Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 23. juni 2011

I vakuum

Tusen takk for alle de koselige kommentarene etter forrige innlegg. Jeg har lest dem flere ganger, og riktig kost meg med alle godordene dere har lagt igjen. Ekstra koselig var det å se at mange av de gamle barnesangene tydeligvis fortsatt holder koken. Det er godt å se at utviklingen ikke går like raskt på alle områder.


Det blir desverre så som så med bloggingen om dagen. Bloggrundene blir litt sporadiske etter hva tiden strekker til, og hvilke blogger som ligger øverst i bloggrolleren når jeg har noen minutter til å stikke innom. Jeg forsøker å få med meg det meste, men beklager om akkurat du føler deg litt oversett. Det er ikke med viten og vilje.


Bustebloggen lider også under samme tidsklemme, i tillegg til lite overskudd. Det har satt seg noen leie muskelknuter i skuldrene mine, som fullstendig tar nattesøvnen fra meg, og jeg svimer rundt i mitt eget, lille vakuum om dagen. Slikt kunne det antakelig blitt mange festlige blogginnlegg av, men det blir det altså ikke. I natt sov jeg under tre timer, og det er i grunnen ikke så festlig likevel kjenner jeg. 


Dagen blir liksom ødelagt allerede før den har blitt til, selv om jeg reddet Bustemannens siden han holdt på å forsove seg i dag. "Når har du egentlig tenkt til å stå opp i dag?" "Mumle-halv-mumle-ett-eller-annet." "Halv ni?" "Hæ? Halv ni? Er klokka halv ni?" "Nei, den er kvart over seks, men skulle ikke du vært oppe seks?" Det skulle han selvsagt ha vært, og vi var skjønt enige om at i dag er dagen for en middagslur utpå ettermiddagen.


Ellers har det vært en usedvanlig hektisk periode i Bustehjemmet den siste tiden. Mandag klokken 17.15 ble siste hånd lagt på bryggerhuset, og klokken 18.00 kom leieboeren vår flyttende. Det har gått tilnærmet dag og natt for å få det klart, men vi kom i mål. Litt småplukk gjenstår på eksteriøret, men innendørs er alt ferdig. Jeg regner med at dere kanskje har lyst til å se litt bilder derfra etter hvert? Vi er veldig fornøyde med resultatet, og i grunnen er jeg grønn av misunnelse på leieboeren vår som får lov til å bo der. Her i Bustehuset er det så kaotisk for tiden, at jeg vurderer å selge hele shiten bare for å bli kvitt rotet. I grunnen er jeg glad for at vi for øyeblikket ikke har dørklokke, for da kan jeg la være å lukke opp for eventuelt spontanbesøkende mennesker, og bare late som jeg ikke hørte at de kom. Puh!


Utover det er det vel i grunnen ikke så mye nytt å melde fra Bustehjemmet? Ikke for det, jeg har opptil flere svarte hull i hukommelsen fra de siste dagene, så det kan jo være at jeg har glemt noe. Jeg vet ikke. Men, så lenge jeg vet hvor jeg har både firbente og tobente som tilhører husstanden, skal jeg si meg fornøyd. Resten er meg egentlig revnende likegyldig i skrivende stund. Så får dere bare ha meg unnskyldt for et litt rotete og småsytete innlegg. Jeg er ikke særlig god på glansbildeblogging... Og som et apropo, så er dagens bilder valgt med omhu for å på best mulig måte kunne gi et realistisk bilde av hvordan det er i Bustehjemmet akkurat i dag. 

Vi blogges! 
  
Nyt midsommaraftonen!
   

8 kommentarer:

RoseSommer sa...

Snakket med en svenske i kassa på Clas Ohlson idag som skulle hjem og feire midtsommar imorgen. Han var blid, du!
VI har 2 kilo rådyre reker og hjemmelaget aiolo i kjøleskapet.
Og tunge regnværsskyer hengende over huset. Blir spennende om St-Hansturen til Kjerringvik mellom Larvik og Sandefjord blir noe av, da? Time vill sjåv.

salige lavendel sa...

Jeg smeltet av kattebildene =) spesielt der den titter ut av dyna. Håper du får god nattesøvn i natt og at nakkeknutene slepper taket...Ha en koselig kveld videre!

Unknown sa...

Eg elske at det ikkje e glansbildeblogging hos deg. Det e ekte. Digge deg snuppa!

Det virke som de fleste her inne har det travelt med andre ting for tida. En e jo som oftast mærr i farten og ordne og styre med ting på denne tida av året og da.

Kose meg her hos deg uansett ka du skrive om eg da ;o)

KLEM

Monica fra Moxas Univers sa...

Så koselig at du stakk innom hos meg også :) Ja, vi sees nok på treffet tenker jeg :) Jeg ble invitert av Lykkelise og vet ingenting om treffet annet enn at det er 1 juli på brygga.. Hvilken brygge og tiden jeg skal møte aner jeg ikke. hehe..

Ser du er fra Sarp.. jeg er selv fra sarp vettu, bare forvilla meg til rett over grensa da vi fant huset vi ville ha i Skjærviken..

Mye morsom lesing her på bloggen din :) Du har en herlig avslappet stil og er et friskt pust bloggmessig :)

Da skal jeg lese litt til her inne.. la meg til som følger hos deg også!

Klem fra Monica

Monica fra Moxas Univers sa...

Jeg er like kjent i Fredrikstad som deg :) Jeg drar også til Sarpsborg hver gang vi handler eller skal gjøre noe sånn ellers. MEN så har jeg skolebarn vettu.. og de svisja jo over til Fredrikstad så fort vi passerte kommunegrensa :)

Gleder meg til å bli bedre kjent med både deg og bloggen din! Og både gleder og gruer med til bloggtreffet.. jeg har jo aldri møtt noen av dere før..

Er sånn huleboer som ikke har møtt nye folk sia.. sia... ja... si det...

Trollmora sa...

Det er da mange mange hundre som har den skjønneste mest fantastiske stua, den mest perfekte snilleste supermannen av en superhelt til ektemann og de absolutt snilleste, reneste, lykkeligste sukkerspinnspisende og smilende ungene i verden.... la dem stå for glansbildene så får vi som har levd litt lengre enn å tro på slikt kose oss med blogger som dine :)

Håper du føler deg litt bedre! Og at den siste tiden før Busteliten nå skal komme å hilse på blir grei for deg! :)

Angående barnesanger forresten... jeg er et sånt levende leksikon på barnesanger fordi jeg elsker å synge for barn... men når det virkelig trår til og man skal synge noe SKIKKELIG koselig til et feberhett lite barn, tar man, på autopilot, den melodien som måtte passe og synger varianter av:

"Mamma sine lille skatt, kosevenn og luring" uansett hvor mange sanger du kan! :) hihi

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar hos meg! Nei, det er ikke alltid like lett å være frisk og opplagt, etter lite nattesøvn. Vet litt om det! Men en søt kattepus varmer nok et sliten sjel!

Ønsker deg en fin weekend og god nattesøvn!

Klem Cathrine :-)

Shy sa...

Å, fine kattebilder!
Det er slitsomt å vere gravid, eg hugsar at eg var konstant trøtt...
God bedring til deg!

Related Posts with Thumbnails