Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 13. januar 2012

Hektisk uke med bloggtreff og barnedåp i endenDet har vært en hektisk uke i Bustehjemmet. Med barnedåp på søndag, har det blitt liten tid til å blogge. Dagene har for det meste gått med til planlegging og klargjøring til den store dagen. I dag har vi dekket border og gjort i stand til festen. Bestemor og bestefar har vært så snille og åpne hjemmet sitt - og barndomshjemmet mitt - for oss, og nå er stuene hjemme dekket i blått. Det har blitt så fint, og alt ser ut i praksis akkurat slik det har sett ut oppe i hodet mitt i planleggingsfasen.

Vi har også hentet Bustelitens dåpskjole i dag. Den ble ferdigsydd natt til i dag, og er bare helt utrolig vakker. Den har sin helt egne historie, og jeg gleder meg til å dele den med dere om noen dager. Busteliten var ikke helt fornøyd med å få en kjole trædd over hodet da vi skulle prøve den, men han for lide for skjønnheten, han som oss andre. Vi får bare håpe at humøret er litt bedre på søndag. Den store skrekken er at han tar over hele showet under gudstjenesten. Huttetu!

Uka som ligger bak skal deles med dere i både tekst og bilder, bare den blir overstått. Vi har vært litt hemmelighetsfulle rundt det meste, og har vi klart å holde oss så lenge, ville det jo være dumt av meg å røpe alt her på Bustebloggen bare et par dager i forveien. Men, dere skal få se, det lover jeg. Det er mye bloggbart når man forbereder til selskap!

Nå er det snart kvelden her i Bustehjemmet. I morra blir det en lang og hektisk dag for å komme i mål. Vi har ikke helt fått alle puslespillbrikkene på plass for å få det hele til å gå opp enda, men når klokka slår seks slag på kvelden, skal jeg i allefall være på plass på bloggtreff. Jeg gleder meg skikkelig, og fordelen med å være stressa er at man ikke rekker å hilse på sommerfuglene i magen. Min største bekymring er egentlig hva jeg skal ta på meg, for akkurat nå føles det som om alt jeg eier og har er fullt av gulp (!). Så til dere som skal på bloggtreff i morra, og lurer på hvem Bustenellik er: Bare gå etter krøllene og lukta - gulpelukta!

Og til alle dere andre: God helg!
Vi blogges til uka.


 

8 kommentarer:

Noatunfrua sa...

Så deilig at dere har fått dekket bordene og at det ble som du ønsket ♥ Det er noe jeg gleder meg til med å ha dåp neste helg også :) At vi skal ha det hjemme og har samtidig huset fullt av overnattingsgjester, det får gå sin gang :p

GLEDER meg til i morgen! Blir koselig å se deg igjen! Gulpelukt eller ikke ♥
Klem!

Hegeslilleboble sa...

Lykke til med dåp, håper alt går kjempefint!!! Og kos deg på bloggtreff :).

Størstepia sa...

Sees imorra!!;)
Det kommer til å bli knall!!
Klem fra størstepia

RoseSommer sa...

Nå er det lørdag, så bloggtreffet var igår! Håper det var kjempemoro! Det tror jeg sikkert, for har jo fått meg at noen av mine andre blogger-favoritter også var der!

Lykke til imorgen. Har hørt noen foreldre si at de tror barna føler at de selv er stresset og nervøse. Og at det utløser gråt og utilbørlig oppførsel hos dåpsbarnet i akkurat den stunden de er i kirken. Så relax! :)

MammaMy sa...

Lukke til med dåp! Det blir nok ein flott dag. :)

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Takk for i går. Veldig koselig å treffe deg.
Håper dåpen i dag gikk kjempe fint! Gratulerer med dagen
Ha en fin søndag
klem

HusmorDronninga sa...

Takk for en hyggelig kveld i går!
Jeg som trodde det skulle bli så skummelt, kosa meg i alle fall skikkelig i går.. Makan til mange koselige damer altså! :)

Ha en fantastisk uke!
Klem fra
Kjersti

Linda sa...

Kjempekoselig å treffe på ei fra samme koselige bygd da! Laila er ikke den eneste som har tatt oss for å være søsken, litt surt for meg,(ikke veldig surt da....kniis) men jettebra for ho mor! Håper dagen i dag har gitt dere mange gode stunder med familie og den lille dåpsgutten.

Har lagt meg til som følger hos deg.

Ha en super uke!
Klem fra Linda

Related Posts with Thumbnails