Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 17. august 2010

Om Get og en febersyk bil

Noen lurer kanskje litt på hvordan det går med den Get-mannen som etter planen skulle tilbringe helgen under en dryppende kran i Bustehjemmet? Vel, la oss si det slik at jeg har magen full av kamelhårballer. Ting gikk nemlig ikke helt etter planen. Fredag ettermiddag klokken 15.45, midt i en episode av Two and a half men, gikk Get-boksen i stå. Jeg ble sint. 15.46 ringte Get-mannen Bustemannen (enda jeg hadde gitt ettertrykkelig beskjed om at det var meg som skulle ringes). ”Ja, et øyeblikk skal du få kona mi på tråden, det er hun som evner å hisse seg opp,” sa Bustemannen og rakte meg røret. ”Ja, var det Internett som var ødelagt hos deg?” spurte Get-mannen. ”Ja, og nå svartnet jammen i meg TV’n her også. Dere er jo helt ubrukelig!”

Get-mannen kom i hus, og trampet målrettet mot stua hvor både TV-dekoder og modem befant seg. ”Jammen dette er jo helt ødelagt,” konstaterte mannen raskt. Så forklarte han masse tekniske greier som jeg ikke skjønte et kvekk av, men det hele resulterte i at jeg sa ja takk til HD PVR for bare kroner nittini ekstra i måneden. Da skulle det visstnok bli fryktelig fint å se på foppall og OL, i tillegg til at Internett kom gjennom TV. Hvordan det ligger an med foppallen er oss revnende likegyldig, og om det er fred i verden lenge nok til at sommer-OL 2012 kan arrangeres er uvisst, men at Internett er oppe og går – det er viktig!


Så, i dag har jeg levert gammelt skrot hos Get, og hentet en ny boks. Som jeg mot alle odds har klart å installere selv (applaus)! Jeg har forresten også fått prøvekjøre helt ny Volvo-bil i dag! Følgende telefonsamtale utspant seg nemlig en regntung dag i forrige uke:

Bustenellik: Snør det hos deg? Eller er det veldig, veldig varmt? Bustemannen: Nei, hvordan det? Bustenellik: Nei, for enten har jeg kommet i en særdeles tidlig overgangsalder, eller også har bilen røka dekka sine! Bustemannen: Jaha? Og hvorfor mener du det? Bustenellik: Fordi at i følge bilen, så er det fem kuldegrader ute, og når jeg setter klimaanlegget til å blåse 14 eller 17 grader, er det rene fønvinden, og når jeg setter det til å blåse 15 grader, kommer det frostrøk ut av munnen min. Noe er riv ruskende galt! Bustemannen, leende: Ja, da er det nok noe som ikke stemmer. Bustenellik: Bestill time hos doktor’n, du. Bustemannen: Til hvem av dere? Bustenellik: BILEN!

Og slik gikk det altså til at mens bilen var på verkstedet for å få sjekket temperaturen, fikk jeg prøvekjøre ny bil. Jeg er målløs. Og potensielt bankrott?
Ellers er det intet nytt å melde fra Bustehjemmet. Hverdagen er i ferd med å stables på bena, sånn smått om senn, og det arbeides godt med å få både døgnrytmer og matpakkesmøring på stell igjen etter en lang, liten sommer. Jeg har store planer om hvordan feriefølelsen skal vedlikeholdes utover høsten, men det tror jeg vi får gripe fatt i en annen dag. Nå skal HD PVR-boksen nytes. Ha en fin kveld!


Edit: Fra dette innlegget ble skrevet til det nå ble publisert har jeg sittet på telefonen med Get i omtrent tre timer, så her snakker vi ekte nytelse!

5 kommentarer:

Ingamor sa...

Blir det ny bil på dere nå da?

Tove sa...

Ha ha ha. Latteren sitter løst når jeg er innom bloggen din.
Ha en super duper dag
Klem Tove

Therese sa...

Grådig morsomt, Bustenellik! Selv har jeg også HD PVR-dekoder, men fra Canal Digital. Veldig fornøyd - moro å kunne ta opp. Håper det vil funke for dere nå, da.
Ny bil er herlig - her har vi falt for en VW Touran... potensielt bankerott, ja! Ha en god dag!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei vennen ! ♥

Ville bare titte innom med en god nattaklem før jeg la meg. ♥ Du altså, hihi... Vi har også HD boks fra get, men er ikke helt god den heller.

God nattaklem fra en veldig trøtt og sliten Anette *zzzzzz*

Trine sa...

Guuuuu-a-meg: sånne tv-greier skjønner jeg minimalt av. Høres ut som om det er du som tar tak i tingene der i huset. Det liker jeg!

Related Posts with Thumbnails