Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 4. januar 2012

Tilbake til hverdagen

Her i Bustehjemmet er hverdagen tilbake for fullt. Bustemannen er tilbake på jobb etter to uker med pappapermisjon, og Busteliten og jeg koser oss hjemme med husarbeid og lange gåturer. Bustemannen jobber både tidlig og sent denne uka, så da er det heldig for oss at byggeplassen han er på, ligger like ved. Da kan vi legge turen innom når vi er ute og lufter oss, så får vi sett ham litt likevel.


I dag forsvinner jula ut av huset her også. Jeg kjenner jeg gleder meg til å pakke den bort. Det blir liksom så stusselig når jula er over, og all den pynten som for bare noen dager siden skapte stemning, skaper i stedet bare irritasjon. Kanskje det er fordi man på denne siden av nyttår ikke kan spise sjokolade mens man ser på alt det fine?


Foran oss ligger et helt nytt og ubrukt år, og det er en spennende tanke. Mon tro hva det skal fylles med? Her i Bustehjemmet skal vi først og fremst feire Bustelitens barnedåp. Den går av stabelen neste helg, og jeg koser meg med å stelle i stand til den lille mannens aller første selskap. Dere skal få lov til å være med på forberedelsene, men er pent nødt til å vente til etter selskapet. Litt hemmelighetskremmerier må man få ha, selv etter jul.


Ellers skal vi kose oss med at Bustemannen har pappapermisjon hver fredag hele året. Langhelger hele året er slettes ikke å forakte, og det skal bli hyggelig å få litt ekstra tid sammen som familie i en ellers hektisk hverdag. Da skal vi bare kose oss, og skape gode minner sammen alle tre. Jeg gleder meg!


Nå nærmer det seg mattid for både liten og stor, så da er det best å finne frem litt mat. I mangel på noe annet enn julepynt å fotografere, har jeg likegodt funnet noen bilder fra denne tiden i fjor. Vi har fuglenek i hagen i år også, men det er ikke på langt nær like godt besøkt... Vinteren er ennå ikke slutt, men når snøen ikke har kommet så langt, kan den nesten la det være også. Og det sier til og med jeg, som er så glad i vinteren! Vel, vel, vi får se... Vi blogges!


 

Pst! Godt nyttår, da!

7 kommentarer:

Shy sa...

Det er bra at det er ulike måter å avvikle permisjon, slik at det kan passe inn for heile familien. Lurt med ein pappapermisjonsdag i veka.
Lykke til med planlegging og gjennomføring av barnedåp.
Ønskjer deg og familien din eit godt nytt år!

Mie fra Mies Mirakler sa...

Det var jo helt genialt å ta pappapermen som langhelger! Må være skikkelig deilig. Godt å få ryddet jula ut ja, hos meg er den sånn halvveis ute, men håper å få fjernet restene i løpet av uka. Juletrefest på jobben min i kveld med begge ungene med så da er liksom siste krampetrekningen unnagjort. :) *♥*

Åshild sa...

Fuglenekene er veldig lite besøkt her også, men det har nok sammenheng med at det er mildt og bart mange steder.

sisselastrid sa...

Kos deg med ein sjokolade på denne sida av nyttår også du ;) Det gjer i alle fall eg! (supersunn sjokolade frå svigerinna mi - men sjokolade allikavel;)). Tusen takk for superkoselig kommentar på bloggen min - så kjekt at puta vert brukt av både deg og Busteliten :)

Eg ventar på våren - og ignorerar at det er vinter...januar og februar er dei værste mnd i året spør du meg - og ikkje er her snø ein gang... Men fuglebrettet er godt besøkt allikavel - har til og med ei snodig nøtteskrike som kjem på besøk kvar dag ;)

Ha ei fortsatt super veke - og kos deg ilag med Busteliten - denne tida får du aldri igjen! Så får det heller vere at vognhjulet har punktert ;)

Stor klem frå Sissel Astrid

Renate sa...

Godt nyttår :)
Høres ut som dere går et fint år i møte :)
Klem

Evelyn sa...

Hei :)

Godt nytt år til deg og dine :):)

Har vært mye inne å lest hos deg de siste måndene.. men ikke kommentert.. lysten til å blogge og lite tid og data problemer kan ta skylden.. men slik er det bare av og til.

Så smart å ha en pappaperm dag i uken da.. det blir sikkert kjempe fint tenke jeg. Kos dere på disse dagene fremover.

Koser meg med å lese bloggen din .

Lykke til med barnedåpen.

Klem fra evelyn

InstatreffNorge sa...

Godt nyttår til dere 3 vennen:)
Deilig med langhelger da, da får dere nok kosa dere masse utover:):)

Nå gleder jeg meg veldig til neste helg:):) Blir så moro tror jeg:):)
Fantastisk at du stiller opp, tross for dåp. Det hadde ikke jeg hatt nerver til tror jeg;)

Ønsker deg en avslappende og fin helg, MED sjokolade;)

Klemmer

Related Posts with Thumbnails