Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 27. mai 2011

Takknemlighet, oppgradering og enda mer takknemlighet

Bustemannen er ikke sånn overmåte interessert i Bustebloggen. Så lenge han ikke blir omtalt i, for ham, uheldige ordelag, så er han egentlig totalt likegyldig til hele bloggegreia (så lenge det ikke er et eller annet verktøy involvert, er han strengt tatt likegyldig til det meste). Men så, på onsdag, ble han plutselig veldig interessert. Dere la jo igjen så mange rosende ord til min kjære Bustemann, og når han fikk høre dét, var han ikke sen om å klikke seg inn på Bustebloggen for å lese. Og mens hans satt der og leste alle de hyggelige hilsenene fra dere, kunne jeg se et lite smil krumme seg på leppene hans, samtidig som han rettet seg en anelse opp i ryggen. Han er fryktelig stolt av dette bryggerhuset vårt (og det med rette, for han har virkelig gjort et godt stykke arbeid), og han syns det var ille stas med de positive tilbakemeldingene fra dere. Så, på vegne av Bustemannen vil jeg bare få si TUSEN TAKK!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Den observante vil trolig se at Bustebloggen har fått en ny og mer sommerlig header på plass i dag. Det skulle den fått for lenge siden, men så er det nå engang slik at ting har det med å ta litt tid. Likevel har en ny header egentlig vært ganske høyt prioritert, for faktum er at jeg har følt en voldsom kvalme hver eneste gang jeg har klikket meg inn på Bustebloggen og sett den foregående headeren. Den ble laget mens hyperemesisen herjet som verst i en stakkars nygravid kropp, og selv om jeg nå evner å spise det meste igjen uten at tarmer og alt slår krøll på seg, så sliter jeg veldig med å se på en del av de tingene som kom til i denne perioden. Som for eksempel den gamle headeren.


Det blir nok flere endringer på Bustebloggen i løpet av den nærmeste tiden, men alle slike datagreier er så tidkrevende når man ikke er så dreven, så det får tas litt i etapper. Hvis det er noe dere savner, eller som dere syns burde vært annerledes, er det bare å skrike ut. Det er tross alt dere som leser; jeg bare skriver. Ser forresten alle den nye fonten?


Ellers har det jo blitt "endelig fredag" igjen, og dagen skulle egentlig vært brukt til rengjøring. Vel, vi kan vel bare si det sånn at det blir den ikke brukt til. Med en Busteliten i magen, må man rett og slett bare høre litt på kroppen innimellom, og i dag sa kroppen nei. Den hadde ikke krefter til rengjøring, sa den, og siden hybelkaninene neppe flytter ut av seg selv i løpet av helgen, så får det bare vente en dag eller to, til kreftene er der igjen. Så, i stedet for å drasse rundt på skurebøtta, koser jeg meg heller med andre ting. For eksempel har jeg vært på postkontoret i dag, og hentet en pakke.


Avsenderen var Namaste med den livlige og inspirerende bloggen Kreativ ♥ Impulsiv, og inni lå det et stilig fat jeg hadde bestilt. Jeg så det på bloggen hennes, og falt pladask! Jeg spurte pent om å få kjøpe det, og det fikk jeg. Men så da, så kommer pakka i posten, og vet dere hva hun sier? At det er en pressang. En gravidpressang, faktisk! Og i tillegg hadde hun laget en helt egen Bustenellikmagnet til meg, og sendt med to puter som skal plasseres i lokket på Norgesglass (men så langt har jeg ikke rukket ennå). Slikt blir man rørt av, og man kjenner litt ekstra på den takknemligheten man bærer på fordi man har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker her i Blogglandia. Tusen hjertelig takk, Namaste!


Nå er det ikke lenge til Bustemannen kommer hjem fra jobb, så det er vel på høy tid å sette i gang med middagen. Jeg er tross alt hemmafru på ordentlig om dagen, så det skulle vel bare mangle om ikke middagen stod på bordet når husbonden kommer hjem etter en lang dag på arbeidet?

Jeg ønsker alle dere fantastiske mennesker der ute en fantastisk fredag og helg!

Vi blogges!


10 kommentarer:

Trollmora sa...

ååååå hyperemesis hadde en god venninde av meg i alle sine 3 svangerskap. I det siste ble det så ille at hun var innlagt på sykehus hele svangerskapet... huffameg, all verdens sympati fra meg til deg altså... det der er skikkelig slitsomt!

Ellers så er jeg også sånn at det som ble produsert mens jeg har vært veldig syk eller det som var gjeldende i slike perioder (som for eksempel jingle`n til Judge Judy og kanal Fem) klarer jeg ikke i etterkant heller, så full forståelse!

Nå kan jeg si at akupunktur har hatt veldig heldige utfall når det kommer til hyperemesis da, men det visste du kanskje? Verdt å prøve om det skulle ta seg opp... uansett verdt å prøve for at det IKKE skal ta seg opp :)

ha en god dag nå!

Trollmora sa...

Forøvrig syns jeg at den fonten din var litt vanskelig å lese...... :-/

Shy sa...

Ser føre meg Bustemannen som les om seg sjølv ;)
Fine gåver du har fått frå den godeste Namaste.
Du er flink å endre på bloggen din. den vart lys og fin.
Men skrifta er litt for lys for det dårlege synet mitt, men det fikser eg med zoom på 150%
Ha ei god helg, med eller utan helgavask!

Lykkeliten sa...

Ønsker deg god bedring og en fantastisk fin helg sammen med den stolte bustemannen ;-)

Kjente igjen gaven din fra Namaste, da jeg var så heldig å få slike nålputer da hun var her i byen på besøk.

Klem Lykkeliten

Mie fra Mies Mirakler sa...

Ikke noen tilhenger av fonten dessverre, blir for lyst og kronglete for mine middelaldrende øyne. Svangerskapskvalme er ikke bare bare, har fortsatt enkelte ting jeg ikke klarer å spise fra første svangerskapet og det er 8 år siden... merkelig hvordan kroppen husker :) *♥*

eventyrLise sa...

Fin header du har fått deg :)

Jeg fikk en svimmel/kvalm følelse av å lese den nye fonten din. Følte at alt hoppet :(
Og kommentarteksten er alt for liten.
Mulig det er en vanesak bare...

Ha en fin helg :)

Unknown sa...

Så kjekt at det fallt i smak da vennen :o)

Bildet og virkeligheten e jo ikkje alltid det samme :o)

Eg har forresten ikkje nåken problemer med fonten, og den nye headeren var kjempefin.
Satse på ei finfin helg for oss begge, og energi hadde ikkje vore så dumt her i heimen heller.
Såååå irriterande når kroppen seie stopp!

Anyways; gooood helg!

Renate sa...

Veldig fin den nye headeren!
God helg til deg, bustemannen og hybelkaninene ;)
Klem

InstatreffNorge sa...

Hei vennen:)

Du må ikke beklage, for jeg er ikke noe bedre på kommenteringa sjøl om dagen.. men forskjellen på deg og de andre er at jeg vet at du forstår og ikke blir sur;)

Hihi bustemannen høres ut som lykkemannen..eller alle andre menn..de liker vel skryt, da bruser de med fjærene;) Og bryggerhuset var skikkelig fint altså:):) All cred til han:D

Ønsker deg en super helg snuppa, håper bebis er i form også;)

Klemmer

PS: elsker header'en;)

Pia sa...

Grattis med ny header! Fonten er lesbar, men man må anstrenge seg litt mer enn med en vanlige, tradisjonelle fonten;) Men du bestemmer - den er lesbar, altså!
Ha ei fin helg!

Related Posts with Thumbnails