Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 12. juli 2012

Dilemma på en helt vanlig torsdag no.6

Dilemma-tiiid!

Da det sist gang stod om julemiddag eller grillmat, var det overraskende mange som var villige til å ofre julemiddagen. Som et eksperiment tror jeg at jeg vil forsøke samme dilemma i desember; det kunne være artig å se hvor mange som fortsatt har lyst på grillmat fremfor julemiddagen da?


I dag lurer jeg helt enkelt på:

Aldri mer armer eller aldri mer ben?

- Hva velger du? -


12 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ai ai, jeg har hatt et trøblete kne lenge nå og har humpa meg framover og blir mer og mer grinete av det. Likevel, det finnes gode protester, både for bein og arm, men her tror jeg at jeg vil ofre beina framfor armene, gitt. Mine armer er i alle fall mer finmotoriske enn beina og føttene..

Velkommen til Molly, forresten.

Mormorfarmor Inger sa...

Det var kanskje bare meg som ikke ville ofre julemiddagen ;)
Men bein og armer... den var ikke lett. Men jeg ville nok beholdt armene. Uten tvil når jeg tenkte meg mer om!
Ha en fin torsdag! Plutselig skinner jo sola hos oss jo! Herlig!

Hegeslilleboble sa...

Hmmm.... Har senebetennelse i begge hender og armer for tiden og det er fælt. Blir veldig begrenset hva eg kan gjøre.... Likevel....bena tar meg fra sted til sted og jeg kommer meg ihvertfall rundt på ting. Så tror jeg ville beholdt bena;). Ha en strålende sommer, vi tar avgårde mot Europa i morgen:).

Renate sa...

Jeg ville helst beholdt armene, selv om jeg håper jeg aldri må ta det valget :) tror man kan være ganske så selvstendig uten bein, men uten armer trenger man masse hjelp..
Gøy med disse dilemmaene dine!
God torsdag til deg!
Klem

Anonym sa...

jeg ville uten tvil ofra bena.
sliter med å pusse tenna med tærne så....

Anonym sa...

Eg hadde nok ofra beina, ja!!
ShyB

Ingamor sa...

Følger strømmen og ofrer beina.

salige lavendel sa...

Haha, for et forferdelig dilemma...har ikke fått med meg disse postene dine =) Jeg ville nok beholdt armene ja, da kunne jeg fortsatt male bilder, sminke meg, pusse tennene, kose med hunden, kokkelere...ja, alt utenom å gå.Stakkars dem som faktisk har det på en av disse måtene, jeg tar av meg hatten for dem og at de klarer å bevare gleden og gnisten i livet!

salige lavendel sa...

PS! Fant du forresten en ny Ulf til Busteliten???

InstatreffNorge sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anna sa...

Ville så definitivt ofra beina, så mye mer selvstendig med armer enn uten.. i tillegg til at æ ikke klare å strikke/hekle/skrive/spise osv m beina og d hadde vært kiiiiipt.. =)

Lindas Lille Leilighet sa...

Måtte nok (med stor uvilje) ofret bena. Trenger armene mine sååå mye mer:) + man kan jo få sånne proteser;)

Related Posts with Thumbnails