Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 28. januar 2013

Slanketips!

For de som ikke har hatt omgangssyken som husgjest, så er det vel slik at matinntaket ikke helt har stått i stil til energiuttaket i julehøytiden. Slik er det jo stort sett alltid. Her også, om vi ser jula tjuetolv som et unntak. Fortvil ikke, godt folk, jeg har løsningen for dere alle! Særlig dere som etter en måned med gulrøtter og brokkoli nå er drittlei. Enklere, billigere og mer effektiv metode finner du neppe noe annet sted, og himmeloghavjegfølermegbareheltutroligdritsmart som har kommet opp med noe så genialt. Det skal dog sies at metoden trolig vil ha størst (ønsket) effekt på kvinner.


To fluer i en smekk slår du trolig også, dersom du føler at det ikke er tilstrekkelig med... fylde. Der foran. Du trenger: 

1 stk BH *knis*
2 par sokker

Stapp et sokkepar i hver cup, og voilà! Puppene stikker lenger ut enn magen, og du har gjenvunnet balansen. Ønsker du smalere midje, sa du? Bytt ut sokkene med raggsokker - de bygger mer i siden og voilà! du har digre megapupper, synlig midje og flat mage. Farvel til suppekurer og bakkeløp.

Vad säger du nu, Fedon? Vad?

(Følg med i morgen for et btw!)

 

Pst! Det er fortsatt tid til å bli med i Bustenelliks utfordring. Klikk på bildet øverst i høyre marg, og bli med da vel?

8 kommentarer:

Ann-Kristin sa...

Hahahaha.. Genialt! :-)

Lindas Lille Leilighet sa...

Dette var det smarteste jeg har hørt på lenge:D Hurra!;) hihi

Christine sa...

Ett par ruller sportstape rundt magen kan også hjelpe på :p

Ha en fiiin uke!!
Klem fra Christine

Guri sa...

Jeg tror jeg låner Handymans raggsokker jeg ;)
Genialt og billig!
KLÆM

RoseSommer sa...

Dette stemmer jo. Jeg har hørt om en motsatt historie: En dame jeg kjenner hadde veldig store bryst og kostet på seg en brystreduksjon for noen år siden. "Herlighet så stor mage jeg plutselig fikk", sa hun etterpå.

Men noe seriøst: Har du prøvd disse sømløse BH'ene som selges på TV-shop? De er fantastisk deilige, og har nå funnet en på EBAY som er billig og bra. Er du interessert, så søk på RHONDA SHEAR seamless bra og ønsket størrelse. Kan få dem for under 40 kroner stykket!! Unner alle damer å ha gode BH'er.

Renate sa...

Haha, takk for tips!! :)

Bergljot sa...

Ikke dumt;-) Men hjelper det for oss som har rumpe og lår som problemområde...?

Nennes sa...

He,he :)

Related Posts with Thumbnails