Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 29. november 2011

Pludring om ruskevær, jul og nedtelling

I dag er det neimen ikke mye som minner om vinter, advent og jul ute. Med regn og blåst er det et skikkelig ruskevær ute, og Busteliten og jeg koser oss heller inne i dag i stedet for ute på trilletur slik vi egentlig hadde planlagt. Akkurat nå ligger den vesle mannen og tar seg en høneblund, og siden jeg passet på å feie over huset før jeg la meg i går kveld, kan jeg med god samvittighet kose meg litt med blogging nå.


I går fikk Busteliten sin aller første juleferie. Han har nok ikke helt fattet begrepet ennå, ettersom det endte i et vræl så fort vi kom inn døra her hjemme, men det var sikkert fordi han har det så trivelig i barnelaget der han ble innmeldt tretten dager gammel. Barnelaget finner sted i hjembygda mi annenhver mandag, og Busteliten følger således i sin mors fotspor som har lang fartstid i barnelaget med hele 173 kryss i oppmøteboka. Så får vi se da, om Busteliten får like mange kryss?


I Bustehjemmet teller vi ikke bare ned til julaften for tida, men også til førstkommende lørdag. Da får vi nemlig besøk fra Estland igjen. Dere som har fulgt Bustebloggen en stund, vet jo at vi har en forkjærlighet for Estland og at vi etter hvert har fått flere venner der. På lørdag kommer altså en av vennene våre på besøk til oss, og hun blir helt til onsdag morgen. Vi gleder oss til et herlig språkkaos av norsk, estisk og engelsk, friske diskusjoner, og ikke minst til å vise henne hvordan vi forbereder julen her hos oss.


I år blir juleforberedelsene ekstra hyggelige også, med en liten Busteliten. Det er jo begrenset hva han forstår av det hele, som strengt tatt er ingenting, men om ikke annet så blir det litt ekstra stas for oss voksne. Busteliten har allerede vært med og handlet inn de fleste av julegavene, og hver kveld tar vi oss en ekstra tuslerunde rundt i huset for å studere alle de flotte lysene som skinner i vinduene her. Busteliten har til og med fått sin helt egen lyskrans til å ha i soveromvinduet sitt, og den er selvsagt veldig spennende å se på. 


Nå høres det ut som om høneblunden snart er ved veis ende, så da er det vel dags for å runde av her også, men før du klikker deg ut fra Bustebloggen, så klikk deg inn på Bustebloggens give away, da? Den trekkes i morgen, så du rekker akkurat å melde deg på HER om du ikke allerede har gjort det. Jeg ser det har kommet til noen nye følgere også, og hjertelig velkommen skal dere være! Og til alle dere som legger igjen noen ord: Tusen takk! Det er så koselig og logge seg på Blogger og se at det ligger en liten hilsen til meg der. Jeg forsøker så godt jeg kan å rekke rundt til dere alle for tiden, men vær snill og bær over med meg om jeg ikke alltid rekker å legge igjen et spor; det er stadig vekk at det kommer en mjølkeflaske eller en skitten bleie i veien, gitt.  

Ha en flott dag videre, folkens. Vi blogges!

Busteklem fra


8 kommentarer:

Mormorfarmor Inger sa...

Jeg syns du får tid til masse jeg, til å være førstegangsmor :) Ja i dag er det ingen vits i å gå ut og kose seg i været i hvert fall! Jeg ser at regnet legger seg pent på vinduene som jeg aldeles ikke har tenkt å pusse en gang til før jul! Makan...
Hils den lille vakre!

Mona@storeboe.net sa...

Du skriver så bra! Morsomt å lese det du skriver :-) Også er jeg helt sikker på at det må være veldig koselig hjemme hos dere. Bildene du sper på med gjør at jeg blir litt nysgjerrig på hvordan det egentlig ser ut! Ha en fin adventstid!

Manne's hverdag sa...

Dagens lille høydepunkt var å lese ditt blogginnlegg!!!

Ha en flott dag videre!!!

Klem

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, da rakk jeg å lese det siste på Bystenelik-fronten, før husbonden roper inn til selvstekt seifilet! Jeg gleder meg til trekninga (no roper'n...) i morgen, og er selvsagt med!

Stor klem fra et annet bustehue,
Cathrine :-)

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Høres ut som en koselig førjulstid hos dere! Jeg har vært litt fraværende en stund, så jeg har jo ikke engang fått med meg at Busteliten har ankommet, jeg... Gratulerer masse til dere!!! Stor klem!

Pia sa...

Det er ikke så lett å rekke over alt, nei. Og det er lite som minner om jul ute. For vår del er det helt greit, vi bor fortsatt langt ute i skogen og håper det ikke blir snø før etter vi er på plass i nyhuset (bare et par uker igjen nå!)
Kos deg videre med den lille tassen:) Hilsen mamma;)(Huff, da hadde jeg vært bestemor - ikke en god tanke...;)

Noatunfrua sa...

Koselig innlegg! :D
Så heldig lillemann er som har fått egen lyskrans på rommet sitt!! Lucas har ikke engang flyttet inn på eget rom da vi ikke er ferdig med oppussingen... Doh! Men nå er det bare listing som gjenstår, tapeten fikk vi OMSIDER opp i helgen! Hvem kunne vite at det egentlig var gjort i en fei? Nydelig ble det også :D

Kos dere inne i ruskeværet! Gleder meg til lunsjdate! :)
Klem til deg

Ann-Christin sa...

Hei på deg..så koselig du skriver, og jeg lever meg helt inn i dine fortelleinger her..en flott blogg, som jeg fant ut jeg også ville følge..kanskje du orker å besøke min blogg også..jeg håper jo også på flere følgere ;))

Så koselog det blir med besøk fra Estland..vet godt hvordan det er med språkkaos :) men moro er det!
Ønsker deg en fin fin uke, og takk for titten her hos deg..sender deg en klem, selv om vi ikke kjenner hverandre..hilsen Ann-Christin.

Related Posts with Thumbnails