Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 4. august 2010

Se hva jeg har lagd!

Når man leser Bustebloggen kan man fort gjort komme til å tro at jeg aldri gjør annet enn å lukte på blommorna og filosofere over livets små og store problem.


Vel, jeg glimter til innimellom og gjør et arbeidsslag nå og da, jeg også. Sånn som nå når vi skulle på tur, for eksempel. Da dro jeg til Åhlèns og kjøpte fire glasshåndklær (til halv pris til og med).


Vel hjemme fant jeg frem symaskinen (eller maskinen som Word helst vil ha det til å være) og satte meg ned. Vi har blitt riktig så gode venner, symaskinen og jeg (synd det er i seneste laget å forbedre håndarbeidskarakteren fra grunnskolen), og på en snau halvtime hadde fire glasshåndklær blitt til fire oppbevaringsposer. Skolisser gjør nytten som ”snurping”.


Kjekt å ha når man skal ha med seg halve husholdningen på telttur; da har man noe å stappe oppvaskkoster, fyrstikker og dopapir i.


Og, i stedet for bare å si: ”Se hva jeg har lagd!”, har jeg nå brukt bortimot 200 ord bare for å fortelle dere nettopp det, nemlig ”se hva jeg har lagd!”.

9 kommentarer:

Shy sa...

Det var lurt å lage når ein skal ha med seg halve husholdningen på tur. Flink du! -Spørs om eg er like god venn med symaskina...

Tove sa...

Så smart. Fine ble de og.
Ha en fin dag
Klem Tove

Pia sa...

Wow! Imponert! Jeg har ikke slike evner.

Randi sa...

Supersmarte og superfine:) Flinke deg!
Klem, Randi

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så flott at du og symaskina har blitt venner. Jeg leter etter en sånn venn jeg også, he he. Flotte poser, veldig kjekt på tur.

Trine Lise sa...

De var smarte :)

Huldra sa...

Bra brukte 200 ord det, og like bra brukt halvtime. Godt du og maskinen er venner, for disse ble jo både praktiske og lækre. :)

Madame Mim sa...

Så kreativ og oppfinnsom du er. Og flink.

Jijji sa...

Flink du er! Supersmart idé! Den er lagret på min harddisk;)

Klem fra Jijji

Related Posts with Thumbnails