Ha en fortsatt fin kveld.

Siven sa...

Så gøy da! :D

Fint at formen er bra og at du har hatt en fin dag!

Tiden? Den finnes ikke den. Udefinert størrelse som den er.

Mie fra Mies Mirakler sa...

Kan bare berolige deg med at det du opplever nå vil virke som et hav av tid etter at Busteliten er født, da går tiden så fort at man knapt får åpnet øynene og pusset tenna før det er leggetid igjen. Så bare å nyte disse dagene som faktisk snegler seg avgårde... ;D Kjempeherlig at den søte unge damen med lykkelappene fikk lese om effekten av dem, snakk om å spre glede til mange :) *♥*

Christine sa...

Høyres ut so du og Fru Andersen har hatt ein fin dag. Skulle ønskt eg kunne joina deko..og IKEA på ein halvtime..går da an.. ;)

So koseleg historie om "lykke-jenta". Tenk at ho fekk sjå alle innlegg og kommentara. Da fortjente ho jo verkeleg!!

Ønske deg ei fortsatt finfin veka, og kan trøsta deg med at tide går lika fort i redet..

Klemma frå Christine

Unknown sa...

Så kjekt at hu tok kontakt og faktisk fekk sjå ka det betydde for andre :o)

Og; bloggetreff e vel adri feil? :o)
Så godt å hørra at du har hatt ein så fin dag!
PS. Trym klarer så vidt å komme seg te senga i dag, og det e ikkje hans feil... ;o) Det eg som har rota det te for han stakkars :o)

Shy sa...

Så utruleg, og artig, at lykkelapp-jenta såg innlegget ditt :)

Fru Andersen sa...

Heisann!

Takk for i går du! Kjemepekos:-) Og godt at du fortsatt er i sving etter å ha overlevd som fruens voksenkontakt, kan nok være litt utfordrende å ha den rollen...Ikke alltid like fornuftig det som kommer ut av gapet på denne damen;-) Og GAVER til og med da! Så snill Bustenellik!

Da jeg la meg i går sendte jeg deg en tanke og undret på om du fortsatt var på IKEA, hehe, godt å høre at du kom deg hjem i god tid før midnatt;-)

Mange klemmer!

Related Posts with Thumbnails