Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 23. september 2011

Teknologimotvind og helgeforventninger

Og blogginnleggene strømmer på!
Jeg har den siste uka erfart at det finnes enklere ting å bedrive tiden med enn blogging, når man hverken har oppegåede datamaskin eller Internett tilgjengelig. Søndag skulle den snille Bustemannen ta sin del av husarbeidet, og bestemte seg for å støvsuge husets stasjonære datamaskin. Fire dager på reparasjon, ny CPU (eller prosessor eller hva søren det heter på fagspråket), og søttenhundre spenn, takk! Om vi ikke kunne bruke den bærbare i mellomtiden? Joda, hadde det ikke vært for at den var syk den óg, og var (og er) på et lengre sykehusopphold. Og, har man ikke før fått den stasjonære maskinen på plass, så legger Internett seg flatt. Hurra for teknologien, altså!


Sånn bortsett fra at ingenting har gått helt som planlagt denne uka (og da især ikke på den teknologiske siden), så er likevel humøret på topp. Kofferten står ferdigpakket i gangen, og så snart Bustemannen kommer hjem fra arbeid, setter vi kursen mot Oslo for en helg i tosomhet. Vi innser at det kan bli den siste på en 18-20 år - i hvertfall uten at ungene er samtaleemne og grunn til bekymring fra vi drar og til vi kommer hjem - og vi har planer om å nyte den til det fulle. 


Nå skal det riktignok ikke legges skjul på at det ikke var tosomheten som i utgangspunktet var bakgrunnen for vår lille utflukt. I morgen kveld skal vi nemlig på humorgalla i Oslo Spektrum med Atle Antonsen, Bård Tufte Johansen, Harald Eia og sjølvaste JOHN CLEESE! Bustenellik gleder seg som et lite barn før julaften, og er klar for en helaften med latterkrampe. Det blir utrolig gøy, og jeg blir utrolig sur om Busteliten mot formodning skulle finne på å dukke opp før gjengen nevnt over, dukker opp på scena. Da blir det bråk! (Skjønt, vi turte ikke bestille hotell før i går, for med under tre uker til termin har vi lagt planlegging på hylla for en stund.)


Ellers blir det en rolig helg med kafébesøk og kanskje litt shopping. Bustemannen har behov for nye sko, og jeg trodde ikke jeg hørte mine egne ører forleden dag da han spurte om "dét" var hele Bustelitens garderobe. Mannen mente faktisk i fullt alvor at jeg ikke hadde gått amok i babytøyavdelingen, så langt derifra, og at vi nok burde finne litt mer når vi var i Oslo. Jeg vurderer å få ham innlagt, men tar gjerne med meg både ham og VISA-kortet hans på babytøyshopping først! Bustemannen har så absolutt vist noen nye sider av seg selv i det siste, og jeg innser at jeg muligens har brukt de siste seks årene til å undervurdere hele mannen. Til og med når jeg i går kjøpte en kakeboks jeg absolutt ikke trengte, kommenterte han hvor fin den var, i stedet for å spørre hva i alle dager jeg skulle med den (selv om svaret selvsagt hadde vært innlysende)! Hvordan håndterer man slike situasjoner? Dette er nytt for meg, og dersom noen har erfaring på området, tar jeg gjerne i mot tips og råd.


Hjelpes meg! Nå springer klokka langt fortere enn meg, og det er på høy tid å løsrive seg fra bloggingen for å gjøre seg klar til Bustemannen kommer hjem om en snau time! Bildene viser den nye, fine kakeboksen. Kjøpt på impuls hos Åhléns for 149,-.
Ønsker dere alle en flott helg med strålende solskinn
og tid til å gjøre det dere har lyst til.

Vi blogges!


 

11 kommentarer:

A K sa...

hei :)

jeg har tenkt såååå lenge at jeg skulle sende en mld om hvordan det går med deg og bustelille i magen?!! Du rekker jo å være ferdig med å være gravid før jeg får hørt hvordan du har det... om du orker og rekker og har lyst på besøk en av disse siste dagene før det blir full fart med baby så kommer gjerne jeg og lillegutt på besøk?! vi tar med oss noe å bite i og du må ikke styre med noe som helst altså!!! ellers kommer vi på barsebesøk om noen ukers tid om det passer bedre ;)

kos dere i oslo!! kjekt å nyte tiden før det står en liten i fokus ja ;)

klem

Shy sa...

Ha ei god helg med masse humor :)

Mormorfarmor Inger sa...

Koooos dere i Oslo og be Busteliten om å vente litt med ankomst!
Ikke for å være "negativ" altså, men sannsynlighet for at du må vente på Busteliten drøyt fire uker fra nå er stor... ;)
Ha det gøy!

Klem fra Inger

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jøssenavn, nei sånn oppførsel fra en mann har jeg aldri opplevd så der kan jeg ikke gi noen råd. :-)
Kos dere då mye i Oslo, er misunnelig på de showbillettene. Om Bustelille skulle finne på å klusse til planene så ta kontakt med meg, skal hjelpe dere av med billettene, jeg.

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Så koselig med en liten storbytur helt for dere selv sånn på tampen! Nyt den!
Så herlig å kunne kose seg med babyklærshopping!!

Berre Kristin sa...

Kos dykk med galla og tosomhetshelg og det heile:) Kan bli ei stund til neste gong ja... Men det gjer ingenting, det er verdt det;)

Lammelåret sa...

Noe så deilig som å dra bort en helg kan jeg ikke tenke meg nå. Og fødsel langs scenekanten tror jeg ingen har prøvd før, du kan være den første! Hehe..

Ps!
Nøstebarnbutikken sluker raskt både mann og kort.

Fru Andersen sa...

Hellu!

Ja nå er du i tjukkeste Oslo og storkoser deg! Så kjekt med en slik tur da, og med humorgalla og hele pakken:-) Lurt å benytte anledningen før Busteliten kommer, det holder jeg med deg i! Vi hadde sist en 24timers utflukt uten barn i januar 2009....og lever på den ennå;-)

Håper dere storkoser dere!

Klemmer!

Fru Andersen sa...

Ja og kakeboksen var flott! Sto med en slik i hendene jeg også før jeg skulle være fornuftig og satte den tilbake.....Så nå må jeg avgårde å kjøpe den likevel fordi jeg angrer....

Anonym sa...

ÅÅå heldige deg som skal på (har vært på?) humorgalla! Veldig smart å bruke siste helg alene før babyen kommer til det - jeg misunner dere :-)
Klem

RoseSommer sa...

Jeg mener at jeg leste en gang at når det nærmer seg fødselen så synker mannens testosteronnivå så han skal holde seg mer hjemme og passe på kone og barn. Dette er selvsagt noe huleboer-greier som henger igjen, og høres jo fornuftig ut. Tror nok mannen din HAR forandret seg i denne perioden, men han popper nok tilbake til sitt gamle jeg igjen, skal du se!
Her er en link til litt testosteronforskning, og der sto bl.a:
" studien viser også at disse mennenes testosteronnivå sank da ungen ble født, og at nivået sank ytterligere hos de som tok del i barnepass og omsorg."
Link:
http://www.forskning.no/artikler/2011/september/298215


Nå er det mandag, og helgen din er over. Om det har skjedd noe mer enn glis pga John Cleese (rim) vet vi jo ikke!
Men er du fremdeles hjemme, så kanskje du vil sjekke denne bloggen. Tenkte på deg da jeg leste dagens innlegg. Det er skrevet av datteren til bloggens eier.
Link:
http://grobu-mimmi.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails