Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 11. mai 2011

♥ Sommer ♥

Sånn helt plutselig ble himmelen over Bustehjemmet helt mørke, mørke grå, og like etter falt de første regndråpene. Siden syrinene akkurat har sprunget ut i full blomst, kan vel dette regnværet betegnes som årets første sommerregnvær? Uansett dufter det helt himmelsk ute. Det er få lukter som kan måle seg med den som kommer sammen med sommerregnet, og jeg måtte en tur ut på trappa for å trekke pusten dypt og bare nyte.


Ja, for det er sommer nå? Er det ikke det, da?Om ikke lenge blir det hvertfall sommer i stua vår. I dag fikk jeg endelig ut fingeren og fant frem symaskinen, slik at jeg kunne legge opp sommergardinene. Da de ble kjøpt inn i fjor sommer var fortsatt symaskinen en skummel fiende, og gardinene, som var nesten en halvmeter for lange, ble lagt opp med knappenåler. En effektiv, men meget risikabel metode. (Risikoen lå vel forøvrig mest hos katta som fanget fluer bak gardinene.) Et år etter har jeg kommet litt mer på godfot med Mrs. Singer, og i dag forsvant en halvmeter fra gardinene og en pen liten søm kom til for å dekke over herverket med saksa.


Planen er å få gardinene på plass før helga, og det skal bli deilig å lage litt sommer innendørs. Om jeg roter litt i skuffer og skap, er det vel ikke umulig at jeg finner litt annet sommerlig stæsj også, og jeg kjenner det skal bli godt med litt forandringer rundt her. Man går liksom litt lei, når man går og titter på de samme tingene dag etter dag etter dag. Da er det godt å kunne bytte på litt etter årstidene.


I morgen blir en spennende dag i Bustefamilien. Da skal vi på ultralydundersøkelse på sykehuset, og vi gleder oss veldig til å hilse på Busteliten litt sånn nesten på ordentlig. Jeg gleder meg litt ekstra, for siden undersøkelsen er sånn omtrent midt på dagen, så har Bustemannen fri hele dagen og da får vi sett hverandre litt også. Med mye som skal gjøres klart før Busteliten titter ut og overtar rollen som husets hersker(inne), er det full fart stort sett hele tiden for Bustemannen (som jo er husets eneste funksjonsfriske og dermed eneste oppegående vesen). Ikke at det egentlig plager meg så ille, for jeg trives best med å pusle alene med mine ting, men det skal nå bli litt koselig med en dag sammen likevel. 


Også må jeg bare få si tusen takk for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen her på Bustebloggen min. Det er så koselig å titte innom og lese små hilsener fra dere. Det gjør liksom bloggingen ekstra artig, og jeg setter stor pris på dem alle sammen. Det har blitt mange pjatteinnlegg her i det siste, og ikke så mange Bustenellikske, sånne som kanskje er litt mer typisk for Bustebloggen, men vi skal se om vi ikke får gjort noe med det fremover. Hjernen kobler ut med nokså små mellomrom, så det er i grunnen nok å ta av bare jeg husker på det i farta. Hukommelsen kobler nemlig ut den også. 

Bare fordi jeg hadde lyst på litt sommer, og fordi jeg er redd for å bli sett på som en gal kattekjerring om jeg blotter flere Soodusbilder, så er innlegget dekorert med sommerbilder fra i fjor. Kameraet befinner seg for øyeblikket på et uvisst sted, og da ble det litt vanskelig å ta noen nye. På tide å rydde litt kanskje? Hmmm... 

Ha en fin sommerkveld! For jo, jeg har bestemt at det er sommer. Basta!

8 kommentarer:

Anne - nabo´n sa...

Så spennende med ultralyd da. Det er noe helt spesielt å se den lille kroppen som bor i magen inntil videre!! Kos dere med ultralyden og hverandre i morgen!!!

RoseSommer sa...

Jeg trodde ikke det skulle være mulig å bli i SÅ godt humør av regn! Men idag var jeg på Kongsberg, og mens vertskapet og jeg satt i kortbukser under markisen og spiste middag, så tordnet det og styrtregnet rundt oss. Og vi satt der og smilte!
Og regnvær hele veien hjem. Og jeg satt der ved rattet og smilte og gledet meg! (Ikke si det til noen. Hørest helt teit ut.)
Lykke til å ultralyd. Kanskje det er to??!?

Martilie sa...

Ååå så koselig!! Jeg har vært "off-blogg" og ikke rukket rundt en stund nå. Men akk så koselig å titte innom og høre så koselige og spennende nyheter :)

Ønsker dere masse lykke til, alltis spennende med første UL. Nyt og kos dere..

Flotte bilder - og de rosa muffinsformene er såå lekre - og hadde gjort seg sammen med mine lyseblå - og snuppene mine hadde elsket dem :)

Klem fra Tove

Jijji sa...

Lykke til med ultralyden imorgen! Kjempespennende er det... Håper selvfølgelig å få høre hvordan det gikk;)
Klem fra Jijji

Fru Andersen sa...

Spennende med ultralyd! Det er så kjekt som du skriver, å liksom hilse på den lille. Kanskje han/hun vinker til dere ;-)

Nydelige bilder over som absolutt tåler reprise, men sikkert verd å lete etter kamera også da....før du glemmer det helt. Hehe, jeg får alltid litt panikk når ting er borte vekk. Jeg aaaaaaner ikke hvor de kan ha tatt veien og da er det ikke morro å lete, løpe rundt fra loft til kjeller...

Gleder meg til å se mer fra et sommerpyntet bustehjem!

For JA det er SOMMER!

Klemmer!

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Så koselig med ultralyd!! Spennende!
Og jo, det er sommer nå, hvis noen vil være pirkete akn vi jo kalle det forsommer, i det minste! :D

Her buldrer og tordner det, så jeg håper det rydder opp i regnværet og sender mer sol! :D

Anonym sa...

Ja det passet perfekt med regn nå. Knusktørt i hagen... Spennende dag imorgen for dere. Håper vi får en liten rapport :-)
Klem

Skolelyst sa...

Hei. Det er helt i orden for meg at du kun tar imot Awarden og lar det bli med det. Jeg synes det tar vel mye tid med å følge opp Awarder, så nå kommer jeg til å gjøre det samme som deg:-)
Ha en fortsatt fin helg.
Hilsen Benedicte

Related Posts with Thumbnails