Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 3. august 2012

Om barnehagestart og et manglende vindu

Er det virkelig ingen som er villig til å ofre vinterstøvlene til fordel for sandaler, altså? Jeg hadde nok ofret dem jeg også, selv om jeg er veldig, veldig glad i sandalene mine. Det er bare det at de ikke er så gode til å holde på varmen i tyve minus. Om en snau uke er det torsdag igjen, og nytt dilemma. Gjør dere klare!

Her i Bustehjemmet har første barnehageuke tatt slutt, og helgefølelsen begynner å snike seg på. Dere la igjen mange fine ord på onsdag da Busteliten hadde barnehagestart, og tusen takk til alle og en hver. Mange har kanskje lurt på hvordan det har gått? Da kan jeg fortelle at Busteliten raskt har funnet seg til rette i barnehagen, og har smilt fra øre til øre dagen lang. Som vanlig. Han viser stor tillit til de voksne, og har ikke engang tid til å se på mamma og pappa, hverken når vi går eller når vi kommer. Det er liten tvil; dette var han klar for! 

Ulf har selvfølgelig også begynt i barnehagen.

Mor har brukt barnehagetiden til å gjøre rent i Bustehjemmet i dag, men når jeg ser hvordan Bustemannen roter til på kjøkkenet nå, er jeg sannelig ikke så sikker på om det var fornuftig bruk av tid. Jeg er i alle fall glad at jeg ikke prioriterte å vaske kjøkkenvinduet; det har nemlig forsvunnet. Baderomsvinduet forsvinner også i løpet av kvelden. Hva i alle dager er det vi driver med? Har dere lyst til å se?


Nå er Busteliten i seng, og jeg skal finne frem håndarbeidskurven for å redusere litt på den haugen av arbeid som venter der. Hullete sokker, merking av klær og å fullføre et håndarbeidsprosjekt er noen av jobbene. Ikke akkurat toppen av festligheter en fredagskveld, men likevel nødvendig å få unna. I morra er hele dagen satt av til Busteliten-kos, for nå som hverdagen så smått har begynt, er helgene om mulig enda mer hellig en før.

Jeg ønsker deg som titter innom en herlig helg, og fortell gjerne om planene for den. Det er alltid så hyggelig å se hva dere andre skal kose dere med.

Vi blogges!


 

12 kommentarer:

Pia sa...

Ha ha, koss deg med merking av klær! Jeg har faktisk fått bestilt opp sånne navnelapper - må skjerpe meg med den merkinga...
Bra at barnehageoppstart har gått bra!

Pia sa...

kos, ikke koss...

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei og god kveld!
Så fint at busteliten har blitt en glad barnehagegutt, og du kan senke skuldrene littegrann! Alltid vanskelig, det der!

I helga skal vi gjør oss klar for ny campingtur - til fjells denne gangen! Håper å få syklet blant sætere, og gått opp til en favoritt fjelltopp! Ellers blir det hagejobbing og besøk av barn! Dere da?

Ha en fin kveld! Gøy med håndball akkurat nå!

Klem Cathrine :-)

Unknown sa...

He he digger hverdagshistoriene dine!!
Merking av klær starter om 2 uker her i heimen, da er det 3 som skal begynne i hver sine trinn; 1-4-6
Phu

I helgen skal vi kose oss på sørlandet, nå Kristiansand, og nyte ferien før hverdagen kommer og tar oss!! :-D

Hegeslilleboble sa...

Så kjekt at lillegutt koser seg i barnehagen, da kan de voksne senke skuldrene:). Vi skal hil mine foreldres landsted i morgen, og overnatte til søndag:). De har campingvogn med "hus" og veranda stående fast i en feriepark. Har ikke sett dem siden før vi reiste på ferie så det blir kos. Goood helg!

Mormorfarmor Inger sa...

Merking av klær er stas, ihvertfall den første tiden i barnehagen ;)
Flott at han trives, hadde forresten ikke venta noe annet av Veslekæll :)
Deilig å slippe å vaske vinduer da, for en liten stund i hvert fall!
Rolig hælj her, det er jo meldt ganske bra vær, så bare å nyte. Kanskje det blir en bærtur, hvem vet?

Frihet sa...

Merking av klær nei!! Men håndarbeid JA takk.

Så godt det gikk fint med barnehage, spennende. Liker hverdagen jeg og kjenner at det blir bra å få guttene tilbake på skolen ;)

Lillis verden sa...

Bra at barnehageoppstarten gikk fint :)Min begynner i september, og jeg synes det er helt rart å tenke på. Men jeg tenker nok det går fint :) Nyt kosedagen i dag :)

Petrus og Petrine sa...

Så flott at tilvenningen gikk greit for Busteliten! Det gjør det mye lettere for forelder<3 .
Merking av klær, ja det må gjøres her også, og så har jeg noen halvferdige strikkevotter. Kanskje jeg skal bruker lørdagskvelden til å få de ferdige? Petrinemannen er nemlig bort nå i ettermiddag og i kveld, så når minsten har sovnet så har jeg faktisk helt alenetid. Husker ikke sist.
Så en feelgoodfilm, og et strikketøy kanskje... :)

Klem for god fortsettelse på helgen. I morgen er det bursdagsmaraton for oss :)

Stine Westmoen sa...

Så bra at han trives i barnehagen da! Gjør heldigvis begge mine også.

SV: Bare å komme på besøk, men kanskje litt langt å dra for en kopp kaffe? Men skulle du finne på å være på disse trakter en gang hadde det vært moro å hilst på!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg starta friskt med merker både til å sys på og til å strykes på. Derfra gikk det til klistremerker via tekstiltusj til en helt vanlig kulepenn, he he.

Og håper det dukker opp nye vinduer før høststormen.

Over Regnbuen sa...

Det var bra bamsene kom frem!! Jeg begynte å bli bekymret for om de hadde forsvunnet i posten, så hadde tenkt å sende deg en mail. Men da slapp jeg det :D

God uke!!

Related Posts with Thumbnails