Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 23. oktober 2012

Bursdag

Takk for så mange hyggelige god bedring-meldinger etter gårsdagens innlegg. Meningen var jo faktisk å ødsle av min nyervervede kunnskap, men litt omsorg med på veien gjør også veldig godt. I dag har jeg sett meg nødt til å ta en fridag fra jobben for å forsøke å komme litt til hektene igjen, og da kan jeg jo bruke noe av tiden på å bloggifisere helgas bursdagsfestligheter.

Fine krona fra barnehagen

Ja, for den vesle kællen vår har jo rukket å bli ett år allerede. Det er helt utrolig! I helga har vi feiret begivenheten, og selv om det ble litt amputert, planene tatt i betraktning, så hadde vi det riktig så hyggelig likevel.


Busteliten er heldig og har mange mennesker som er glad i ham og som bryr seg om han. Faktisk har han så mange, at mamma'n og pappa'n ikke har plass til dem alle i stua på én gang. Derfor ble det selskap både lørdag og søndag. Da ble det også dobbelt opp med både pølser, kaker og gaver. Helt topp, syntes bursdagsbarnet.


Og gaver, det fikk han i massevis. Vi som foreldre satte dessuten stor pris på at han fikk så mange "ordentlige" gaver som han kan ha glede av lenge, ikke minst fordi det er leker av god kvalitet. Duplo og treleker tåler en støyt. 


Selv om Busteliten nok holder en knapp på motorsaga fra tante, så er likevel min favoritt på gavebordet denne nydelige Marius-genseren med tilhørende lue. Den fikk han av oldemor og "onkel", og i dette blir han nok stilig! 


Kaker var det selvsagt også, og lys må man ha. Det gikk plutselig opp for oss at vi hadde glemt å lære gutten å blåse ut lys før "premieren", men mor tro støttende til og mørkt ble det. Nå er det bare kakerestene igjen, og de skal vi nok få slite med til det nærmer seg helg på ny. 

Se!
Ja, se! Kake!

Det var en sliten liten pjokk vi puttet i seng søndag kveld, men vi tror at han var fornøyd. Ikke minst med å ha fått mange nye leker, for det var ikke helt lett å få ham til å løsrive seg fra leken. All oppmerksomheten var nok litt forvirrende, men han vet å sole seg i rampelyset, den gutten, og storkoste seg med det. Og å få lov til å spise kake, helt selv, det er jo det morsomste av alt...


Nå er det et helt år til neste gang. 
La oss håpe at det går sakte, sakte.

En god tirsdag til dere!

 

7 kommentarer:

boNord sa...

Gratulerer Busteliten, og gratulerer med 1-åring i hus. Stas! :-D

Klem, Lise

Villaveien nr 1 sa...

Gratulerer til lille busteliten, og gratulerer til den søte mammaen. Så koselig med en helg med bursdag. Og masse pølser og kakker.
Ja ett år er en skjønn alder. De er så søte.
han kommert til å bli så fin i den nydelige mariusgenderen.

Klemmer Margareth

Petrus og Petrine sa...

<3

Elisabeth, innerst i veien sa...

Flott mariusgenser og gratulerer til ettåringen! Øh, motorsag?! Det var en original gave til en liten pjokk. :-)

Og god bedring! Jeg er av den sorten som ser det an en stund, ja. En ting er egen helse, men da Trollet var t-tre år oppsøkte vi endelig lege for hun ble ikke kvitt forkjølelsen. Og legen kunne raskt konstatere ørebetennelse! Eh, ok, litt dårlig samvittighet da.

Renate sa...

Gratulerer med 1-åringen! Stor gutt jo :)
Så gøy å få mariusgenser!! Kjempe fin!
God bedring!
Klem

Pia sa...

Gratulerer til/med ettåringen! Det har gått fort!

Gotteriogsann sa...

Gratulerer med dagen til lille prinsen. Høres ut som om han har hatt noen flotte selskaper i helgen.
Klem fra meg.

Related Posts with Thumbnails