Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 7. januar 2013

Og jeg bah "gah!"

Innimellom tenker jeg at det kan pokker'n i meg i k k e være mulig!
I dag tenkte jeg det. 

Jeg var på jobb da telefonen bah "Riiiing! Riiiing!" (Eller, egentlig var det mer sånn "pling ta plinketi plink" à la Jul i Skomakergata fordi jeg ligger litt etter i løypa hva ringetoneskifting angår.) Jeg kaster fra meg boller og brød og iler til og bah "jah?". Og barnehagen bah "veslekæll har feber!", og da jeg bah "aaaah!". 

Bustemannen var også på jobb da han bah hørte "Riiiing! Riiiing!" fra buksa si. Han tenkte sikkert no' sånt som at "å er'e det kjerringkreket vil dah?" før han bah "ja?" og jeg bah "veslekæll har feber!" og da Bustemannen bah "aaaah!". 

Vi ser snørr, ergo tegner vi snørr. Og jada, jeg vet at s'en er
feil vei, men så skrev jeg opp ned ævv!

Fire dager. Fire hele dager. Fire hele dager var det vi fikk nyte som tilnærmet friske før det var på'n igjen. Og vi bah "er'e mulig?". Det er det da altså tydeligvis, og vi begynner å undre oss over hvordan vi klarte å skakkjøre karmaen og helsa så til de grader at vi ikke har vært friske en dag siden august. Nuvel. Noe skal det vel alltid være. Noe skal man alltid ha å låte over. Og vi bah "gaaaah!".

Kladden for 2013 har så langt ikke stått til innføring. Hvordan er det med deg? Har du laget en kladd? Hvis ikke, så snekre i sammen en og delta i utfordringen her på Bustebloggen, da vel?

Nevnte jeg forresten at vi var ikke mer enn kommet innenfor dørene her hjemme, før Bustemannen bah "hosthosthost" og så bah "harkhosthark"? Og syke mannfolk skal man ta på alvor.

Host og hark fra


 
og resten av Bustefamilien

9 kommentarer:

Livet i Casa Didriksen sa...

Sjekk ørene! Her hadde vi runde med runde med feber i desember før det tilslutt veltet puss ut av ørene på minstemann i jula.... Ikke hatt vondt så vi har merket.. Og mammaen skal liksom være lege...

JunePune sa...

Masse masse god bedring :)

nr.15 sa...

Off ikke kult:(
Hva annet kan jeg egentlig si en god bedring<3
Og det med ørene er et kjempetips!!

Hegeslilleboble sa...

Uff, ikke kjekt! God bedring til dere!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Huff, det er typisk det, og stort stress for småbarnesforldre med syke barn! Synd du ikke har en mormor-patrulje å ringe til da! Jeg ble oppringt sånn i går, og ilte til assistanse, så forldrene slapp å gå fra jobb! Sjøl hadde jeg ikke den muligheten, og husker godt hvordan det var når de ringte og sa at barna var syke! Stress-de-lux! Håper det blir bedre fremover, og at vesle kæljen holder seg superfrisk resten av året! God uke til dere! Og godt nytt år!

Klem Cathrine :-)

Anonym sa...

Det er typisk det første barnehageåret, og det neste.. masse god hjemmesnørrekasteoppkos i vente!

God bedring!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Huff, ikke gøy, men jeg kan ikke annet enn å le for du formidler ståa så utrolig bra, he he. God bedring til lillemannen. Og kanskje storemannen også.

Spirea sa...

Takk for at du alltid får meg til å smile - og le - når jeg leser dine innlegg. Du skriver så gjenkjennelig og så lett og muntert at jeg bare må smile. En utrolig flott blogg du har - og du er et unikum. Håper dere har gode dager tross snørr og det som verre er ;) klem

Hildes Scrappeunivers sa...

Masse god bedring!!

Klem

Related Posts with Thumbnails