Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 24. august 2010

En regnværsdag

Det er en stund siden det har kommet hverdagsinnlegg på Bustebloggen, så da er det vel på høy tid med en liten pause fra fjas og filosofi?

Jeg har tidlig fri fra skolen i dag, og før jeg skal avgårde igjen i ettermiddag, koser jeg meg innendørs. Lekser er det så som så med, sånn rett etter studiestart, så jeg later litt som om jeg fortsatt har ferie. Vaskemaskinen surrer for seg selv på badet, mens Selma krøller seg sammen på sin faste plass i stua. Det frister ikke mye å bli våt på potene i dag.


Det høljer ned i bøtter og spann ute, ja, det er skikkelig ruskevær. Høsten har tydeligvis gjort sitt inntog, og det er egentlig helt greit. Vi går en hektisk høst i møte her i Bustehjemmet, men jeg håper at vi klarer å få til noen kosekvelder i sofakroken likevel. Gjerne med kakao, stearinslys og bøker som ingredienser.


Om fire måneder er det julaften. Det er rart å tenke på hvor fort tiden går. Om ikke mange ukene skal vi jakte på de perfekte julegavene, og de perfekte julebordsantrekkene. Englene skal atter dale ned i skjul, og huset skal stæsjes med nisser til det ugjenkjennelige. Jeg kjenner at det kribler litt i magen allerede.


Men, først skal vi nyte en deilig høst. Med frisk luft og flotte farger. Om ikke lenge skal sommerkjoler med vemod pakkes innerst i skapet, mens superundertøyet skal graves frem fra samme sted. Tross alt er det godt med de forskjellige årstidene, de gjør oss i bedre stand til å nyte naturen og alt det vakre vi har rundt oss.


Jeg for min del skal finne meg til rette i sofakroken nå, og nyte øyeblikket. Jeg ønsker deg en god høsttirsdag (enda det føles som mandag, men det gir jo bare en hyggelig overrraskelse på fredag?). Bildene er fra ferieturen i sommer, et hyggelig minne å se tilbake på når høstmørket senker seg.

Før du går; ikke glem å si din mening i Kakepoeng-undersøkelsen i venstre kolonne.
(Takk for godt tips, Jenny!)

 

5 kommentarer:

Madame Mim sa...

Kjære søte Bustenellik, med stor B.
Takk for at du sier noe godt om høsten. Jeg er omgitt av vårmennesker og føler meg av og til ganske så alene i verden.
Og snart er det Jul, hurra !

Hasigamas mamma sa...

Enig med madame mim! Jeg elsker høsten.... og gleder meg til jul også!
20 kakepoeng må da gi belønning... ;) jeg har stemt!
Kos deg i sofaen!
klem
Lise

Fru Andersen sa...

Så koselig det var å titte innom her til deg i dag, herlige bilder! Det gjelder å ta vare på øyeblikkene;-)

Jeg har tatt raggsokker på og koooser meg i sofaen nå, regner gjør det her også.

Det brettet under må jeg skaffe meg, superlurt!

Tirsdagsklemmer!

InstatreffNorge sa...

Hei vennen:)

Litt fraværende her om dagen desverre:(
Vi sliter med søvn om natta...etter ferien våkner Lilja brått hundre ganger på natta og er lysvåken. Utrolig slitsomt:(

Men moro med kakepoeng, jeg har stemt:):)

Ønsker deg en flott dag:)

Kjipt med det get greiene altså, kjenner til problemet!:(

Klem Lise

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei vennen ! ♥

Titter innom med en nattaklem, nå skal jeg straks legge meg. Så fine bilder du viser. ♥ I dag har det vært greit vær her, men i går høljet det ned. Men noe sommervær er det ikke akkurat. Høsten er nær, og det merkes.

Sov godt min venn ! ♥

Nattaklem fra Anette

Related Posts with Thumbnails