Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 29. mai 2011

Slapp søndag

Her i Bustehjemmet er det ille søndag i dag.
Sånn omtrent siden jeg stod opp har jeg ligget på sofaen og slakket.
Spist litt godteri nå og da, og sett masse søppel på TV.
Det var ikke akkurat planen i utgangspunktet, men siden det er søndag, kan jeg godt tåle at planene går litt i vasken.


I går var jeg i utdrikningslag til en kjær venninne, og det var så morsomt! Mimring over gamle minner. God mat og god drikke (kun brus i mitt glass selvsagt). Catwalk med siste skrik innen dopapirbrudekjoler. Homeparty tilpasset anledningen. Skravling. Fnising. En absolutt vellykket kveld på alle måter, verdt å ligge på sofaen for i dag.


Ute har det begynt og regne, og nok en gang opplever vi den-store-blås-bort-dagen her i Østfold. Nok en god grunn til å bli på sofaen, selv om jeg ikke kan fatte og begripe hva all denne vinden skal være godt for. Jeg håper vinden snart blåser seg bort, slik at vi kan få litt sommer og være ute uten tjoring.

Om ikke lenge kommer Bustemannen, som har vært en tur ute på vift, hjem med pizza. Siden det ikke ble noen lørdagskveld for oss her hjemme i går, tar vi det i dag i stedet. Innimellom er det godt å slippe å lage middagen selv, og å bare få den ferdig varm og levert. På slike late dager som denne, er det tillatt.


Men, bordet dekker seg neppe selv, og noen tryllestav har jeg ikke, så litt får man vel gjøre selv også. Jeg har forresten merket meg tilbakemeldingene på den nye fonten, og mange syntes den var litt svak. Har det blitt noe bedre av at jeg har endret fargen, eller er det like ille?

Håper du har en god søndag, og at helgen din har vært fin!
Søndagshilsen i fra 


 

, som blogget mer fordi hun hadde lyst, enn for å fortelle noe interessant.

4 kommentarer:

RoseSommer sa...

Herlighet for noen slappfisker! Sofa og TV, ferdigpizza. Hvor skal dette ende?? VI, derimot, som er dobbelt så gamle som dere har jobbet i hagen, laget skikkelige, hjemmelagede snitzler (banket selv), gått tur (han) og bakt brød (jeg).
Men så var vår verste lørdagskveldherjing å sitte oppe til Kveldsnytt hadde vært.
Ha en fortsatt fin søndag, og så håper vi på tropisk vind neste uke.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg var også på jentefest i går og søndagen har vært heller slapp...Helt greit innimellom.

eventyrLise sa...

Fonten er blitt noe bedre, men tror den ville blitt ennå bedre hadde du brukt bold/fet på den... Det syns hvertfall mine øyne :p

Christine sa...

Hørtes deilig ut med slappis søndag ;) Og pizza e stortsett alltid godt!

Ønske deg ei knallfin veka :)

Klem frå Christine

Related Posts with Thumbnails