Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 23. november 2014

Larven lange krøp som en... Ja, også give away!

Rett før Galte og Vralte havnet i fryseren, fikk Ålle Bålle Trålle (a.k.a. Bustekrøllen) en pakke i posten. Inni lå det en fargesprakende larve, faktisk en målelarve, fra Lamaze. Nå vet jeg ikke helt hva det er en pjokk på åtte måneder trenger å måle, men den er ille stilig og har falt godt i smak. Ikke overraskende egentlig; vi har mange leker fra Lamaze i Bustehjemmet, og alle er de like populære. Det har de alltid vært, og jeg skjønner Bustegutta godt. 

De ser jo fryktelig spennende ut med alle sine spreke farger og skjulte overraskelser. Litt musikk her, en rangle der, litt knitring og litt knatring... Klart sånt fenger, og målelarven er intet unntak!


Til og med de små merkelappene er interessante og må plukkes på av små fingre. Ellers er den fin til å sitte og slå i gulvet med, til og klø på kløende gummer med, eller til bare og se på. Busteliten syns dessuten at den er en fin skremmeslange som kan komme og ta lillebroren som sitter der med stjerner i øya og hikster av latter når storebror setter i gang med sine ablegøyer. Noe for en hver smak, der altså. 


Den har forresten også musikk i hodet sitt. Flaks for den, så er det ikke Andungen Kvakk Kvakk. Den har jeg i hodet mitt for tiden, og jeg blir snart G A L! 


Har du lyst på et Lamaze-leketøy, du også? Til en liten venn? 
Da var det jammen fint at du klikket deg inn på Bustebloggen, for nå kan du nemlig få kloa i Leoparden Percival. (Den, og de andre lekene fra Lamaze, kan du lese om HER.) Det er lenge siden det har vært give away på Bustebloggen nå, så da passer det fint nå i disse julegavetider, syns dere ikke?

For å kunne vinne, må du trekke lodd:

1 lodd: Legg igjen en kommentar under innlegget

1 lodd: Dele innlegget på egen blogg eller Facebook

1 lodd: Instagramme et relevant bilde (evt. reposte mitt IG-bilde om innlegget) og tagge @bustenellik 

1 lodd: Følge Bustebloggen her og/eller @bustenellik på Instagram

Totalt fire lodd, altså. Husk og legge igjen en beskjed på Instagram eller Bustebloggen hvor mange lodd du har i hatten. Alle loddene samles, og vinneren trekkes søndag 7. desember. 
Er du med? 

Søndagshilsen fra

 

/ / Innlegget er et samarbeid / /

Edit: Laaangt over tiden, har jeg omsider trukket en vinner. Håper det er en farmorunge som blir glad for ny leke, Inger! Jeg sender deg en mail.
Beklager at det har tatt så forferdelig lang tid, men desember har overhodet ikke blitt som planlagt med masse sykdom og lite søvn, og bloggen har blitt helt glemt i det hele. Håper alle har hatt en fin jul og at dere får en knakende god start på det nye året! Jeg er tilbake når tennene til Bustekrøllen er ute og familien er ferdig med å sove på skift. Godt nyttår, så lenge!

11 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

Petrinemannen skal bli bestefar og siden vi har likt Lamzleker til poden så blir vi med, ford vi vet at det er flotte leker :)

- ps, jeg kjente at jeg holdt på å komme over kommunegrensene her i Østfold da du holdt på med "grisene" fordi det minner meg om min barendomserfaring hos bestemor. Så heldige gutta dine er :)

Nann Karin

Petrus og Petrine sa...

Pst, jeg følger deg her og der ...

Christine sa...

Disse lekene fra Lamaze er SÅÅÅ fine!
Jeg trekker 4 lykkelodd jeg, og håper på å vinne Leoparden Percival i julegave til et lite tantebarn jeg har =)

God uke til deg og dine.
Klem fra Christine

Anna D sa...

Jeg trekker ett lodd, og håper på det beste. Lille Beibi har ingen Lamaze-leker, men mor synes jo at hun burde ha det..

Anonym sa...

Åååå, den hadde vært super! Hørtes skikkelig sprek ut..

Hilsen
Sissel Mellem Mortensen @sissmor

Pepperkakefjellet sa...

Hoho - eg kommenterer og følger :) To lodd på meg!

Mormorfarmor Inger sa...

Da blir det 2 lodd på meg, følger her og følger Instagram :) Tror kanskje denne kunne vært noe for farmorungen på 9 mnd :)

RoseSommer sa...

Jeg vil gjerne ha 2 lodd. Dette kan bli en fin gave!

Helene sa...

Jeg trekker to lodd, kommentar og insta-venn ☺️ Imponert over innsats i forrige innlegg, griseslakting og resirkulere den til alt mulig mat til familien! Bra jobba! God adventstid til dere. Hilsen Helene (helenerosvoll at hotmail.com)

Villa Wonka sa...

Så moro med giveaway og denne hadde passet perfekt til minstemann her hjemme :-)
Jeg blir gjerne med og trekker 2 lykkelodd!
Klem Kristin

Mormorfarmor Inger sa...

Så moro at jeg vant :) Farmorungen som nå er 10 mnd kommer til å bli hoppende glad!!! Romjul- og snart nyttårsklem fra vårs :)

Related Posts with Thumbnails