Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 11. juli 2010

Hjemkomne Bustemenn, Virrer og pinlige feil

Fredag kveld, nærmere midnatt, kom endelig Bustemannen hjem igjen. Det var godt å få ham i hus igjen, og det hele ble feiret med litt kake etter at han hadde tatt en lenge etterlengtet dusj. Nå er skittentøysdunken full, marengsen spist opp, og smulene ligger atter engang på kjøkkenbenken. Akk ja.

I går ble våre favorittnaboer mann og kone, og de var så flotte. Gratulerer så masse til dere begge! Datteren deres, vakre lille Virre Knapp har bodd hos oss siden i går, og vi har fått prøve oss som småbarnsforeldre for en liten stund. Av dette har vi lært at 1) måltider tar lenger tid med en ettåring som borddame og 2) tåteflasker kan sprute velling som en vulkan kan sprute lava. Fiffige saker. Virre har vært en hyggelig liten gjest å ha på besøk, og vi har ledd, lekt og kost oss masse. Virre er forresten en ung, liten dame med god smak, for se hva hun har kjøpt til meg oss som takk for at hun fikk bo her:


Nå har Virre dratt hjem, og Bustemannen har jammen forduftet han også. Denne gangen bare for noen timer - heldigvis. Jeg skal demontere togskinner i stua, vaske klær, støvsuge og bake kake. Vi får nemlig besøk av tante i kveld, og siden vi ikke har fler marengs igjen, får vi prøve med en kake i stedet.


Jeg har forresten oppdaget at det er ganske mange lodd som ble utelatt fra trekningen av Busebloggens give away. Hele 16 kommentarer hadde gjemt seg unna i kulissene, og det er selvsagt mine manglende datatekniske kunnskaper som er årsaken. Jeg er virkelig lei for det, og håper det finnes tilgivlese. Jeg har tenkt litt på saken, og har konkludert med at i stedet for å trekke på nytt (hvilket ville blitt ganske urettferdig for de som faktisk vant), så er loddene til dere 16 som ble utelatt, gjeldene i neste give away, i tillegg til at dere får ett ekstralodd hver som plaster på såret. Nøyaktig når neste give away dukker opp er uvisst, men at det blir en gang til høsten, er sikkert.

Ønsker dere alle sammen en fin søndag!
Og til Elisabeth: Noe lydspor fra i går dukker ikke opp, men du kan jo høre originalen på YouTube?

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ja det er lurt å øve seg litt på andres barn før man evt går til anskaffelse av egne.. Men det virker som dere har dreisen på det !
Fortsatt god helg til deg :=)
klem

A K sa...

høres ut som om dere har hatt det koselig med besøk :) men nå er jeg spent.... har du sydd kjole??

klem

Tove sa...

Høres ut som en minnerik og fin helg. Tar tid å mate ei på 10 mnd og skal jeg si deg.
Fine gaver du fikk, Virre har god smak, det er helt sikkert. Heldig du.
Ha en fin søndagskveld
Klem Tove

Elisabeth, innerst i veien sa...

Åååå, det er en av de vakreste sangene som finnes. Regner med at ikke ett øye var tørt i kirka. ☺

Related Posts with Thumbnails