Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 13. juli 2012

Gode minner, lastebiler og kakebaking

Dagen i dag har vært en begivenhetsrik dag i Bustehjemmet. Fredag den trettende til tross, så har vi alle kommet oss helskinnet gjennom dagen, og vi har fått opptil flere gode minner å ta med oss videre. 

Det viktigste som har skjedd, er at Busteliten e n d e l i g har fått se en lastebil fra innsiden. Det har vært hans mors store bekymring i opptil flere måneder nå, at han ennå ikke har fått se det. Jeg var bare 15 dager gammel første gang jeg fikk være med på tur nemlig, og har siden hatt en viss forkjærlighet for lastebiler. Men nå, nå er det i orden! Det var riktignok ikke Scania, men da har han fått se hvordan en lastebil ikke skal se ut også. 

Bustenellik, ikke 15 dager, men slettes ikke gammel. 

Og lastebilen? Den kom med taksten til det nye, fine taket vårt. Det blir så fint! Jeg gleder meg til å vise dere resultatet, forhåpentligvis en gang mot slutten av neste uke. Bustemannen er dyktig! Jammen skal det bli godt å gå vinteren i møte uten å bekymre seg for om taket holder også, for nå bør det holde i femogtyve år til, minst. 


Mellom slagene ble det selvfølgelig tid til en liten dupp også. I huska. Midt i leken. Lille vennen ♥ Duppen ble ikke så veldig lang da, for plutselig dukket bestemor og bestefar opp for å hilse på. Glemt var Drømmeland, og igjen var vi klare for tøys og moro. Hvor tar de energien fra, de små?

Ulf er selvfølgelig med!
Overalt.

Etter middag, overlot jeg roret til Bustemannen, og stakk avgårde for noen timer. Jeg har nemlig vært med en konditor på jobb i kveld, og det var moro! Det var utrolig spennende å se hvordan alt blir gjort sånn skikkelig proft, få lov til å være med og pynte kakene, og ikke minst se hvordan konditorene pynter kakene. Innen jeg var ferdig med å smøre krem på fire kaker, hadde konditoren smurt krem på tredve. Hvorfor jeg var med konditoren på jobb, får forbli en hemmelighet enn så lenge, men det er spennende saker på gang. Saker som jeg ikke er klar for å dele her på Bustebloggen helt enda.

Ja, også Soodus, selvfølgelig. Soodus er også
alltid med.

Det jeg imidlertid snart er klar for å dele med dere, er en give away. Jeg har fått en hyggelig forespørsel fra et nettsted, så om ikke lenge dukker det altså opp en give away på Bustebloggen. Du blir vel med? Det er forresten morsomt at så mange liker torsdagsdilemmaene her på bloggen. Kom gjerne med forslag til dilemmaer for fremtiden også: bustenellik@gmail.com er adressen dersom du har et dilemma. 


Nå skal helgen nytes. Etter timene i konditoriet, er jeg fristet til å bruke noe av den på å bake. Ellers er det alltids nok klesvask å ta av. Kalenderen viser i allefall blanke sider, og det er den beste starten på en helg som jeg kan tenke meg. Har du store planer for helgen? 

Med ønske om en god helg fra


 

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha en riktig god helg, snart med nytt tak.

Anonym sa...

Lastebil er gøy! Her i huset er det stadig vekk diskusjon om hva som er best av Scania og Volvo. Mannen i huset har Scania, mens guttene mener faren skulle ha hatt en Volvo...

Ha en fin sommer:)

Related Posts with Thumbnails