Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 15. juni 2012

Fredag ♥

Så var det endelig fredag, og selv om det betyr at nok en uke snart har sust forbi, så er det litt godt også, syns jeg. Det betyr jo at Bustemannen har fri og skal være hjemme og holde Busteliten og meg med selskap i to hele dager. Selv om jeg har Busteliten å bable med, så kan dagene likevel bli litt lange. All den tid legene ikke lenger gir meg lov til å kjøre bil, blir vi jo værende mye hjemme, og det blir litt kjedelig når man er vant med å rå seg litt mer selv, og å finne på ting utenfor Bustehjemmet også. Men, vi koser oss likevel, altså.


Planene for helga er få, og det er slike helger jeg liker aller best. De helgene man kan gjøre alt etter innfallsmetoden, uten å passe på klokka for å rekke avtaler. Selv om jeg er i permisjon, har jeg ingen problemer med å skille hverdag fra helg, og helga er det fortsatt noe spesielt med. Denne startet i alle fall bra, med middag på Peppes (og Oreo Dream til dessert). Nå er Busteliten i seng for lengst, mens Bustemannen og jeg ligger henslengt foran TV. Han halvsover, og jeg er fortapt i hekletøyet som jeg plutselig fikk lyst til å ta tak i igjen. En helt ordinær, dog perfekt, fredag, med andre ord. 


Etter en litt rolig periode på grunn av svimmelheten, koser jeg meg med å være tilbake på Bustebloggen for fullt igjen. I går var det tid for nok et torsdagsdilemma, og det er artig å se hvor engasjerte dere blir.  Dette er tydeligvis noe jeg må fortsette med her på Bustebloggen. Har dere forslag til dilemmaer, er dere hjertelig velkommen til å tipse meg, enten i kommentarfeltet eller på mail. I går var dilemmaet aldri mer TV eller aldri mer bøker, og uenigheten var stor. Selv har jeg grublet og grublet, og jeg blir ikke helt enig med meg selv. På den ene siden, er jeg jo litt TV-slave, men samtidig er jeg veldig glad i å lese også... Men, selvfølgelig; begynte huse å brenne, så hadde jeg kanskje tatt med meg yndlingsboka fremfor TV? Hvis jeg først måtte ha tatt valget... Selv om begge deler hadde vært meg likegyldig akkurat da. Dumt eksempel? Eh... jah!


Det fine bildet dere ser på bildene over her, kom i posten for en stund siden. Sissel med bloggene Pustepauser og Oskarprinsen var avsender; jeg var kommentator nummer 1 000 på Pustepauser, og det lønnet seg jammen. I samme pakke var det også litt arvetøy etter Oskar og litt annet småtteri til Busteliten. Det satte vi utrolig stor pris på  Dersom dere ikke har besøkt bloggene til Sissel allerede, burde dere absolutt ta dere en klikk innom. Nå for tiden blogger hun mest på Oskarprinsen; en blogg hvor hun forteller litt fra hverdagen med vesle Oskar, som lider av en sjelden stoffskiftesykdom. Klikk dere inn!


Her skal fredagskvelden få fortsette i ro og mak. Kanskje kommer det litt snop på bordet også? Det er jo tross alt fredag? Jeg håper du som titter innom får en god helg - har du noen spennende planer kanskje? I samme slengen ønsker jeg velkommen til min nye følger; koselig at du fant frem.

Nyt fredagskvelden, folkens - vi blogges!


 

5 kommentarer:

Villa Wonka sa...

God helg! :-)

Klem Kristin

PS! Fasiten fra forrige "teaser" innlegg er avslørt på bloggen min om du lurer på hva det er :-)

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Ønsker deg en kjempe fin helg
KLem

Guri sa...

Så bra at det går litt bedre med deg!

Bildet var bare kjempestilig! Jeg fikk mange ideer i hodet mitt her jeg sitter ;)
Klæm

Mormorfarmor Inger sa...

Herlig bilde!
Godt med hælj en bare kan ta som den kommer! Fortsatt god bedring til deg, plutselig er du i farta igjen, helt sikkert :)
Hilse veslekæll og klem fra meg!

Frihet sa...

God helg, eller god Søndag for nå er jo helgen straks forbi.

Related Posts with Thumbnails